|
|
Дата и час: Съб Юли 05, 2025 5:20 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
puntotras
|
Е точно затова ти казах да споделиш как е с паленето сутрин след смяната(виж ми по горното мнение)-аз на моята какво ли не и смених и-нищо!!!Направо немам думи-колега те сега не палят а я си помисли зимата-да знаеш че ще е много тежка ако не измислим вариант-тук в моя град са много зле с дизелите поне ти може да я пуснеш на цялостна диагностика и да се види за какво иде реч-щото зимата си идва и трябва да ги зазимяваме до пролетта-повярвай ми!
|
Чет Сеп 07, 2006 9:52 am |
|
 |
doofiat
|
puntotras написа: Е точно затова ти казах да споделиш как е с паленето сутрин след смяната(виж ми по горното мнение)-аз на моята какво ли не и смених и-нищо!!!Направо немам думи-колега те сега не палят а я си помисли зимата-да знаеш че ще е много тежка ако не измислим вариант-тук в моя град са много зле с дизелите поне ти може да я пуснеш на цялостна диагностика и да се види за какво иде реч-щото зимата си идва и трябва да ги зазимяваме до пролетта-повярвай ми!
Стига бе човек. Аз точно в Пловдив мисля вече да идвам на диагностика за дизеловата помпа "Лукас". Имало един сервиз специализиран за Лукас и се намирал на "Цариградско шосе" 92. Ти знаеш ли го тоя сервиз? Може ли да разбереш нещо за него? Имам им телефона и звънях и казаха,че ще го оправят проблема, ама дали???
|
Чет Сеп 07, 2006 9:59 am |
|
 |
iko79
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Фев 19, 2006 11:02 am Мнения: 181 Местоположение: Кнежа
|
Чул съм много добри отзиви за майстор на такива помпи в Ловеч. Знам, че всички с дизелови коли в Плевенска област ходят при него. Ако имате интерес ще се опитам да му намеря кординатите.
|
Чет Сеп 07, 2006 10:12 am |
|
 |
puntotras
|
Ми нямам представа къде е тоя сервиз-на цариградско шосе са много сервизи-на ауди има хубав на бош също те поне са един до друг всичките та лесно ще го намериш
П.С-Преди живеех в Пловдив а сега съм мигрирал в Пазарджик и за Пазарджик говорех че няма сервиз:)
В тоя форум няма ли специалисти който могат да дадат поне някаква представа за дизела като агрегат?При мене проблема е при първото палене сутрин-после като работи-проблеми нямам-едната ми дюза препикава когато е студена колата,но не мисля че проблема е от там!А да не говорим,че имам и черпене на ток отнякъде и акуму;латора ми пада за 10-15дни!Все екстри за модела;)))
|
Чет Сеп 07, 2006 10:48 am |
|
 |
doofiat
|
iko79 написа: Чул съм много добри отзиви за майстор на такива помпи в Ловеч. Знам, че всички с дизелови коли в Плевенска област ходят при него. Ако имате интерес ще се опитам да му намеря кординатите. Ако можеш да намериш координатите ще много полезно не само за мен, а и за колегите за напред. Ще сме ти благодарни, ако успееш! puntotras написа: Ми нямам представа къде е тоя сервиз-на цариградско шосе са много сервизи-на ауди има хубав на бош също те поне са един до друг всичките та лесно ще го намериш
П.С-Преди живеех в Пловдив а сега съм мигрирал в Пазарджик и за Пазарджик говорех че няма сервиз:)
В тоя форум няма ли специалисти който могат да дадат поне някаква представа за дизела като агрегат?При мене проблема е при първото палене сутрин-после като работи-проблеми нямам-едната ми дюза препикава когато е студена колата,но не мисля че проблема е от там!А да не говорим,че имам и черпене на ток отнякъде и акуму;латора ми пада за 10-15дни!Все екстри за модела;)))
А ти за какъв дизел говориш, защото определено колата от подписа ти не е дизел?
|
Чет Сеп 07, 2006 11:07 am |
|
 |
puntotras
|
Колата от подписа жена ми я кара аз карам ланча тема 2и5тди
|
Чет Сеп 07, 2006 11:49 am |
|
 |
reiban
Кара Фиатче 126
|
аз в понеделник вечерта ще карам мойта кола на един майстор на помпи лукас в долно езерово за да може сутринта да ми измери компресията да види дюзите и след това помпта , казват че ги оправял помпите а и като ходих ми вика на ей това е като твойта помпа, на един форд мондео но неразбрах какво и правише.Питах го за каква сума става дума при ремонта на помпата ако е от нея а той ми вика ааааа там не се знае може да са много работи.Като му е закарам ще пиша за резултатите
_________________ Fiat Marea 1,9TD100
|
Чет Сеп 07, 2006 3:40 pm |
|
 |
doofiat
|
Май ще има ефект от добавката  Днес запали от втория път. Така както е тръгнало в понеделник ще ме чака пред вратата 
|
Пет Сеп 08, 2006 3:19 pm |
|
 |
sev
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 24, 2005 4:41 pm Мнения: 2041 Местоположение: София
|
doofiat написа: Май ще има ефект от добавката  Днес запали от втория път. Така както е тръгнало в понеделник ще ме чака пред вратата 
а представяш ли си да е била карана нон-стоп с хубавата ни нафта българска 
Пет Сеп 08, 2006 3:27 pm |
|
 |
doofiat
|
Нафтата е от скъпата - ОМВ Спринт Дизел, но май позасмука дънцето и се налапа с боклуци.
|
Пет Сеп 08, 2006 4:37 pm |
|
 |
morg
Кара кола
|
Последна промяна morg на Пон Мар 26, 2007 7:52 pm, променена общо 1 път
|
Пет Сеп 08, 2006 5:48 pm |
|
 |
reiban
Кара Фиатче 126
|
doofiat колко километра мина като осети разликата и , имаш ли идея какво да направя да сложа пак добавка ама резервоара ми е пълен има към 50.А съм се уговорил за понеделник вечерта да е карам на сервиз а ми се иска пак да пробвам с добавка
_________________ Fiat Marea 1,9TD100
|
Пет Сеп 08, 2006 7:15 pm |
|
 |
doofiat
|
reiban написа: doofiat колко километра мина като осети разликата и , имаш ли идея какво да направя да сложа пак добавка ама резервоара ми е пълен има към 50.А съм се уговорил за понеделник вечерта да е карам на сервиз а ми се иска пак да пробвам с добавка
Ти щом си се уговорил я закарай. После, ако искаш си сложи за профилактика пак добавка, ама от тъмносинята. Аз ако имах такъв човек на близо веднага щях да я закарам така,че отивай.
|
Пет Сеп 08, 2006 7:59 pm |
|
 |
doofiat
|
Резултатът днес е: Запали от първия път без проблеми, а днес е по-хладно от вчера. Минал съм със сместта( цяла тубичка добавка на около 15-20 литра нафта) около 60 км вчера. За момента съм доволен и така като гледам Киро Алфата ще излезе прав,че се е запушило клапанчето за обратната нафта и че трябва да пусна една добавка
За колегата, който ме пита за филтър, да смених го и резултат нямаше.
|
Съб Сеп 09, 2006 10:51 am |
|
 |
Dodo 155
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Вто Ное 01, 2005 1:25 pm Мнения: 495 Местоположение: София
|
doofiat написа: Резултатът днес е: Запали от първия път без проблеми, а днес е по-хладно от вчера. Минал съм със сместта( цяла тубичка добавка на около 15-20 литра нафта) около 60 км вчера. За момента съм доволен и така като гледам Киро Алфата ще излезе прав,че се е запушило клапанчето за обратната нафта и че трябва да пусна една добавка За колегата, който ме пита за филтър, да смених го и резултат нямаше.
Извинявай за глупавият въпрос, но каква е "тъмносинята" добавка :roll:
Четох, че се спомена за РЕДЕКС, КАСТРОЛ и т.н. дори ХЕЛИКС, но не разбрах в крайна сметка :?
_________________ FIAT Punto 99' 1.7 TD
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
|
Съб Сеп 09, 2006 12:46 pm |
|
|