Дата и час: Съб Юли 05, 2025 7:40 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 137 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща
Пак тоя дизелак 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Е точно затова ти казах да споделиш как е с паленето сутрин след смяната(виж ми по горното мнение)-аз на моята какво ли не и смених и-нищо!!!Направо немам думи-колега те сега не палят а я си помисли зимата-да знаеш че ще е много тежка ако не измислим вариант-тук в моя град са много зле с дизелите поне ти може да я пуснеш на цялостна диагностика и да се види за какво иде реч-щото зимата си идва и трябва да ги зазимяваме до пролетта-повярвай ми!

Чет Сеп 07, 2006 9:52 am
UNREAD_POST 
puntotras написа:
Е точно затова ти казах да споделиш как е с паленето сутрин след смяната(виж ми по горното мнение)-аз на моята какво ли не и смених и-нищо!!!Направо немам думи-колега те сега не палят а я си помисли зимата-да знаеш че ще е много тежка ако не измислим вариант-тук в моя град са много зле с дизелите поне ти може да я пуснеш на цялостна диагностика и да се види за какво иде реч-щото зимата си идва и трябва да ги зазимяваме до пролетта-повярвай ми!

Стига бе човек. Аз точно в Пловдив мисля вече да идвам на диагностика за дизеловата помпа "Лукас". Имало един сервиз специализиран за Лукас и се намирал на "Цариградско шосе" 92. Ти знаеш ли го тоя сервиз? Може ли да разбереш нещо за него? Имам им телефона и звънях и казаха,че ще го оправят проблема, ама дали???

Чет Сеп 07, 2006 9:59 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Чул съм много добри отзиви за майстор на такива помпи в Ловеч. Знам, че всички с дизелови коли в Плевенска област ходят при него. Ако имате интерес ще се опитам да му намеря кординатите.

Чет Сеп 07, 2006 10:12 am
Профил
UNREAD_POST 
Ми нямам представа къде е тоя сервиз-на цариградско шосе са много сервизи-на ауди има хубав на бош също те поне са един до друг всичките та лесно ще го намериш

П.С-Преди живеех в Пловдив а сега съм мигрирал в Пазарджик и за Пазарджик говорех че няма сервиз:)

В тоя форум няма ли специалисти който могат да дадат поне някаква представа за дизела като агрегат?При мене проблема е при първото палене сутрин-после като работи-проблеми нямам-едната ми дюза препикава когато е студена колата,но не мисля че проблема е от там!А да не говорим,че имам и черпене на ток отнякъде и акуму;латора ми пада за 10-15дни!Все екстри за модела;)))

Чет Сеп 07, 2006 10:48 am
UNREAD_POST 
iko79 написа:
Чул съм много добри отзиви за майстор на такива помпи в Ловеч. Знам, че всички с дизелови коли в Плевенска област ходят при него. Ако имате интерес ще се опитам да му намеря кординатите.

Ако можеш да намериш координатите ще много полезно не само за мен, а и за колегите за напред. Ще сме ти благодарни, ако успееш!

puntotras написа:
Ми нямам представа къде е тоя сервиз-на цариградско шосе са много сервизи-на ауди има хубав на бош също те поне са един до друг всичките та лесно ще го намериш

П.С-Преди живеех в Пловдив а сега съм мигрирал в Пазарджик и за Пазарджик говорех че няма сервиз:)

В тоя форум няма ли специалисти който могат да дадат поне някаква представа за дизела като агрегат?При мене проблема е при първото палене сутрин-после като работи-проблеми нямам-едната ми дюза препикава когато е студена колата,но не мисля че проблема е от там!А да не говорим,че имам и черпене на ток отнякъде и акуму;латора ми пада за 10-15дни!Все екстри за модела;)))

А ти за какъв дизел говориш, защото определено колата от подписа ти не е дизел?

Чет Сеп 07, 2006 11:07 am
UNREAD_POST 
Колата от подписа жена ми я кара аз карам ланча тема 2и5тди

Чет Сеп 07, 2006 11:49 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
аз в понеделник вечерта ще карам мойта кола на един майстор на помпи лукас в долно езерово за да може сутринта да ми измери компресията да види дюзите и след това помпта , казват че ги оправял помпите а и като ходих ми вика на ей това е като твойта помпа, на един форд мондео но неразбрах какво и правише.Питах го за каква сума става дума при ремонта на помпата ако е от нея а той ми вика ааааа там не се знае може да са много работи.Като му е закарам ще пиша за резултатите

Чет Сеп 07, 2006 3:40 pm
Профил
UNREAD_POST 
Май ще има ефект от добавката :D Днес запали от втория път. Така както е тръгнало в понеделник ще ме чака пред вратата :36_2_33:

Пет Сеп 08, 2006 3:19 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
doofiat написа:
Май ще има ефект от добавката :D Днес запали от втория път. Така както е тръгнало в понеделник ще ме чака пред вратата :36_2_33:

а представяш ли си да е била карана нон-стоп с хубавата ни нафта българска :D

Пет Сеп 08, 2006 3:27 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Нафтата е от скъпата - ОМВ Спринт Дизел, но май позасмука дънцето и се налапа с боклуци.

Пет Сеп 08, 2006 4:37 pm
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
:shock:

Последна промяна morg на Пон Мар 26, 2007 7:52 pm, променена общо 1 път

Пет Сеп 08, 2006 5:48 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
doofiat колко километра мина като осети разликата и , имаш ли идея какво да направя да сложа пак добавка ама резервоара ми е пълен има към 50.А съм се уговорил за понеделник вечерта да е карам на сервиз а ми се иска пак да пробвам с добавка

Пет Сеп 08, 2006 7:15 pm
Профил
UNREAD_POST 
reiban написа:
doofiat колко километра мина като осети разликата и , имаш ли идея какво да направя да сложа пак добавка ама резервоара ми е пълен има към 50.А съм се уговорил за понеделник вечерта да е карам на сервиз а ми се иска пак да пробвам с добавка

Ти щом си се уговорил я закарай. После, ако искаш си сложи за профилактика пак добавка, ама от тъмносинята. Аз ако имах такъв човек на близо веднага щях да я закарам така,че отивай.

Пет Сеп 08, 2006 7:59 pm
UNREAD_POST 
Резултатът днес е: Запали от първия път без проблеми, а днес е по-хладно от вчера. Минал съм със сместта( цяла тубичка добавка на около 15-20 литра нафта) около 60 км вчера. За момента съм доволен и така като гледам Киро Алфата ще излезе прав,че се е запушило клапанчето за обратната нафта и че трябва да пусна една добавка :D

За колегата, който ме пита за филтър, да смених го и резултат нямаше.

Съб Сеп 09, 2006 10:51 am
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка

UNREAD_POST 
doofiat написа:
Резултатът днес е: Запали от първия път без проблеми, а днес е по-хладно от вчера. Минал съм със сместта( цяла тубичка добавка на около 15-20 литра нафта) около 60 км вчера. За момента съм доволен и така като гледам Киро Алфата ще излезе прав,че се е запушило клапанчето за обратната нафта и че трябва да пусна една добавка :D

За колегата, който ме пита за филтър, да смених го и резултат нямаше.

Извинявай за глупавият въпрос, но каква е "тъмносинята" добавка :roll:
Четох, че се спомена за РЕДЕКС, КАСТРОЛ и т.н. дори ХЕЛИКС, но не разбрах в крайна сметка :?

Съб Сеп 09, 2006 12:46 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 137 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща