|
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 6:38 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Няма друга такава простотия !!!
Автор |
Съобщение |
VFTI
Кара Симсонка
Регистриран на: Съб Авг 06, 2005 12:26 am Мнения: 50 Местоположение: София 16 Студентски
|
аа край никакви фиати повече, никакви италиански автомобили... утре продавам Доблото и си купувам една от ония коли дето "вдигнали високо летвата"... най вероятно голф...Верно ли са ползвани във войната в залива щото били "железни като танкове" ...утре още ще разкарам бялото лайно и ще си взема голф...
Сря Юни 21, 2006 2:32 am |
|
 |
Monahov
Кара детска количка
Регистриран на: Сря Юни 07, 2006 8:36 am Мнения: 8 Местоположение: Плевен
|
Статията е със злобен оттенък, но трябва да признаем, че има и доза истина. Не рядко е ставало дума за калпавия термостат, проблемите с бравите, разпределителния вял на 1.4 мотора и др. Цените на тези неща са наистина високи.
За ходовата част още не знам, но съм чувал, че са доста сносни, защото били съвместими с тези от Тipo / Tempra. Не знам да ли е така. Ако някой знае, нека сподели. За ръждата, определено не е така - никъде не забелязах такава по моето Браво, а е на десетина години.
|
Чет Юни 29, 2006 8:30 am |
|
 |
156 m-jet
|
Ами колеги ето какво ,
БИЛД групата, в която е и АутоБилд е Булевардна преса :!: струва най-евтино , и подържа националистическите чувства у БЕДНИТЕ немци, които при 82.000.000 населание никак не са малко. Ауто Билд е спонсориран открито от Фолксваген, която е Държавна компания, като Рено например.
Тук вестник Билд е пълен със сенЗаций За ниско или не квалифицирани хора, например> баба на 72години роди в Аржентина< или <Котка уби Мечка в Алпите<
Още древните Римляни са открили, как се печели простия народ, с хляб и Зрелища :!:
|
Чет Юни 29, 2006 3:47 pm |
|
 |
zdravgo
Член на клуба
Регистриран на: Пет Фев 10, 2006 11:04 pm Мнения: 55 Местоположение: София
|
Стори ли ми се или в началото пишеше нещо за 7 години, за TIPO? Утре и аз си купувам GOLF! 
_________________ Червената Соня: Tempra 1.9 tds продавам/заменям
|
Пет Юни 30, 2006 3:40 pm |
|
 |
Ferrari
|
zdravgo написа: Стори ли ми се или в началото пишеше нещо за 7 години, за TIPO? Утре и аз си купувам GOLF! 
Седем години производство - 7 години мъка 
|
Пет Юни 30, 2006 3:54 pm |
|
 |
ivo_red
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Мар 01, 2006 12:41 am Мнения: 123 Местоположение: София 06 Подуяне
|
Абе то бива бива пристрастност, ама...но като се замисля просто е некомпетентност, щото само превеждат тъпи немски статии в които се хвалят скапаните немски каруци. Как изобщо можеш да споменеш името Ескорт без да те е срам. Ескорта е най-големия таралясник в Света след Сиера.
_________________ FIAT Uno 45 FIRE
Alfa 146 ti
|
Нед Юли 02, 2006 8:10 am |
|
 |
Huku
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Фев 20, 2006 12:28 am Мнения: 75 Местоположение: Видин
|
_________________ Негър скиор и жена шофьор: НЕМА
|
Нед Юли 02, 2006 10:02 pm |
|
 |
n_nikolow
|
Добре, че повечето братя българи (който естествено са много компетентни по въпроси свързани с политика, футбол и автомобили) вярват на подобни писания иначе как ще си купуваме евтини фиатки. В момента си търся Пунто ТД и всички, с които съм споделил ме убеждават каква голяма грешка ще направя и ми се предлагат варианти като Опел Корса, Рено Клио, Мерцедес 190 и тем подобни "МНОГО ЗДРАВИ КОЛИЦИ, КОИТО НЯМАТ ЧУПЕНЕ". Е да ама аз не искам колата ми да ме надживее, а просто да ме кефи.
|
Вто Юли 11, 2006 9:00 pm |
|
 |
donnna
|
тъй тъй... и аз онзи ден си купих пунто... и като гледах цените на колите от моят клас, годинките и екстрите и т.н. се убедих, че такива статии са от голяма полза на такива като нас - дето си ги харесват фиатите! щото даваме по-малко кинти за коли 2-ра употреба / ми таквиз можем да си позволим.... кой не иска ново гранде пунто от магазина  /
|
Чет Юли 13, 2006 8:41 am |
|
 |
Ancho
Кара кола
Регистриран на: Чет Май 31, 2007 12:35 pm Мнения: 233 Местоположение: Пазарджик
|
Циганска работа, мноооо грозно е да плюеш по коли които нито си карал нито си тествал а изказваш негативно мнение са тях! Комън-рейла - тоя пич да не е луд бе, може да се каже че коман-а на фиат е най-добрия двигател! Не случайно в новите модели на опел се монтира двигател на ФИАТ
_________________ FIAT DUCATO 2.3 JTD 2003
Продава се печеливш бизнес!
|
Съб Ное 10, 2007 11:56 pm |
|
 |
VESKO_BG
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Съб Авг 11, 2007 7:09 pm Мнения: 37 Местоположение: Стара Загора
|
Днес имах възможност да карам Опел Вектра 1.7Д 1997г. голям кахър е докато се накани да тръгне мале мила...!
Въобще не може да става сравнение между common-rail Двигателя и останалите Дизели.
_________________ Готино е да си важен, но пo-важно е да си готин.!
|
Нед Ное 11, 2007 11:24 pm |
|
 |
/TDS/
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Окт 28, 2007 4:48 pm Мнения: 153 Местоположение: Добрич
|
вий сте много смешни чесно! я сравнете живот ,разход и поддръжка на колите фиат форд опел пежо и пак си помислете не хвалете фиат ей така щото като почне да се чупи по добре нов да не говорим за проблемите в електрониката... форд-освен да харчи малко масло нищо лошо не съм видял и чул ефтини части малак разход общо взето наливаш и караш! опел единствено че гният нищо друго не съм чул и видял машинките си вървят и нямат грешка!
пежо-за тях немога да кажа наистена нищо освен че имат най добрите дизели!
Нед Ное 11, 2007 11:34 pm |
|
 |
sok1
|
/TDS/ написа: вий сте много смешни чесно! я сравнете живот ,разход и поддръжка на колите фиат форд опел пежо и пак си помислете не хвалете фиат ей така щото като почне да се чупи по добре нов да не говорим за проблемите в електрониката... форд-освен да харчи малко масло нищо лошо не съм видял и чул ефтини части малак разход общо взето наливаш и караш! опел единствено че гният нищо друго не съм чул и видял машинките си вървят и нямат грешка! пежо-за тях немога да кажа наистена нищо освен че имат най добрите дизели!
До някъде имаш право (щеше да имаш повече, ако поне малко се стараеше да пишеш граматически правилно, но както се казва това е въпрос на култура). Аз ще ти кажа защо предпочитам Фиат пред изброените от теб марки.
1. Аз НЕ искам колата, която карам, да ме надживее. Аз искам колата, която карам, да ме КЕФИ.
2. Ако исках икономична кола, щях да си купя кола до 1000 куб. см. Само че аз искам удобна, красива и комфортна кола.
3. За подръжката може да се поспори. Още със самата инвестиция в красива, бърза, удобна, с всички екстри (най-често само без кожа) кола си избил ремонтите за години напред. А пък дали въобще ще имаш капитални ремонти по автомобила...Божа работа.
Те такива ми ти работи.
|
Нед Ное 11, 2007 11:54 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
/TDS/ написа: вий сте много смешни чесно! я сравнете живот ,разход и поддръжка на колите фиат форд опел пежо и пак си помислете не хвалете фиат ей така щото като почне да се чупи по добре нов да не говорим за проблемите в електрониката... форд-освен да харчи малко масло нищо лошо не съм видял и чул ефтини части малак разход общо взето наливаш и караш! опел единствено че гният нищо друго не съм чул и видял машинките си вървят и нямат грешка! пежо-за тях немога да кажа наистена нищо освен че имат най добрите дизели!
Колега, случайно да си забелязал, че автоелектроника е една от рубриките с най-малко мнения тук? Айде стига с тия глупости за електрониката, защото това не е изобщо вярно. Да не кзавам колко от другите европейски коли ползват абсолютно същите електронни блокове.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Нед Ное 11, 2007 11:55 pm |
|
 |
LEVSKI
|
Драги ми смехурко, не знам от къде се появи, но говориш само глупости, това че японския дизел е най добър няма спор. Но ако ще си говорим за АВТОМОБИЛИ, дай да видим за какво става дума.
|
Пон Ное 12, 2007 12:01 am |
|
|