Дата и час: Пет Юли 18, 2025 6:35 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 38 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Няма друга такава простотия !!! 
Автор Съобщение
Кара Симсонка
Кара Симсонка
Аватар

UNREAD_POST 
аа край никакви фиати повече, никакви италиански автомобили... утре продавам Доблото и си купувам една от ония коли дето "вдигнали високо летвата"... най вероятно голф...Верно ли са ползвани във войната в залива щото били "железни като танкове" ...утре още ще разкарам бялото лайно и ще си взема голф...

Сря Юни 21, 2006 2:32 am
Профил
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
Статията е със злобен оттенък, но трябва да признаем, че има и доза истина. Не рядко е ставало дума за калпавия термостат, проблемите с бравите, разпределителния вял на 1.4 мотора и др. Цените на тези неща са наистина високи.
За ходовата част още не знам, но съм чувал, че са доста сносни, защото били съвместими с тези от Тipo / Tempra. Не знам да ли е така. Ако някой знае, нека сподели. За ръждата, определено не е така - никъде не забелязах такава по моето Браво, а е на десетина години.

Чет Юни 29, 2006 8:30 am
Профил
UNREAD_POST 
Ами колеги ето какво ,
БИЛД групата, в която е и АутоБилд е Булевардна преса :!: струва най-евтино , и подържа националистическите чувства у БЕДНИТЕ немци, които при 82.000.000 населание никак не са малко. Ауто Билд е спонсориран открито от Фолксваген, която е Държавна компания, като Рено например.
Тук вестник Билд е пълен със сенЗаций За ниско или не квалифицирани хора, например> баба на 72години роди в Аржентина< или <Котка уби Мечка в Алпите<

Още древните Римляни са открили, как се печели простия народ, с хляб и Зрелища :!:

Чет Юни 29, 2006 3:47 pm
Член на клуба
Член на клуба

UNREAD_POST 
Стори ли ми се или в началото пишеше нещо за 7 години, за TIPO? Утре и аз си купувам GOLF! :36_2_49:

Пет Юни 30, 2006 3:40 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
zdravgo написа:
Стори ли ми се или в началото пишеше нещо за 7 години, за TIPO? Утре и аз си купувам GOLF! :36_2_49:

Седем години производство - 7 години мъка :36_2_33:

Пет Юни 30, 2006 3:54 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Абе то бива бива пристрастност, ама...но като се замисля просто е некомпетентност, щото само превеждат тъпи немски статии в които се хвалят скапаните немски каруци. Как изобщо можеш да споменеш името Ескорт без да те е срам. Ескорта е най-големия таралясник в Света след Сиера.

Нед Юли 02, 2006 8:10 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
zdravgo написа:

Утре и аз продавам Бравата и взимам ГОЛФ 2 с пернишка регистрация Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Yellow_Flash_Colorz_PDT_22 :grandpa: :36_2_54:

Нед Юли 02, 2006 10:02 pm
Профил
UNREAD_POST 
Добре, че повечето братя българи (който естествено са много компетентни по въпроси свързани с политика, футбол и автомобили) вярват на подобни писания иначе как ще си купуваме евтини фиатки. В момента си търся Пунто ТД и всички, с които съм споделил ме убеждават каква голяма грешка ще направя и ми се предлагат варианти като Опел Корса, Рено Клио, Мерцедес 190 и тем подобни "МНОГО ЗДРАВИ КОЛИЦИ, КОИТО НЯМАТ ЧУПЕНЕ". Е да ама аз не искам колата ми да ме надживее, а просто да ме кефи.

Вто Юли 11, 2006 9:00 pm
UNREAD_POST 
тъй тъй... и аз онзи ден си купих пунто... и като гледах цените на колите от моят клас, годинките и екстрите и т.н. се убедих, че такива статии са от голяма полза на такива като нас - дето си ги харесват фиатите! щото даваме по-малко кинти за коли 2-ра употреба / ми таквиз можем да си позволим.... кой не иска ново гранде пунто от магазина :wink: /

Чет Юли 13, 2006 8:41 am
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Циганска работа, мноооо грозно е да плюеш по коли които нито си карал нито си тествал а изказваш негативно мнение са тях! Комън-рейла - тоя пич да не е луд бе, може да се каже че коман-а на фиат е най-добрия двигател! Не случайно в новите модели на опел се монтира двигател на ФИАТ

Продава се печеливш бизнес!

Съб Ное 10, 2007 11:56 pm
Профил WWW
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки
Аватар

UNREAD_POST 
Днес имах възможност да карам Опел Вектра 1.7Д 1997г. голям кахър е докато се накани да тръгне мале мила...!
Въобще не може да става сравнение между common-rail Двигателя и останалите Дизели.

Нед Ное 11, 2007 11:24 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
вий сте много смешни чесно! я сравнете живот ,разход и поддръжка на колите фиат форд опел пежо и пак си помислете не хвалете фиат ей така щото като почне да се чупи по добре нов да не говорим за проблемите в електрониката... форд-освен да харчи малко масло нищо лошо не съм видял и чул ефтини части малак разход общо взето наливаш и караш! опел единствено че гният нищо друго не съм чул и видял машинките си вървят и нямат грешка!
пежо-за тях немога да кажа наистена нищо освен че имат най добрите дизели!

Нед Ное 11, 2007 11:34 pm
Профил
UNREAD_POST 
/TDS/ написа:
вий сте много смешни чесно! я сравнете живот ,разход и поддръжка на колите фиат форд опел пежо и пак си помислете не хвалете фиат ей така щото като почне да се чупи по добре нов да не говорим за проблемите в електрониката... форд-освен да харчи малко масло нищо лошо не съм видял и чул ефтини части малак разход общо взето наливаш и караш! опел единствено че гният нищо друго не съм чул и видял машинките си вървят и нямат грешка!

До някъде имаш право (щеше да имаш повече, ако поне малко се стараеше да пишеш граматически правилно, но както се казва това е въпрос на култура). Аз ще ти кажа защо предпочитам Фиат пред изброените от теб марки.

1. Аз НЕ искам колата, която карам, да ме надживее. Аз искам колата, която карам, да ме КЕФИ.

2. Ако исках икономична кола, щях да си купя кола до 1000 куб. см. Само че аз искам удобна, красива и комфортна кола.

3. За подръжката може да се поспори. Още със самата инвестиция в красива, бърза, удобна, с всички екстри (най-често само без кожа) кола си избил ремонтите за години напред. А пък дали въобще ще имаш капитални ремонти по автомобила...Божа работа.

Те такива ми ти работи.

Нед Ное 11, 2007 11:54 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
/TDS/ написа:

Колега, случайно да си забелязал, че автоелектроника е една от рубриките с най-малко мнения тук? Айде стига с тия глупости за електрониката, защото това не е изобщо вярно. Да не кзавам колко от другите европейски коли ползват абсолютно същите електронни блокове.

Нед Ное 11, 2007 11:55 pm
Профил ICQ YIM
UNREAD_POST 
/TDS/ написа:

Драги ми смехурко, не знам от къде се появи, но говориш само глупости, това че японския дизел е най добър няма спор. Но ако ще си говорим за АВТОМОБИЛИ, дай да видим за какво става дума.

Пон Ное 12, 2007 12:01 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 38 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща