Дата и час: Съб Дек 27, 2025 3:58 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 462, 463, 464, 465, 466, 467, 468 ... 637  Следваща
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим! 
Автор Съобщение
Мнение 
dimmX написа:
Аз щях да идвам да те видя , пък ти"няма да ходиш" :-(

А, бе, все някой се кани да дойде...пък аз като отида да ги видя и....среден пръст :neutral: ...а и ми идва в повечко да се суркам от другия край на София...неделята си заминава....
Ти сериозно ли ще идваш? То туй се казва на време.....

Сря Май 28, 2008 2:14 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

Мнение 
Tuzarka написа:
dimmX написа:
Аз щях да идвам да те видя , пък ти"няма да ходиш" :-(

А, бе, все някой се кани да дойде...пък аз като отида да ги видя и....среден пръст :neutral: ...а и ми идва в повечко да се суркам от другия край на София...неделята си заминава....
Ти сериозно ли ще идваш? То туй се казва на време.....

Не просто исках да проверя как ще реагираш Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Да не ти се разхлопа сега сърцето от радост....ква радост абси аз я убих Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Сря Май 28, 2008 2:29 pm
Профил ICQ
Мнение 
dimmX написа:
Не просто исках да проверя как ще реагираш Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Да не ти се разхлопа сега сърцето от радост....ква радост абси аз я убих Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

абе тузи .. това чаве няма ли вече да хване пИпИрудата че го гледам от една седмица и все се гонят дае.. апък съм заложил Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 :P

Сря Май 28, 2008 2:36 pm
Мнение 
dimmX написа:
Не просто исках да проверя как ще реагираш Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Баси..пък аз си запазих час за фризьор, маникюрист, масаж...пък ти си се е*авал с мен.....1 месец никакъв кекс Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Последна промяна Tuzarka на Сря Май 28, 2008 2:44 pm, променена общо 1 път

Сря Май 28, 2008 2:43 pm
Мнение 
CHILIEV написа:
абе тузи .. това чаве няма ли вече да хване пИпИрудата че го гледам от една седмица и все се гонят дае.. апък съм заложил Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 :P

Като се гледам как по цяло денонощия гоня фифирудката и отслабвам Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
Я кажи колко пари са заолжени...пък ние с фифирудката ще се разберем

Сря Май 28, 2008 2:44 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

Мнение 
Tuzarka написа:
dimmX написа:
Не просто исках да проверя как ще реагираш Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Баси..пък аз си запазих час за фризьор, маникюрист, масаж...пък ти си се е*авал с мен.....1 месец никакъв кекс Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

:shock: Е тва е непосилно за мен 30 дни.....ай малко смекчи наказанието, чи ша съ запуши канелата с тия 30 дни Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Сря Май 28, 2008 2:47 pm
Профил ICQ
Мнение 
Tuzarka написа:
Я кажи колко пари са заолжени...пък ние с фифирудката ще се разберем

абе пари чак не съм заложил ама една модераторка от форума ...
спечелилия получава усмивка отвъд интернетЯ от кака Тузи Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 :P

Сря Май 28, 2008 2:53 pm
Мнение 
CHILIEV написа:
абе пари чак не съм заложил ама една модераторка от форума ...
спечелилия получава усмивка отвъд интернетЯ от кака Тузи Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 :P

и какво ...чакаме се със спечелилия на някой тротоар...аз му казвам "добър ден"..следва усмивка и "Чао" Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Сря Май 28, 2008 3:21 pm
Мнение 
dimmX написа:
:shock: Е тва е непосилно за мен 30 дни.....ай малко смекчи наказанието, чи ша съ запуши канелата с тия 30 дни Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Като се запуши ще я продухаме Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 ще те пратя при едни каки дето за без пари така ще те продухат Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 пък и жените са с по-голям капацитет на белия дроб....все пак тренират често Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Сря Май 28, 2008 3:23 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

Мнение 
Tuzarka написа:
dimmX написа:

Като се запуши ще я продухаме Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 ще те пратя при едни каки дето за без пари така ще те продухат Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 пък и жените са с по-голям капацитет на белия дроб....все пак тренират често Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

А не, без тия каки!Дай нещо да се споразумеем с тебе Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

Сря Май 28, 2008 3:29 pm
Профил ICQ
Мнение 
Не мога да продухвам...боли ме гърлото и ми тече носа....ще вземе да настине и канелата Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Сря Май 28, 2008 3:36 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

Мнение 
Tuzarka написа:
dimmX написа:

Я тогава кат са толко добри да ми надуят задна дясна на 1.8 кПа че нещо издиша на драг :-)

Сря Май 28, 2008 3:37 pm
Профил ICQ
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

Мнение 
Tuzarka написа:
Не мога да продухвам...боли ме гърлото и ми тече носа....ще вземе да настине и канелата Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Хаххахахаха, е не очаквах че и ти можеш да извършиш продухването.....ама си болна :-( но ако знаеш каква радост има в сърцето ми от това което си готова да направиш за мен Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Сря Май 28, 2008 3:39 pm
Профил ICQ
Мнение 
asus написа:
Я тогава кат са толко добри да ми надуят задна дясна на 1.8 кПа че нещо издиша на драг :-)

тогава ще се обърнем за помощ към най-дъртата кака с най-развит бял дроб Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Сря Май 28, 2008 3:44 pm
Мнение 
dimmX написа:
Хаххахахаха, е не очаквах че и ти можеш да извършиш продухването.....ама си болна :-( но ако знаеш каква радост има в сърцето ми от това което си готова да направиш за мен Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

А, ще продухвам...дробът ми е с малък капацитет.....ще те засмуча с прахусмукачката Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Сря Май 28, 2008 3:46 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 462, 463, 464, 465, 466, 467, 468 ... 637  Следваща