|
|
Дата и час: Съб Дек 27, 2025 3:48 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
Tuzarka
|
dimmX написа: Аз щях да идвам да те видя , пък ти"няма да ходиш" 
А, бе, все някой се кани да дойде...пък аз като отида да ги видя и....среден пръст  ...а и ми идва в повечко да се суркам от другия край на София...неделята си заминава....
Ти сериозно ли ще идваш? То туй се казва на време.....
|
| Сря Май 28, 2008 2:14 pm |
|
 |
|
dimmX
Фиат идол
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 10:50 pm Мнения: 1918 Местоположение: Павликени
|
Tuzarka написа: dimmX написа: Аз щях да идвам да те видя , пък ти"няма да ходиш"  А, бе, все някой се кани да дойде...пък аз като отида да ги видя и....среден пръст  ...а и ми идва в повечко да се суркам от другия край на София...неделята си заминава.... Ти сериозно ли ще идваш? То туй се казва на време.....
Не просто исках да проверя как ще реагираш  Да не ти се разхлопа сега сърцето от радост....ква радост абси аз я убих 
_________________ Fiat Tipo 2.0.ie GT 113hp
159A6046
|
| Сря Май 28, 2008 2:29 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
|
| Сря Май 28, 2008 2:36 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
dimmX написа: Не просто исках да проверя как ще реагираш 
Баси..пък аз си запазих час за фризьор, маникюрист, масаж...пък ти си се е*авал с мен.....1 месец никакъв кекс 
Последна промяна Tuzarka на Сря Май 28, 2008 2:44 pm, променена общо 1 път
|
| Сря Май 28, 2008 2:43 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Като се гледам как по цяло денонощия гоня фифирудката и отслабвам
Я кажи колко пари са заолжени...пък ние с фифирудката ще се разберем
|
| Сря Май 28, 2008 2:44 pm |
|
 |
|
dimmX
Фиат идол
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 10:50 pm Мнения: 1918 Местоположение: Павликени
|
Tuzarka написа: dimmX написа: Не просто исках да проверя как ще реагираш  Баси..пък аз си запазих час за фризьор, маникюрист, масаж...пък ти си се е*авал с мен.....1 месец никакъв кекс 
 Е тва е непосилно за мен 30 дни.....ай малко смекчи наказанието, чи ша съ запуши канелата с тия 30 дни 
159A6046
|
| Сря Май 28, 2008 2:47 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
Tuzarka написа: Я кажи колко пари са заолжени...пък ние с фифирудката ще се разберем
абе пари чак не съм заложил ама една модераторка от форума ...
спечелилия получава усмивка отвъд интернетЯ от кака Тузи 
|
| Сря Май 28, 2008 2:53 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
CHILIEV написа: абе пари чак не съм заложил ама една модераторка от форума ... спечелилия получава усмивка отвъд интернетЯ от кака Тузи 
и какво ...чакаме се със спечелилия на някой тротоар...аз му казвам "добър ден"..следва усмивка и "Чао" 
|
| Сря Май 28, 2008 3:21 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
dimmX написа:  Е тва е непосилно за мен 30 дни.....ай малко смекчи наказанието, чи ша съ запуши канелата с тия 30 дни 
Като се запуши ще я продухаме  ще те пратя при едни каки дето за без пари така ще те продухат  пък и жените са с по-голям капацитет на белия дроб....все пак тренират често 
|
| Сря Май 28, 2008 3:23 pm |
|
 |
|
dimmX
Фиат идол
|
Tuzarka написа: dimmX написа:  Е тва е непосилно за мен 30 дни.....ай малко смекчи наказанието, чи ша съ запуши канелата с тия 30 дни  Като се запуши ще я продухаме  ще те пратя при едни каки дето за без пари така ще те продухат  пък и жените са с по-голям капацитет на белия дроб....все пак тренират често 
А не, без тия каки!Дай нещо да се споразумеем с тебе 
159A6046
|
| Сря Май 28, 2008 3:29 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Не мога да продухвам...боли ме гърлото и ми тече носа....ще вземе да настине и канелата 
|
| Сря Май 28, 2008 3:36 pm |
|
 |
|
asus
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Мар 29, 2005 1:14 pm Мнения: 166 Местоположение: София, Младост 2
|
Tuzarka написа: dimmX написа:  Е тва е непосилно за мен 30 дни.....ай малко смекчи наказанието, чи ша съ запуши канелата с тия 30 дни  Като се запуши ще я продухаме  ще те пратя при едни каки дето за без пари така ще те продухат  пък и жените са с по-голям капацитет на белия дроб....все пак тренират често 
Я тогава кат са толко добри да ми надуят задна дясна на 1.8 кПа че нещо издиша на драг :-)
_________________ Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC
Fiat Tempra 1.8ie DOHC
|
| Сря Май 28, 2008 3:37 pm |
|
 |
|
dimmX
Фиат идол
|
Tuzarka написа: Не мога да продухвам...боли ме гърлото и ми тече носа....ще вземе да настине и канелата 
Хаххахахаха, е не очаквах че и ти можеш да извършиш продухването.....ама си болна  но ако знаеш каква радост има в сърцето ми от това което си готова да направиш за мен 
159A6046
|
| Сря Май 28, 2008 3:39 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
asus написа: Я тогава кат са толко добри да ми надуят задна дясна на 1.8 кПа че нещо издиша на драг :-)
тогава ще се обърнем за помощ към най-дъртата кака с най-развит бял дроб 
|
| Сря Май 28, 2008 3:44 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
dimmX написа: Хаххахахаха, е не очаквах че и ти можеш да извършиш продухването.....ама си болна  но ако знаеш каква радост има в сърцето ми от това което си готова да направиш за мен 
А, ще продухвам...дробът ми е с малък капацитет.....ще те засмуча с прахусмукачката 
|
| Сря Май 28, 2008 3:46 pm |
|
|