Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 1:17 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 8 мнения ] 
Колега от форума играе в "Сделка или не"! 
Автор Съобщение
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST Колега от форума играе в "Сделка или не"!
Да си признава бързо, както си кара колата или ще го издам......абе направо го казвам кой е
колегата LEVSKI Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 :cool:
Гледам НТВ и ако не греша е той, ама сигурен съм че е той :)
Успех!

Пон Май 12, 2008 7:09 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Я кажи от коя дата е предаването, че да му се "насладим" на участието... Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Пон Май 12, 2008 8:17 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Rokambol написа:
Я кажи от коя дата е предаването, че да му се "насладим" на участието... Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Ми не знам но в предаването тази вечер той беше там, и съм сигурен че е той :)

Пон Май 12, 2008 8:20 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Това стига, ще изровим записа... Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Пон Май 12, 2008 8:24 pm
UNREAD_POST 
Той доста отдавна каза,че е играл мисля че беше преди месец.Обсъждахме го на една от срещите в О'шипка,ама като не идвате няма как да знаете Yellow_Flash_Colorz_PDT_08

Пон Май 12, 2008 8:52 pm
UNREAD_POST 
pi4_s_bravo написа:
Той доста отдавна каза,че е играл мисля че беше преди месец.Обсъждахме го на една от срещите в О'шипка,ама като не идвате няма как да знаете Yellow_Flash_Colorz_PDT_08

Изплю камъчето на срещата във ВВ, но не каза датата на излъчването.

Пон Май 12, 2008 8:54 pm
UNREAD_POST 
До сега съм участвал в три предавания. Първото бях с никнейм "LEVSKI1914"(нямам спомен кога беше излъчването) играчите се избират от интернет. След като участвах, реших че повече няма да ме изберат, и смених никнейма с другата ми любов "COUPE" Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 участвах в още две предавания, едното беше миналия Понеделник(само в Понеделник се излъчва с участниците от интернет), то е доста по интересно, там спечелих една Скумрия, която беше в моята кутия. Освен нея спечелих и целувки от другата Скумрия(Жасмина) Yellow_Flash_Colorz_PDT_04, а и камерите са снимали мен повече от всички останали участници. За съжаление интернет играта я спряха до Септември, до тогава няма да се изявявам по телевизията.

Пон Май 12, 2008 10:35 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
LEVSKI написа:
До сега съм участвал в три предавания. Първото бях с никнейм "LEVSKI1914"(нямам спомен кога беше излъчването) играчите се избират от интернет. След като участвах, реших че повече няма да ме изберат, и смених никнейма с другата ми любов "COUPE" Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 участвах в още две предавания, едното беше миналия Понеделник(само в Понеделник се излъчва с участниците от интернет), то е доста по интересно, там спечелих една Скумрия, която беше в моята кутия. Освен нея спечелих и целувки от другата Скумрия(Жасмина) Yellow_Flash_Colorz_PDT_04, а и камерите са снимали мен повече от всички останали участници. За съжаление интернет играта я спряха до Септември, до тогава няма да се изявявам по телевизията.

Видях как разцялува "скумрията" :D

Вто Май 13, 2008 1:24 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 8 мнения ]