|
|
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 1:14 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|
Колега от форума играе в "Сделка или не"!
Автор |
Съобщение |
dimmX
Фиат идол
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 10:50 pm Мнения: 1918 Местоположение: Павликени
|
 Колега от форума играе в "Сделка или не"!
Да си признава бързо, както си кара колата или ще го издам......абе направо го казвам кой е
колегата LEVSKI
Гледам НТВ и ако не греша е той, ама сигурен съм че е той
Успех!
_________________ Fiat Tipo 2.0.ie GT 113hp
159A6046
|
Пон Май 12, 2008 7:09 pm |
|
 |
Rokambol
|
Я кажи от коя дата е предаването, че да му се "насладим" на участието... 
|
Пон Май 12, 2008 8:17 pm |
|
 |
dimmX
Фиат идол
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 10:50 pm Мнения: 1918 Местоположение: Павликени
|
Rokambol написа: Я кажи от коя дата е предаването, че да му се "насладим" на участието... 
Ми не знам но в предаването тази вечер той беше там, и съм сигурен че е той 
_________________ Fiat Tipo 2.0.ie GT 113hp
159A6046
|
Пон Май 12, 2008 8:20 pm |
|
 |
Rokambol
|
Това стига, ще изровим записа... 
|
Пон Май 12, 2008 8:24 pm |
|
 |
pi4_s_bravo
|
Той доста отдавна каза,че е играл мисля че беше преди месец.Обсъждахме го на една от срещите в О'шипка,ама като не идвате няма как да знаете 
|
Пон Май 12, 2008 8:52 pm |
|
 |
Rokambol
|
pi4_s_bravo написа: Той доста отдавна каза,че е играл мисля че беше преди месец.Обсъждахме го на една от срещите в О'шипка,ама като не идвате няма как да знаете 
Изплю камъчето на срещата във ВВ, но не каза датата на излъчването.
|
Пон Май 12, 2008 8:54 pm |
|
 |
LEVSKI
|
До сега съм участвал в три предавания. Първото бях с никнейм "LEVSKI1914"(нямам спомен кога беше излъчването) играчите се избират от интернет. След като участвах, реших че повече няма да ме изберат, и смених никнейма с другата ми любов "COUPE"  участвах в още две предавания, едното беше миналия Понеделник(само в Понеделник се излъчва с участниците от интернет), то е доста по интересно, там спечелих една Скумрия, която беше в моята кутия. Освен нея спечелих и целувки от другата Скумрия(Жасмина)  , а и камерите са снимали мен повече от всички останали участници. За съжаление интернет играта я спряха до Септември, до тогава няма да се изявявам по телевизията.
|
Пон Май 12, 2008 10:35 pm |
|
 |
r3p71l3
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Юни 12, 2007 5:43 pm Мнения: 169 Местоположение: Смолян
|
LEVSKI написа: До сега съм участвал в три предавания. Първото бях с никнейм "LEVSKI1914"(нямам спомен кога беше излъчването) играчите се избират от интернет. След като участвах, реших че повече няма да ме изберат, и смених никнейма с другата ми любов "COUPE"  участвах в още две предавания, едното беше миналия Понеделник(само в Понеделник се излъчва с участниците от интернет), то е доста по интересно, там спечелих една Скумрия, която беше в моята кутия. Освен нея спечелих и целувки от другата Скумрия(Жасмина)  , а и камерите са снимали мен повече от всички останали участници. За съжаление интернет играта я спряха до Септември, до тогава няма да се изявявам по телевизията.
Видях как разцялува "скумрията" 
_________________ FIAT Bravo_GT 1,8 16V
|
Вто Май 13, 2008 1:24 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|