Дата и час: Сря Мар 18, 2026 5:53 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 306, 307, 308, 309, 310, 311, 312 ... 637  Следваща
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим! 
Автор Съобщение
Мнение 
Eli's BRAVO ти на тази среща в неделя ли искаш да дойдеш...аз разбрах на следващата :shock:

Сря Мар 19, 2008 3:54 pm
Мнение 
Еми да. Ти няма ли да ходиш сега в неделя? :-(

Сря Мар 19, 2008 4:17 pm
Мнение 
Eli's BRAVO написа:
Еми да. Ти няма ли да ходиш сега в неделя? :-(

Още се чудех и маех....като разбрах, че ще идваш на следващата среща и бях решила да не ходя на тази. Още не съм много сигурна за тази неделя. Щом ще ходиш и аз да дойда, но това ще го знам със сигурност в петък..Стига да не натрупа сняг:-( ама, че объркано се изразих

Сря Мар 19, 2008 4:22 pm
Мнение 
Ох много гадно с тоя сняг....а сега ми казаха че ще ми я вземат за сервиз колицата... Yellow_Flash_Colorz_PDT_41

Сря Мар 19, 2008 4:45 pm
Мнение 
Eli's BRAVO написа:
Ох много гадно с тоя сняг....а сега ми казаха че ще ми я вземат за сервиз колицата... Yellow_Flash_Colorz_PDT_41

Заради онзи проблем ли?Ще ти я върнат ли до неделя?

Сря Мар 19, 2008 4:46 pm
Мнение 
Tuzarka написа:
Заради онзи проблем ли?Ще ти я върнат ли до неделя?

Да, заради това последното, което стана оня ден и проклетата ламбда-сонда, която не мога да се доредя до моя майстор да ми я смени.... :-(
Не знам дали ще стане до неделя, той сега ми се обади....ако утре успея да я оставя...оф направо вече ми е писнало.... :blurp:

Сря Мар 19, 2008 4:56 pm
Мнение 
Ми мацка кво да ти кажа...гадно е без кола като си свикнала. И аз моята трябва да я оставям да й се боядиса предния капак и маската и още от сега ми призлява като се замисля, че една седмица ще маам краци по дупчавите улици и разораните тротоари. Ти ми каза къде живееш, обаче аз не познавам София, че да дойда да те взема.

Сря Мар 19, 2008 5:03 pm
Мнение 
Tuzarka написа:
Ми мацка кво да ти кажа...гадно е без кола като си свикнала. И аз моята трябва да я оставям да й се боядиса предния капак и маската и още от сега ми призлява като се замисля, че една седмица ще маам краци по дупчавите улици и разораните тротоари. Ти ми каза къде живееш, обаче аз не познавам София, че да дойда да те взема.

Благодаря ти!
Ще се разберем като наближи неделя, може да ме вземеш от някъде, където ще ти е удобно. Ще се уговорим...аз много се надявам да стане до тогава буто...
Права си, ужасно е без кола, като свикнеш на хубавото и .... :-(

Сря Мар 19, 2008 5:09 pm
Мнение 
По-точно някъде където познавам София...но ако си някъде където не я познавам... :-(

Сря Мар 19, 2008 5:13 pm
Мнение 
Tuzarka написа:
По-точно някъде където познавам София...но ако си някъде където не я познавам... :-(

Няма проблем не се притеснявай...ще дойда където ти е удобно.. :cool: Важното е да разтоварим малко Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 , само работа, работа... Yellow_Flash_Colorz_PDT_27 Yellow_Flash_Colorz_PDT_27 Yellow_Flash_Colorz_PDT_27 Yellow_Flash_Colorz_PDT_27

Сря Мар 19, 2008 5:26 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

Мнение 
-брей тая вечер каква скука е-няма коя да ме сръфа-дет се вика....
-явно шампанско се пие в комбинация с черен хайвер-леле щех да опусна свещите...
:) :) :)

Чет Мар 20, 2008 1:24 am
Профил
Мнение 
Ех, хареса ви да ви сръфат готини мацки Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Чет Мар 20, 2008 1:27 am
Кара кола
Кара кола
Аватар

Мнение 
е факт е,че ще е интересно ако ме сръфа Азис...
:) :)

Чет Мар 20, 2008 1:36 am
Профил
Мнение 
paparazzo написа:
е факт е,че ще е интересно ако ме сръфа Азис...

На теб ли ще ти е интересно или на нас?...тоест желаеш ли да те сръфа Азис? :P

Чет Мар 20, 2008 1:38 am
Кара кола
Кара кола
Аватар

Мнение 
-едва ли на мене щото срама е голем-споко Азо е пасивен...
-ама сега ме изкара гей любител....

Чет Мар 20, 2008 1:44 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 306, 307, 308, 309, 310, 311, 312 ... 637  Следваща