|
|
Дата и час: Сря Мар 18, 2026 5:53 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
Tuzarka
|
Eli's BRAVO ти на тази среща в неделя ли искаш да дойдеш...аз разбрах на следващата 
|
| Сря Мар 19, 2008 3:54 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
Еми да. Ти няма ли да ходиш сега в неделя? 
|
| Сря Мар 19, 2008 4:17 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Eli's BRAVO написа: Еми да. Ти няма ли да ходиш сега в неделя? 
Още се чудех и маех....като разбрах, че ще идваш на следващата среща и бях решила да не ходя на тази. Още не съм много сигурна за тази неделя. Щом ще ходиш и аз да дойда, но това ще го знам със сигурност в петък..Стига да не натрупа сняг:-( ама, че объркано се изразих
|
| Сря Мар 19, 2008 4:22 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
Ох много гадно с тоя сняг....а сега ми казаха че ще ми я вземат за сервиз колицата... 
|
| Сря Мар 19, 2008 4:45 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Eli's BRAVO написа: Ох много гадно с тоя сняг....а сега ми казаха че ще ми я вземат за сервиз колицата... 
Заради онзи проблем ли?Ще ти я върнат ли до неделя?
|
| Сря Мар 19, 2008 4:46 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
Tuzarka написа: Заради онзи проблем ли?Ще ти я върнат ли до неделя?
Да, заради това последното, което стана оня ден и проклетата ламбда-сонда, която не мога да се доредя до моя майстор да ми я смени....
Не знам дали ще стане до неделя, той сега ми се обади....ако утре успея да я оставя...оф направо вече ми е писнало.... 
|
| Сря Мар 19, 2008 4:56 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Ми мацка кво да ти кажа...гадно е без кола като си свикнала. И аз моята трябва да я оставям да й се боядиса предния капак и маската и още от сега ми призлява като се замисля, че една седмица ще маам краци по дупчавите улици и разораните тротоари. Ти ми каза къде живееш, обаче аз не познавам София, че да дойда да те взема.
|
| Сря Мар 19, 2008 5:03 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
Tuzarka написа: Ми мацка кво да ти кажа...гадно е без кола като си свикнала. И аз моята трябва да я оставям да й се боядиса предния капак и маската и още от сега ми призлява като се замисля, че една седмица ще маам краци по дупчавите улици и разораните тротоари. Ти ми каза къде живееш, обаче аз не познавам София, че да дойда да те взема.
Благодаря ти!
Ще се разберем като наближи неделя, може да ме вземеш от някъде, където ще ти е удобно. Ще се уговорим...аз много се надявам да стане до тогава буто...
Права си, ужасно е без кола, като свикнеш на хубавото и .... 
|
| Сря Мар 19, 2008 5:09 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
По-точно някъде където познавам София...но ако си някъде където не я познавам... 
|
| Сря Мар 19, 2008 5:13 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
Tuzarka написа: По-точно някъде където познавам София...но ако си някъде където не я познавам... 
Няма проблем не се притеснявай...ще дойда където ти е удобно..  Важното е да разтоварим малко  , само работа, работа... 
|
| Сря Мар 19, 2008 5:26 pm |
|
 |
|
paparazzo
Кара кола
Регистриран на: Пон Окт 08, 2007 12:34 am Мнения: 282 Местоположение: Софето 17 Витоша
|
-брей тая вечер каква скука е-няма коя да ме сръфа-дет се вика....
-явно шампанско се пие в комбинация с черен хайвер-леле щех да опусна свещите...

|
| Чет Мар 20, 2008 1:24 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Ех, хареса ви да ви сръфат готини мацки 
|
| Чет Мар 20, 2008 1:27 am |
|
 |
|
paparazzo
Кара кола
Регистриран на: Пон Окт 08, 2007 12:34 am Мнения: 282 Местоположение: Софето 17 Витоша
|
е факт е,че ще е интересно ако ме сръфа Азис...

|
| Чет Мар 20, 2008 1:36 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
paparazzo написа: е факт е,че ще е интересно ако ме сръфа Азис... 
На теб ли ще ти е интересно или на нас?...тоест желаеш ли да те сръфа Азис? 
|
| Чет Мар 20, 2008 1:38 am |
|
 |
|
paparazzo
Кара кола
|
-едва ли на мене щото срама е голем-споко Азо е пасивен...
-ама сега ме изкара гей любител....

|
| Чет Мар 20, 2008 1:44 am |
|
|