|
|
Дата и час: Вто Дек 30, 2025 11:39 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
m1t3t0
|
Аз като да го наречем мъжка солидарност мисля да дойда с теб да видя как е, но ако не ми хареса ще си търся парите обратно. Може и по друг начин да се разплатим 
|
| Пон Мар 10, 2008 11:58 am |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
m1t3t0 написа: Аз като да го наречем мъжка солидарност мисля да дойда с теб да видя как е, но ако не ми хареса ще си търся парите обратно. Може и по друг начин да се разплатим 
Алооооо шшшш....младежите.....пари НЕ връщаме.... 
|
| Пон Мар 10, 2008 12:01 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
А и кой говори за масажи.......казахме терапии..... 
|
| Пон Мар 10, 2008 12:03 pm |
|
 |
|
m1t3t0
|
Ами аз затова казах, че може и по друг начим да се разплатим
Не ми обръщайте внимание, рано сутрин ме избива на простотия 
|
| Пон Мар 10, 2008 12:04 pm |
|
 |
|
dimmX
Фиат идол
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 10:50 pm Мнения: 1918 Местоположение: Павликени
|
Идеално поне сме двама, и ще си разпределим пердаха!Значи ще е добре да се влиза в комплект в залата за масажи щото ако не дай боже се чуват викови и тупаници другия ще духне  и солидарността замина, ако пък е хубаво ееееее мечти...чак лигите ми потекоха!
_________________ Fiat Tipo 2.0.ie GT 113hp
159A6046
|
| Пон Мар 10, 2008 12:05 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
m1t3t0 написа: Ами аз затова казах, че може и по друг начим да се разплатим Не ми обръщайте внимание, рано сутрин ме избива на простотия 
Няма проблеми колега всички сме така. И без това работата ми е много натоварваща, защо да не се посмеем тука и да разпуснем. 
|
| Пон Мар 10, 2008 12:06 pm |
|
 |
|
m1t3t0
|
dimmX написа: Идеално поне сме двама, и ще си разпределим пердаха!Значи ще е добре да се влиза в комплект в залата за масажи щото ако не дай боже се чуват викови и тупаници другия ще духне  и солидарността замина, ако пък е хубаво ееееее мечти...чак лигите ми потекоха! Някой път колега мечтите стават реалност  Eli's BRAVO написа: Няма проблеми колега всички сме така. И без това работата ми е много натоварваща, защо да не се посмеем тука и да разпуснем. Smilie_PDT
Каква ти е работата?
|
| Пон Мар 10, 2008 12:09 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
m1t3t0 написа: Каква ти е работата?
Ми ел. инженер-проектант съм......правя изчисления, проектирам разни работи и т.н. Всеки гаф не се отразява добре на....сещаш се 
|
| Пон Мар 10, 2008 12:13 pm |
|
 |
|
m1t3t0
|
Ахам еми да доста е напрежение.....ама тука можеш да си отдъхнеш  . Ама трябва да ми кажете къде ви е салона за процедури да наминем с колегата да пробваме 
|
| Пон Мар 10, 2008 12:15 pm |
|
 |
|
dimmX
Фиат идол
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 10:50 pm Мнения: 1918 Местоположение: Павликени
|
Аз тогава ще кротна малко, оти разсейвам колежката с тоя моя език и после заплащането кофти и цената на терапията за мен по-висока 
159A6046
|
| Пон Мар 10, 2008 12:16 pm |
|
 |
|
m1t3t0
|
dimmX написа: Аз тогава ще кротна малко, оти разсейвам колежката с тоя моя език и после заплащането кофти и цената на терапията за мен по-висока 
Споко аз ще се карам за равноправност в заплащането  само да не ме прецакат и мен на по-високата тарифа.
Гледам че колегата Левски разглежда темата. Може да се присъедини към нас да ходим тримцата на тия терапии 
|
| Пон Мар 10, 2008 12:17 pm |
|
 |
|
dimmX
Фиат идол
|
Ми колега ние с теб трябва да се разберем какво се пие в тоя салон,цветя това онова, щото после кога ще се справим!По добре подготвени да ходим!Ако няма нуждая от покупките ще се напием да забравим за болката от терапията а с цветята ще има.....много ме би, малко ме би докато ги оскубем 
159A6046
|
| Пон Мар 10, 2008 12:20 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
dimmX написа: Аз тогава ще кротна малко, оти разсейвам колежката с тоя моя език и после заплащането кофти и цената на терапията за мен по-висока 
Така еееее момчета.....нали затова ни е втората работа (визирам себе си и Тузи, която също е инженер....) 
|
| Пон Мар 10, 2008 12:20 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
Само ви хвърлям по едно око, да видя какви ги вършите, че нещо ме мързи да отида на работа. А и между временно си поръчах ламбда сонда.
|
| Пон Мар 10, 2008 12:21 pm |
|
 |
|
m1t3t0
|
dimmX написа: Ми колега ние с теб трябва да се разберем какво се пие в тоя салон,цветя това онова, щото после кога ще се справим!По добре подготвени да ходим!Ако няма нуждая от покупките ще се напием да забравим за болката от терапията а с цветята ще има.....много ме би, малко ме би докато ги оскубем 
Ахахахаахахах става! Мисля си че с цветя, обаче няма да минем. По-добре да запиваме от сега и в петък пияни като мотики да отидем да ни напердашат.... 
|
| Пон Мар 10, 2008 12:22 pm |
|
|