Дата и час: Вто Дек 30, 2025 11:38 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238 ... 637  Следваща
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим! 
Автор Съобщение
Мнение 
Аз като да го наречем мъжка солидарност мисля да дойда с теб да видя как е, но ако не ми хареса ще си търся парите обратно. Може и по друг начин да се разплатим Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Пон Мар 10, 2008 11:58 am
Мнение 
m1t3t0 написа:
Аз като да го наречем мъжка солидарност мисля да дойда с теб да видя как е, но ако не ми хареса ще си търся парите обратно. Може и по друг начин да се разплатим Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Алооооо шшшш....младежите.....пари НЕ връщаме.... 8)

Пон Мар 10, 2008 12:01 pm
Мнение 
А и кой говори за масажи.......казахме терапии..... Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

Пон Мар 10, 2008 12:03 pm
Мнение 
Ами аз затова казах, че може и по друг начим да се разплатим Yellow_Flash_Colorz_PDT_08

Не ми обръщайте внимание, рано сутрин ме избива на простотия :)

Пон Мар 10, 2008 12:04 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

Мнение 
Идеално поне сме двама, и ще си разпределим пердаха!Значи ще е добре да се влиза в комплект в залата за масажи щото ако не дай боже се чуват викови и тупаници другия ще духне Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 и солидарността замина, ако пък е хубаво ееееее мечти...чак лигите ми потекоха!

Пон Мар 10, 2008 12:05 pm
Профил ICQ
Мнение 
m1t3t0 написа:
Ами аз затова казах, че може и по друг начим да се разплатим Yellow_Flash_Colorz_PDT_08

Не ми обръщайте внимание, рано сутрин ме избива на простотия :)

Няма проблеми колега всички сме така. И без това работата ми е много натоварваща, защо да не се посмеем тука и да разпуснем. :P

Пон Мар 10, 2008 12:06 pm
Мнение 
dimmX написа:
Идеално поне сме двама, и ще си разпределим пердаха!Значи ще е добре да се влиза в комплект в залата за масажи щото ако не дай боже се чуват викови и тупаници другия ще духне Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 и солидарността замина, ако пък е хубаво ееееее мечти...чак лигите ми потекоха!

Някой път колега мечтите стават реалност :)

Eli's BRAVO написа:
Няма проблеми колега всички сме така. И без това работата ми е много натоварваща, защо да не се посмеем тука и да разпуснем. Smilie_PDT

Каква ти е работата?

Пон Мар 10, 2008 12:09 pm
Мнение 
m1t3t0 написа:
Каква ти е работата?

Ми ел. инженер-проектант съм......правя изчисления, проектирам разни работи и т.н. Всеки гаф не се отразява добре на....сещаш се :-(

Пон Мар 10, 2008 12:13 pm
Мнение 
Ахам еми да доста е напрежение.....ама тука можеш да си отдъхнеш :). Ама трябва да ми кажете къде ви е салона за процедури да наминем с колегата да пробваме Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Пон Мар 10, 2008 12:15 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

Мнение 
Аз тогава ще кротна малко, оти разсейвам колежката с тоя моя език и после заплащането кофти и цената на терапията за мен по-висока :-(

Пон Мар 10, 2008 12:16 pm
Профил ICQ
Мнение 
dimmX написа:
Аз тогава ще кротна малко, оти разсейвам колежката с тоя моя език и после заплащането кофти и цената на терапията за мен по-висока :-(

Споко аз ще се карам за равноправност в заплащането ;-) само да не ме прецакат и мен на по-високата тарифа.

Гледам че колегата Левски разглежда темата. Може да се присъедини към нас да ходим тримцата на тия терапии Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Пон Мар 10, 2008 12:17 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

Мнение 
Ми колега ние с теб трябва да се разберем какво се пие в тоя салон,цветя това онова, щото после кога ще се справим!По добре подготвени да ходим!Ако няма нуждая от покупките ще се напием да забравим за болката от терапията а с цветята ще има.....много ме би, малко ме би докато ги оскубем Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Пон Мар 10, 2008 12:20 pm
Профил ICQ
Мнение 
dimmX написа:

Така еееее момчета.....нали затова ни е втората работа (визирам себе си и Тузи, която също е инженер....) Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Пон Мар 10, 2008 12:20 pm
Мнение 
Само ви хвърлям по едно око, да видя какви ги вършите, че нещо ме мързи да отида на работа. А и между временно си поръчах ламбда сонда.

Пон Мар 10, 2008 12:21 pm
Мнение 
dimmX написа:
Ми колега ние с теб трябва да се разберем какво се пие в тоя салон,цветя това онова, щото после кога ще се справим!По добре подготвени да ходим!Ако няма нуждая от покупките ще се напием да забравим за болката от терапията а с цветята ще има.....много ме би, малко ме би докато ги оскубем Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Ахахахаахахах става! Мисля си че с цветя, обаче няма да минем. По-добре да запиваме от сега и в петък пияни като мотики да отидем да ни напердашат.... :)

Пон Мар 10, 2008 12:22 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238 ... 637  Следваща