|
|
Дата и час: Вто Дек 30, 2025 11:23 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
Airis
Фиат маниак
Регистриран на: Нед Авг 26, 2007 8:42 pm Мнения: 607 Местоположение: София
|
Tuzarka написа: Airis написа: Ненаситната баба Тузи. Винаги иска още, и още, и още....... информация  Ооооо, де се губиш, мацка....смени колата и нас взе, че смени 
Вас ви не заменям, дебна в храстите  и се явявам изненадващо изотзадзе. Задачки гоним бабооо, задачки, да не почнат да ме гонят те, че тогава я окъсахме 
|
| Съб Мар 08, 2008 1:02 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Ако задачките са от мъжки произход...що да не те гонят...пък ти няма да бягаш много бързо 
|
| Съб Мар 08, 2008 1:07 am |
|
 |
|
Rokambol
|
Tuzarka написа: ... Та защо няма да има втори път..страха ли са ти взели или си с окови?  Тъкмо ми стана интересно 
Едва ли ще се навия отново на такова приключение, с оглед на "опита" ми от първият път. Просто не мога да поема риска да изпадна пак в такава глупава и преди всичко жалка ситуация. Само с по едничка, чиста работа 
|
| Съб Мар 08, 2008 1:09 am |
|
 |
|
Airis
Фиат маниак
|
Tuzarka написа: Ако задачките са от мъжки произход...що да не те гонят...пък ти няма да бягаш много бързо 
И пак опряхме до мечтите........ 
|
| Съб Мар 08, 2008 1:10 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Rokambol написа: Едва ли ще се навия отново на такова приключение, с оглед на "опита" ми от първият път. Просто не мога да поема риска да изпадна пак в такава глупава и преди всичко жалка ситуация. Само с по едничка, чиста работа 
Ти пък....я виж колко голям мъж си...няма да се плашиш от един малък провал....ами я си представи, че първия ти път като мъж е бил пълен провал...щеше ли да се откажеш от втори опит
Аз така викам - с по една жена най ми е добре  ...майтапя се...сега да не ми излезе име 
|
| Съб Мар 08, 2008 1:18 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Airis написа: И пак опряхме до мечтите........ 
Всяка мечта е на една ръка разстояние...ъъъъ...не в онзи смисъл
Викаш да ти търсим нещо...до колко години, други изисквания? 
|
| Съб Мар 08, 2008 1:19 am |
|
 |
|
Airis
Фиат маниак
|
Tuzarka написа: Airis написа: И пак опряхме до мечтите........  Всяка мечта е на една ръка разстояние...ъъъъ...не в онзи смисъл Викаш да ти търсим нещо...до колко години, други изисквания? 
На една ръка разстояние е детето, нали за него говориш  А за изискванията, ми.... ъъъъъ, свестен и свободен, ама тия измряха по време на втората световна 
|
| Съб Мар 08, 2008 1:29 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Airis написа: На една ръка разстояние е детето, нали за него говориш  А за изискванията, ми.... ъъъъъ, свестен и свободен, ама тия измряха по време на втората световна 
Верно, че ги избиха с колове и лопати...че нещо не се вписвали в общия облик на мъжете
Аз обаче ще се отправям към моите мечти...тоест лягам си и ще се надявам да сънувам розови сънища

|
| Съб Мар 08, 2008 1:33 am |
|
 |
|
Airis
Фиат маниак
|
Tuzarka написа: Airis написа: На една ръка разстояние е детето, нали за него говориш  А за изискванията, ми.... ъъъъъ, свестен и свободен, ама тия измряха по време на втората световна  Верно, че ги избиха с колове и лопати...че нещо не се вписвали в общия облик на мъжете Аз обаче ще се отправям към моите мечти...тоест лягам си и ще се надявам да сънувам розови сънища 
Дай боже всекиму, за сънищата де ;) Лека и мека
|
| Съб Мар 08, 2008 1:35 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
ЧЕСТИТ 8МИ МАРТ НА ВСИЧКИ ДАМИ!
С пожелания да ви слушкат мъжете и да не забравят, че не само на 8ми март сте жени

|
| Съб Мар 08, 2008 10:35 am |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
Честит 8-ми март на патеееерица....Само усмивки и хубави преживявания!!! 
|
| Пон Мар 10, 2008 10:28 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Днес не ме бройте за кафе...няма да ме има зад компютъра чак до довечера...маам гащи в родния си град и се скатавам от работа 
|
| Пон Мар 10, 2008 10:33 am |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
Tuzarka написа: Днес не ме бройте за кафе...няма да ме има зад компютъра чак до довечера...маам гащи в родния си град и се скатавам от работа 
Ехееее! Цял ден ли ще се шляеш.....тцтцтцтцтц
|
| Пон Мар 10, 2008 10:40 am |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
Колега dimmx връщам се малко назад с няколко странички (не съм влизала от петък във форума) само да кажа :Разбира се, че се шегувам......
|
| Пон Мар 10, 2008 10:43 am |
|
 |
|
dimmX
Фиат идол
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 10:50 pm Мнения: 1918 Местоположение: Павликени
|
 Е оставаше и да не се!
Как изкара 8-ми март предполагам в добра компания, девойка като теб да е сама относителна работа 
_________________ Fiat Tipo 2.0.ie GT 113hp
159A6046
|
| Пон Мар 10, 2008 10:46 am |
|
|