Дата и час: Вто Дек 30, 2025 7:53 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 229, 230, 231, 232, 233, 234, 235 ... 637  Следваща
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим! 
Автор Съобщение
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Airis написа:
Ненаситната баба Тузи. Винаги иска още, и още, и още....... информация Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Ооооо, де се губиш, мацка....смени колата и нас взе, че смени Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Вас ви не заменям, дебна в храстите Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 и се явявам изненадващо изотзадзе. Задачки гоним бабооо, задачки, да не почнат да ме гонят те, че тогава я окъсахме :D

Съб Мар 08, 2008 1:02 am
Профил
UNREAD_POST 
Ако задачките са от мъжки произход...що да не те гонят...пък ти няма да бягаш много бързо Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Съб Мар 08, 2008 1:07 am
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
...
Та защо няма да има втори път..страха ли са ти взели или си с окови? Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 Тъкмо ми стана интересно Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Едва ли ще се навия отново на такова приключение, с оглед на "опита" ми от първият път. Просто не мога да поема риска да изпадна пак в такава глупава и преди всичко жалка ситуация. Само с по едничка, чиста работа Yellow_Flash_Colorz_PDT_19

Съб Мар 08, 2008 1:09 am
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Ако задачките са от мъжки произход...що да не те гонят...пък ти няма да бягаш много бързо Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

И пак опряхме до мечтите........ Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Съб Мар 08, 2008 1:10 am
Профил
UNREAD_POST 
Rokambol написа:
Едва ли ще се навия отново на такова приключение, с оглед на "опита" ми от първият път. Просто не мога да поема риска да изпадна пак в такава глупава и преди всичко жалка ситуация. Само с по едничка, чиста работа Yellow_Flash_Colorz_PDT_19

Ти пък....я виж колко голям мъж си...няма да се плашиш от един малък провал....ами я си представи, че първия ти път като мъж е бил пълен провал...щеше ли да се откажеш от втори опит Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

Аз така викам - с по една жена най ми е добре Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 ...майтапя се...сега да не ми излезе име Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Съб Мар 08, 2008 1:18 am
UNREAD_POST 
Airis написа:

Всяка мечта е на една ръка разстояние...ъъъъ...не в онзи смисъл Yellow_Flash_Colorz_PDT_04
Викаш да ти търсим нещо...до колко години, други изисквания? Yellow_Flash_Colorz_PDT_08

Съб Мар 08, 2008 1:19 am
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Airis написа:

Всяка мечта е на една ръка разстояние...ъъъъ...не в онзи смисъл Yellow_Flash_Colorz_PDT_04
Викаш да ти търсим нещо...до колко години, други изисквания? Yellow_Flash_Colorz_PDT_08

На една ръка разстояние е детето, нали за него говориш Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 А за изискванията, ми.... ъъъъъ, свестен и свободен, ама тия измряха по време на втората световна :D

Съб Мар 08, 2008 1:29 am
Профил
UNREAD_POST 
Airis написа:
На една ръка разстояние е детето, нали за него говориш Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 А за изискванията, ми.... ъъъъъ, свестен и свободен, ама тия измряха по време на втората световна :D

Верно, че ги избиха с колове и лопати...че нещо не се вписвали в общия облик на мъжете

Аз обаче ще се отправям към моите мечти...тоест лягам си и ще се надявам да сънувам розови сънища Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Изображение

Съб Мар 08, 2008 1:33 am
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Airis написа:

Верно, че ги избиха с колове и лопати...че нещо не се вписвали в общия облик на мъжете

Аз обаче ще се отправям към моите мечти...тоест лягам си и ще се надявам да сънувам розови сънища Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Изображение

Дай боже всекиму, за сънищата де ;) Лека и мека

Съб Мар 08, 2008 1:35 am
Профил
UNREAD_POST 
ЧЕСТИТ 8МИ МАРТ НА ВСИЧКИ ДАМИ!

С пожелания да ви слушкат мъжете и да не забравят, че не само на 8ми март сте жени :wink:
Изображение

Съб Мар 08, 2008 10:35 am
UNREAD_POST 
Честит 8-ми март на патеееерица....Само усмивки и хубави преживявания!!! :cool:

Пон Мар 10, 2008 10:28 am
UNREAD_POST 
Днес не ме бройте за кафе...няма да ме има зад компютъра чак до довечера...маам гащи в родния си град и се скатавам от работа Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Пон Мар 10, 2008 10:33 am
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Днес не ме бройте за кафе...няма да ме има зад компютъра чак до довечера...маам гащи в родния си град и се скатавам от работа Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Ехееее! Цял ден ли ще се шляеш.....тцтцтцтцтц

Пон Мар 10, 2008 10:40 am
UNREAD_POST 
Колега dimmx връщам се малко назад с няколко странички (не съм влизала от петък във форума) само да кажа :Разбира се, че се шегувам......

Пон Мар 10, 2008 10:43 am
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
:wink: Е оставаше и да не се!
Как изкара 8-ми март предполагам в добра компания, девойка като теб да е сама относителна работа Yellow_Flash_Colorz_PDT_08

Пон Мар 10, 2008 10:46 am
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 229, 230, 231, 232, 233, 234, 235 ... 637  Следваща