|
|
Дата и час: Нед Дек 28, 2025 8:33 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
Tuzarka
|
Arnold написа: Тая бухалчица в ръката ти защо е? Пак ли бой ще ям? Да не извадя аз тогава 
А, бе, ей...младежа....ши посягаш на баба си? 
|
| Чет Фев 28, 2008 6:52 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
Tuzarka написа: Eli's BRAVO написа: Пак??? Вече си бил малтретиран от това нежно създание Тузарка, тц не вярвам  Един път го бих по долната глава...виж в началото на темата 
а това го знам да. В течение съм аз на цялата заигравка.....тцтцтцтц....то затова никой не смее да краде момата 
|
| Чет Фев 28, 2008 6:53 pm |
|
 |
|
Arnold
|
Eli's BRAVO написа: а това го знам да. В течение съм аз на цялата заигравка.....тцтцтцтц....то затова никой не смее да краде момата 
Оставаше жена да не изчете всички клюкинки  Между другото не виждам снимка да си пускала. Или бъркам нещо? 
|
| Чет Фев 28, 2008 6:55 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Eli's BRAVO написа: а това го знам да. В течение съм аз на цялата заигравка.....тцтцтцтц....то затова никой не смее да краде момата 
Ти си герой..как си успяла да изчетеш всичко накуп...сигурно ти е трябвало цяла седмица...а коремчето боля ли те от смях 
|
| Чет Фев 28, 2008 6:56 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Arnold написа: Оставаше жена да не изчете всички клюкинки  Между другото не виждам снимка да си пускала. Или бъркам нещо? 
Когато и да те бия..все ще ти е малко 
|
| Чет Фев 28, 2008 6:57 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
Няма такова нещо колега, бях си я сложила за аватара, Вие лично ме оценихте доста високо.... 
Последна промяна Eli's BRAVO на Пет Фев 29, 2008 5:53 pm, променена общо 3 пъти
|
| Чет Фев 28, 2008 7:06 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
Tuzarka написа: Eli's BRAVO написа: а това го знам да. В течение съм аз на цялата заигравка.....тцтцтцтц....то затова никой не смее да краде момата  Ти си герой..как си успяла да изчетеш всичко накуп...сигурно ти е трябвало цяла седмица...а коремчето боля ли те от смях 
Много, много , мнооооогооо се смях.......толкова не се бях смяла от доста време  Разсипахте ме...
|
| Чет Фев 28, 2008 7:07 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
Eli's BRAVO написа: Няма такова нещо колега, бях си я сложила за аватара, Вие лично ме оценихте доста високо.... 
Колежке все пак заглавието на темата е красноречиво, дори и снимка не си пост-нала, не моге така. 
|
| Чет Фев 28, 2008 7:09 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
LEVSKI написа: Eli's BRAVO написа: Няма такова нещо колега, бях си я сложила за аватара, Вие лично ме оценихте доста високо....  Колежке все пак заглавието на темата е красноречиво, дори и снимка не си пост-нала, не моге така. 
Ей ме де!!! Малко по -нагоре!
Само да не разплачем децата!!!
|
| Чет Фев 28, 2008 7:10 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
Eli's BRAVO написа: Ей ме де!!! Малко по -нагоре!
Е това вече е друго нещо. 
|
| Чет Фев 28, 2008 7:16 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
LEVSKI написа: Eli's BRAVO написа: Ей ме де!!! Малко по -нагоре! Е това вече е друго нещо. 
Точно се бях притеснила вече! Викам си пост-нах си пикчето и всички избягаха 
|
| Чет Фев 28, 2008 7:17 pm |
|
 |
|
Arnold
|
Eli's BRAVO написа: Няма такова нещо колега, бях си я сложила за аватара, Вие лично ме оценихте доста високо.... 
Откога сте започнали да си говорите на Вие в темата, пропуснал съм.
А и между мъничка снимчица в аватара и това сега има голяма разлика.
|
| Чет Фев 28, 2008 9:08 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Изнудихте колежката за снимка....ни въ ье срам....и избегахте...в банята ли?... 
|
| Чет Фев 28, 2008 9:20 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
Много сте ми скромни нещо, тук вечер не ставаше ли кръчма, дискотека.., публичен дом. 
|
| Чет Фев 28, 2008 10:16 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
LEVSKI написа: Много сте ми скромни нещо, тук вечер не ставаше ли кръчма, дискотека.., публичен дом. 
Е....бяхме млади..пардон...е, бяхме млади
Кво да ти кажа...със стари ***** нов ****** не става
|
| Чет Фев 28, 2008 10:19 pm |
|
|