Дата и час: Нед Дек 28, 2025 10:28 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199 ... 637  Следваща
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим! 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Arnold написа:
Тая бухалчица в ръката ти защо е? Пак ли бой ще ям? Да не извадя аз тогава :thorste_flifi2a:

А, бе, ей...младежа....ши посягаш на баба си? Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Чет Фев 28, 2008 6:52 pm
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Eli's BRAVO написа:
Пак??? Вече си бил малтретиран от това нежно създание Тузарка, тц не вярвам :36_2_33:

Един път го бих по долната глава...виж в началото на темата Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

а това го знам да. В течение съм аз на цялата заигравка.....тцтцтцтц....то затова никой не смее да краде момата Yellow_Flash_Colorz_PDT_03

Чет Фев 28, 2008 6:53 pm
UNREAD_POST 
Eli's BRAVO написа:
а това го знам да. В течение съм аз на цялата заигравка.....тцтцтцтц....то затова никой не смее да краде момата Yellow_Flash_Colorz_PDT_03

Оставаше жена да не изчете всички клюкинки :namigane: Между другото не виждам снимка да си пускала. Или бъркам нещо? :36:

Чет Фев 28, 2008 6:55 pm
UNREAD_POST 
Eli's BRAVO написа:

Ти си герой..как си успяла да изчетеш всичко накуп...сигурно ти е трябвало цяла седмица...а коремчето боля ли те от смях Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

Чет Фев 28, 2008 6:56 pm
UNREAD_POST 
Arnold написа:
Оставаше жена да не изчете всички клюкинки :namigane: Между другото не виждам снимка да си пускала. Или бъркам нещо? :36:

Когато и да те бия..все ще ти е малко Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Чет Фев 28, 2008 6:57 pm
UNREAD_POST 
Няма такова нещо колега, бях си я сложила за аватара, Вие лично ме оценихте доста високо.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_03

Последна промяна Eli's BRAVO на Пет Фев 29, 2008 5:53 pm, променена общо 3 пъти

Чет Фев 28, 2008 7:06 pm
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Eli's BRAVO написа:

Ти си герой..как си успяла да изчетеш всичко накуп...сигурно ти е трябвало цяла седмица...а коремчето боля ли те от смях Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

Много, много , мнооооогооо се смях.......толкова не се бях смяла от доста време Yellow_Flash_Colorz_PDT_03 Разсипахте ме...

Чет Фев 28, 2008 7:07 pm
UNREAD_POST 
Eli's BRAVO написа:
Няма такова нещо колега, бях си я сложила за аватара, Вие лично ме оценихте доста високо.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_03

Колежке все пак заглавието на темата е красноречиво, дори и снимка не си пост-нала, не моге така. :P

Чет Фев 28, 2008 7:09 pm
UNREAD_POST 
LEVSKI написа:
Eli's BRAVO написа:

Колежке все пак заглавието на темата е красноречиво, дори и снимка не си пост-нала, не моге така. :P

Ей ме де!!! Малко по -нагоре!
Само да не разплачем децата!!!

Чет Фев 28, 2008 7:10 pm
UNREAD_POST 
Eli's BRAVO написа:

Е това вече е друго нещо. :cool:

Чет Фев 28, 2008 7:16 pm
UNREAD_POST 
LEVSKI написа:
Eli's BRAVO написа:

Е това вече е друго нещо. :cool:

Точно се бях притеснила вече! Викам си пост-нах си пикчето и всички избягаха :shock:

Чет Фев 28, 2008 7:17 pm
UNREAD_POST 
Eli's BRAVO написа:

Откога сте започнали да си говорите на Вие в темата, пропуснал съм. :D

А и между мъничка снимчица в аватара и това сега има голяма разлика.

Чет Фев 28, 2008 9:08 pm
UNREAD_POST 
Изнудихте колежката за снимка....ни въ ье срам....и избегахте...в банята ли?... Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Чет Фев 28, 2008 9:20 pm
UNREAD_POST 
Много сте ми скромни нещо, тук вечер не ставаше ли кръчма, дискотека.., публичен дом. Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Чет Фев 28, 2008 10:16 pm
UNREAD_POST 
LEVSKI написа:
Много сте ми скромни нещо, тук вечер не ставаше ли кръчма, дискотека.., публичен дом. Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Е....бяхме млади..пардон...е, бяхме млади :36_2_33:
Кво да ти кажа...със стари ***** нов ****** не става

Чет Фев 28, 2008 10:19 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199 ... 637  Следваща