|
|
Дата и час: Нед Дек 28, 2025 6:29 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
LEVSKI
|
Eli's BRAVO написа: LEVSKI написа: Eli's BRAVO написа: Колега LEVSKI много се раздаваш....благодаря ти за отзивчивостта, ама съм толерантна с Tuzarka, ние жените (сссс) трябва да сссссе подкрепяме..  Абе при толкова съскане, не ви ли се прищя един смок?  
Колежке този емотикон, може би е в отговор, на моя отговор, към внезапно изчезналия ти въпрос? 
|
| Чет Фев 28, 2008 4:14 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
LEVSKI написа: Eli's BRAVO написа: LEVSKI написа: Eli's BRAVO написа: Колега LEVSKI много се раздаваш....благодаря ти за отзивчивостта, ама съм толерантна с Tuzarka, ние жените (сссс) трябва да сссссе подкрепяме..  Абе при толкова съскане, не ви ли се прищя един смок?   Колежке този емотикон, може би е в отговор, на моя отговор, към внезапно изчезналия ти въпрос? 
Не случайно изчезна!!!Засрамих се 
|
| Чет Фев 28, 2008 4:15 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
Eli's BRAVO написа: Не случайно изчезна!!!Засрамих се 
Още малко в компанията на Тузарка, ще се чувстваш като оперирана от подобни чувства. 
|
| Чет Фев 28, 2008 4:18 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
LEVSKI написа: Eli's BRAVO написа: Не случайно изчезна!!!Засрамих се  Още малко в компанията на Тузарка, ще се чувстваш като оперирана от подобни чувства. 
я ела при кака
Папарак нещо се отказа да ми бъде съпартиец като видя, че ще се наложи да отчита партийна дейност...над мен....в партийната листа....или под мен 
|
| Чет Фев 28, 2008 4:24 pm |
|
 |
|
m1t3t0
|
Божееее все едно съм във форум за разврат. Тузаркеее недей така че има хора със слаби сърца (не аз  ) Ако видят какво си написал в предишните страници за наморници, гардероби, подпирачки, белезници  може да не издържат 
|
| Чет Фев 28, 2008 4:43 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
m1t3t0 написа: Божееее все едно съм във форум за разврат. Тузаркеее недей така че има хора със слаби сърца (не аз  ) Ако видят какво си написал в предишните страници за наморници, гардероби, подпирачки, белезници  може да не издържат 
...и да вземат да ни закрият темата?...това не е разврат...това са нещата от живота, които хората правят, но ги е срам да пишат/говорят за тях  аз не откривам топлата вода 
|
| Чет Фев 28, 2008 4:46 pm |
|
 |
|
m1t3t0
|
Абе то е така, но от латино сериал, май ще трябва да минем в друг жанр филми... 
|
| Чет Фев 28, 2008 4:53 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
m1t3t0 написа: Абе то е така, но от латино сериал, май ще трябва да минем в друг жанр филми... 
През деня - латино, вечер - горещо латино 
|
| Чет Фев 28, 2008 4:55 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
Tuzarka написа: През деня - латино, вечер - горещо латино 
През деня - латино, вечер - научнопопулярни филми (за птичките и пчеличките) 
|
| Чет Фев 28, 2008 5:02 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
CHILIEV написа: През деня - латино, вечер - научнопопулярни филми (за птичките и пчеличките) 
и за животните с любов 
|
| Чет Фев 28, 2008 5:03 pm |
|
 |
|
Paparac
|
Tuzarka написа: Папарак нещо се отказа да ми бъде съпартиец като видя, че ще се наложи да отчита партийна дейност...над мен....в партийната листа....или под мен 
Зависи от дейността, която ще трябва да се отчита в така посочената партийна листа.
ЛЕВСКИ, като каза "смок" знаеш ли за кого се сетих 
|
| Чет Фев 28, 2008 5:07 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
Tuzarka написа: CHILIEV написа: През деня - латино, вечер - научнопопулярни филми (за птичките и пчеличките)  и за животните с любов 
Лелееее да не ви избие на нещо извратено (с животни) тцтцтцтцтц..... 
|
| Чет Фев 28, 2008 5:07 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
Tuzarka написа: и за животните с любов 
айдеее .. дойдат ли и животните във филма става лошо 
|
| Чет Фев 28, 2008 5:09 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Paparac написа: Зависи от дейността, която ще трябва да се отчита в така посочената партийна листа. ЛЕВСКИ, като каза "смок" знаеш ли за кого се сетих 
Дейността ще води до препотяване, но е ще приятна. Вервайте ми
Аааа, значи Левски е имал предвид, че ще вземе със себе си другар да му помага 
|
| Чет Фев 28, 2008 5:11 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Вий сте по-чалнати и от мен  ...говорим за нормални научнопопулярни филми за представителите на животинския свят
|
| Чет Фев 28, 2008 5:13 pm |
|
|