Дата и час: Нед Дек 28, 2025 8:34 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196 ... 637  Следваща
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим! 
Автор Съобщение
Мнение 
Eli's BRAVO написа:
LEVSKI написа:
Eli's BRAVO написа:
Колега LEVSKI много се раздаваш....благодаря ти за отзивчивостта, ама съм толерантна с Tuzarka, ние жените (сссс) трябва да сссссе подкрепяме.. :cool:

Абе при толкова съскане, не ви ли се прищя един смок? Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

:shock:

Колежке този емотикон, може би е в отговор, на моя отговор, към внезапно изчезналия ти въпрос? Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Чет Фев 28, 2008 4:14 pm
Мнение 
LEVSKI написа:
Eli's BRAVO написа:
LEVSKI написа:
Eli's BRAVO написа:
Колега LEVSKI много се раздаваш....благодаря ти за отзивчивостта, ама съм толерантна с Tuzarka, ние жените (сссс) трябва да сссссе подкрепяме.. :cool:

Абе при толкова съскане, не ви ли се прищя един смок? Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

:shock:

Колежке този емотикон, може би е в отговор, на моя отговор, към внезапно изчезналия ти въпрос? Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Не случайно изчезна!!!Засрамих се Yellow_Flash_Colorz_PDT_08

Чет Фев 28, 2008 4:15 pm
Мнение 
Eli's BRAVO написа:

Още малко в компанията на Тузарка, ще се чувстваш като оперирана от подобни чувства. :P

Чет Фев 28, 2008 4:18 pm
Мнение 
LEVSKI написа:
Eli's BRAVO написа:

Още малко в компанията на Тузарка, ще се чувстваш като оперирана от подобни чувства. :P

я ела при кака :paddle:

Папарак нещо се отказа да ми бъде съпартиец като видя, че ще се наложи да отчита партийна дейност...над мен....в партийната листа....или под мен Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Чет Фев 28, 2008 4:24 pm
Мнение 
Божееее все едно съм във форум за разврат. Тузаркеее недей така че има хора със слаби сърца (не аз :P ) Ако видят какво си написал в предишните страници за наморници, гардероби, подпирачки, белезници :) може да не издържат :D

Чет Фев 28, 2008 4:43 pm
Мнение 
m1t3t0 написа:
Божееее все едно съм във форум за разврат. Тузаркеее недей така че има хора със слаби сърца (не аз :P ) Ако видят какво си написал в предишните страници за наморници, гардероби, подпирачки, белезници :) може да не издържат :D

...и да вземат да ни закрият темата?...това не е разврат...това са нещата от живота, които хората правят, но ги е срам да пишат/говорят за тях ;-) аз не откривам топлата вода :P

Чет Фев 28, 2008 4:46 pm
Мнение 
Абе то е така, но от латино сериал, май ще трябва да минем в друг жанр филми... :siffle:

Чет Фев 28, 2008 4:53 pm
Мнение 
m1t3t0 написа:
Абе то е така, но от латино сериал, май ще трябва да минем в друг жанр филми... :siffle:

През деня - латино, вечер - горещо латино Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Чет Фев 28, 2008 4:55 pm
Мнение 
Tuzarka написа:
През деня - латино, вечер - горещо латино Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

През деня - латино, вечер - научнопопулярни филми (за птичките и пчеличките) Изображение

Чет Фев 28, 2008 5:02 pm
Мнение 
CHILIEV написа:
През деня - латино, вечер - научнопопулярни филми (за птичките и пчеличките) Изображение

и за животните с любов Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Чет Фев 28, 2008 5:03 pm
Мнение 
Tuzarka написа:

Папарак нещо се отказа да ми бъде съпартиец като видя, че ще се наложи да отчита партийна дейност...над мен....в партийната листа....или под мен
Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Зависи от дейността, която ще трябва да се отчита в така посочената партийна листа.

ЛЕВСКИ, като каза "смок" знаеш ли за кого се сетих :36_2_33:

Чет Фев 28, 2008 5:07 pm
Мнение 
Tuzarka написа:
CHILIEV написа:

Лелееее да не ви избие на нещо извратено (с животни) тцтцтцтцтц..... Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Чет Фев 28, 2008 5:07 pm
Мнение 
Tuzarka написа:

айдеее .. дойдат ли и животните във филма става лошо Изображение Изображение Изображение

Чет Фев 28, 2008 5:09 pm
Мнение 
Paparac написа:
Зависи от дейността, която ще трябва да се отчита в така посочената партийна листа.

ЛЕВСКИ, като каза "смок" знаеш ли за кого се сетих :36_2_33:

Дейността ще води до препотяване, но е ще приятна. Вервайте ми :P

Аааа, значи Левски е имал предвид, че ще вземе със себе си другар да му помага Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Чет Фев 28, 2008 5:11 pm
Мнение 
Вий сте по-чалнати и от мен Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 ...говорим за нормални научнопопулярни филми за представителите на животинския свят

Чет Фев 28, 2008 5:13 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196 ... 637  Следваща