|
|
Дата и час: Нед Дек 28, 2025 1:18 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
CHILIEV
|
то не за друго ами докато направя справката попаднах на полуразсъблечената въпросна актриса и както ми е слабо сърчицето ....
че ходих да си вземам успокоителните затова се забавих 
|
| Сря Фев 27, 2008 4:18 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
CHILIEV написа: то не за друго ами докато направя справката попаднах на полуразсъблечената въпросна актриса и както ми е слабо сърчицето .... че ходих да си вземам успокоителните затова се забавих 
Ако са те забавили само успокоителните - добре.....друго да не си свършил при вида на голата мадама
Я метни и ние да позяпаме гола кака 
|
| Сря Фев 27, 2008 4:19 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
Tuzarka написа: CHILIEV написа: то не за друго ами докато направя справката попаднах на полуразсъблечената въпросна актриса и както ми е слабо сърчицето .... че ходих да си вземам успокоителните затова се забавих  Ако са те забавили само успокоителните - добре.....друго да не си свършил при вида на голата мадама Я метни и ние да позяпаме гола кака 
тя не е баш гола .. че ако беше събвсем ме бяхте оттървали ... бърза помощ ми е на бързо набиране
Kate Beckinsale Galleries
|
| Сря Фев 27, 2008 4:21 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
 аууууу
|
| Сря Фев 27, 2008 4:22 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
|
| Сря Фев 27, 2008 4:26 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
CHILIEV написа: Tuzarka написа: CHILIEV написа: то не за друго ами докато направя справката попаднах на полуразсъблечената въпросна актриса и както ми е слабо сърчицето .... че ходих да си вземам успокоителните затова се забавих  Ако са те забавили само успокоителните - добре.....друго да не си свършил при вида на голата мадама Я метни и ние да позяпаме гола кака  тя не е баш гола .. че ако беше събвсем ме бяхте оттървали ... бърза помощ ми е на бързо набиране Kate Beckinsale Galleries
ехе ма ти наистина си със слабичко сърчице. Лошо!Идва пролет, става топличко, момичетата обуват късите полички.....Не знам как ще я караш?
|
| Сря Фев 27, 2008 4:28 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Да ти се намира валериан, че и на мен нещо ми се зави свят...Чилиев спри....ще ме накараш да зарежа мъжете 
|
| Сря Фев 27, 2008 4:28 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Eli's BRAVO написа: ехе ма ти наистина си със слабичко сърчице. Лошо!Идва пролет, става топличко, момичетата обуват късите полички.....Не знам как ще я караш?
Как какво ще прави - ще отвори работа на Бърза помощ  ...да вземем да го пратим в манастир, че лятото ще му е още по-тежко 
|
| Сря Фев 27, 2008 4:30 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
Eli's BRAVO написа: ехе ма ти наистина си със слабичко сърчице. Лошо!Идва пролет, става топличко, момичетата обуват късите полички.....Не знам как ще я караш?
е как .. на виличката ще се местя от джакузито до басейна и обратно .. ще се наливам с алкохол за да забравя 
|
| Сря Фев 27, 2008 4:30 pm |
|
 |
|
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
Тъкмо щях да кажа, че и колежката Eli's BRAVO също ми се струва позната (майтапче) и тя взе, че си смени аватара. И аз се оглеждам за още по-идиотска снимка на г-н Монк за моя аватар.
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
| Сря Фев 27, 2008 4:32 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
snake написа: Тъкмо щях да кажа, че и колежката Eli's BRAVO също ми се струва позната (майтапче) и тя взе, че си смени аватара. И аз се оглеждам за още по-идиотска снимка на г-н Монк за моя аватар.
да организираме конкурс "аватар на snake" само кажи правилата и наградата 
|
| Сря Фев 27, 2008 4:33 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
snake написа: Тъкмо щях да кажа, че и колежката Eli's BRAVO също ми се струва позната (майтапче) и тя взе, че си смени аватара. И аз се оглеждам за още по-идиотска снимка на г-н Монк за моя аватар.
Свърши ли чиновническата пауза?
Да помагаме ли в търсенето на нов аватар?
|
| Сря Фев 27, 2008 4:33 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
Последна промяна CHILIEV на Сря Фев 27, 2008 4:39 pm, променена общо 1 път
|
| Сря Фев 27, 2008 4:37 pm |
|
 |
|
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
Tuzarka написа: Свърши ли чиновническата пауза? Да помагаме ли в търсенето на нов аватар?
Тя моята няма свършване, работното ми ежедневие е изключително трудно и проблемно, в смисъл че времето тече изключително бавно и в сериозен проблем се превръща запълването му
А аватар засега не ми търсете, че Монк ще се сърди  . Много ми липсва това филмче между другото. Сега и в "Живота на Браян" тъкмо се загледах и май и той свърши.
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
| Сря Фев 27, 2008 4:39 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
snake написа: Тя моята няма свършване, работното ми ежедневие е изключително трудно и проблемно, в смисъл че времето тече изключително бавно и в сериозен проблем се превръща запълването му
И това ми беше много познато ...когато бях малка работничка
НА тебе актьорът ли ти харесва или образа на Монк?
Ще се сетиш, че тук в Кафенето можеш да си запълниш малко от времето и то по приятен начин 
|
| Сря Фев 27, 2008 4:42 pm |
|
|