Дата и час: Нед Дек 28, 2025 1:19 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184 ... 637  Следваща
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим! 
Автор Съобщение
Мнение 
то не за друго ами докато направя справката попаднах на полуразсъблечената въпросна актриса и както ми е слабо сърчицето ....
че ходих да си вземам успокоителните затова се забавих Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Сря Фев 27, 2008 4:18 pm
Мнение 
CHILIEV написа:
то не за друго ами докато направя справката попаднах на полуразсъблечената въпросна актриса и както ми е слабо сърчицето ....
че ходих да си вземам успокоителните затова се забавих Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Ако са те забавили само успокоителните - добре.....друго да не си свършил при вида на голата мадама Yellow_Flash_Colorz_PDT_04
Я метни и ние да позяпаме гола кака Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Сря Фев 27, 2008 4:19 pm
Мнение 
Tuzarka написа:
CHILIEV написа:

Ако са те забавили само успокоителните - добре.....друго да не си свършил при вида на голата мадама Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

тя не е баш гола .. че ако беше събвсем ме бяхте оттървали ... бърза помощ ми е на бързо набиране Yellow_Flash_Colorz_PDT_08

Kate Beckinsale Galleries

Сря Фев 27, 2008 4:21 pm
Мнение 
:ezik: аууууу

Сря Фев 27, 2008 4:22 pm
Мнение 
Изображение

Изображение

Изображение

има какво да покаже момичето ... :cool:

Сря Фев 27, 2008 4:26 pm
Мнение 
CHILIEV написа:
Tuzarka написа:
CHILIEV написа:

тя не е баш гола .. че ако беше събвсем ме бяхте оттървали ... бърза помощ ми е на бързо набиране Yellow_Flash_Colorz_PDT_08

Kate Beckinsale Galleries

ехе ма ти наистина си със слабичко сърчице. Лошо!Идва пролет, става топличко, момичетата обуват късите полички.....Не знам как ще я караш?

Сря Фев 27, 2008 4:28 pm
Мнение 
Да ти се намира валериан, че и на мен нещо ми се зави свят...Чилиев спри....ще ме накараш да зарежа мъжете Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Сря Фев 27, 2008 4:28 pm
Мнение 
Eli's BRAVO написа:
ехе ма ти наистина си със слабичко сърчице. Лошо!Идва пролет, става топличко, момичетата обуват късите полички.....Не знам как ще я караш?

Как какво ще прави - ще отвори работа на Бърза помощ Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 ...да вземем да го пратим в манастир, че лятото ще му е още по-тежко Yellow_Flash_Colorz_PDT_03

Сря Фев 27, 2008 4:30 pm
Мнение 
Eli's BRAVO написа:

е как .. на виличката ще се местя от джакузито до басейна и обратно .. ще се наливам с алкохол за да забравя Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Сря Фев 27, 2008 4:30 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

Мнение 
Тъкмо щях да кажа, че и колежката Eli's BRAVO също ми се струва позната (майтапче) и тя взе, че си смени аватара. И аз се оглеждам за още по-идиотска снимка на г-н Монк за моя аватар.

Сря Фев 27, 2008 4:32 pm
Профил
Мнение 
snake написа:
Тъкмо щях да кажа, че и колежката Eli's BRAVO също ми се струва позната (майтапче) и тя взе, че си смени аватара. И аз се оглеждам за още по-идиотска снимка на г-н Монк за моя аватар.

да организираме конкурс "аватар на snake" само кажи правилата и наградата Yellow_Flash_Colorz_PDT_08

Сря Фев 27, 2008 4:33 pm
Мнение 
snake написа:

Свърши ли чиновническата пауза? :P
Да помагаме ли в търсенето на нов аватар?

Сря Фев 27, 2008 4:33 pm
Мнение 
Изображение

:P

Последна промяна CHILIEV на Сря Фев 27, 2008 4:39 pm, променена общо 1 път

Сря Фев 27, 2008 4:37 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

Мнение 
Tuzarka написа:
Свърши ли чиновническата пауза? :P
Да помагаме ли в търсенето на нов аватар?

Тя моята няма свършване, работното ми ежедневие е изключително трудно и проблемно, в смисъл че времето тече изключително бавно и в сериозен проблем се превръща запълването му :D

А аватар засега не ми търсете, че Монк ще се сърди :). Много ми липсва това филмче между другото. Сега и в "Живота на Браян" тъкмо се загледах и май и той свърши.

Сря Фев 27, 2008 4:39 pm
Профил
Мнение 
snake написа:
Тя моята няма свършване, работното ми ежедневие е изключително трудно и проблемно, в смисъл че времето тече изключително бавно и в сериозен проблем се превръща запълването му :D

И това ми беше много познато ...когато бях малка работничка Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
НА тебе актьорът ли ти харесва или образа на Монк?

Ще се сетиш, че тук в Кафенето можеш да си запълниш малко от времето и то по приятен начин :cool:

Сря Фев 27, 2008 4:42 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184 ... 637  Следваща