Дата и час: Съб Дек 27, 2025 9:25 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166 ... 637  Следваща
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим! 
Автор Съобщение
Мнение 
Пратил съм :D

Вто Фев 26, 2008 4:46 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

Мнение 
Tuzarka написа:
tiamariaa написа:
m1t3t0 написа:
Няма такова нещо ние си започнахме наш разговор ти се опита да станеш воайор, но в крайна сметка се оказа, че воайора всъщност е воайорка :) и не си дава правомощията таку така :D
Точно така,моето си е мое,а и чуждото пак е мое Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

И мое, и мое....ако става въпрос за мъже :gayfight:
Тихо,ще го прогониш Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 , не съм те забравила, нали сме комбина 8)

Вто Фев 26, 2008 4:47 pm
Профил
Мнение 
Оооо ма ти ме оперираш както тузарката Ангел.
Ангеле сменям съюза става въпрос за мъжка чест Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Вто Фев 26, 2008 4:48 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

Мнение 
m1t3t0 написа:
Оооо ма ти ме оперираш както тузарката Ангел.
Ангеле сменям съюза става въпрос за мъжка чест Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
При нас е женска солидарност ;-) .Много бързо се предаде :-(

Вто Фев 26, 2008 4:50 pm
Профил
Мнение 
:siffle: Левски, ела да се скрием в гардероба и да киризиме какви ще ги свършат тия двамата убавци :P

Вто Фев 26, 2008 4:51 pm
Мнение 
tiamariaa написа:
m1t3t0 написа:
Абе нещо не получавам Лс... защо ли...май аз трябва да направя 1-вата крачка към запознанството. Yellow_Flash_Colorz_PDT_02
Аз чакам теб,ти мен, давай първо ти :D

После пак ще кажете че съм се намешал в разговора ви. С това темпо на запознанство, човек само може да ви помогне :P

Вто Фев 26, 2008 4:52 pm
Мнение 
А аз не съм се предал, но не отговаряш нещо на съобщенията :). Не се предавам лесно споко. Това е за заблуда на противника :D

Вто Фев 26, 2008 4:53 pm
Мнение 
мали накъде отиват нещата Изображение
:P Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Вто Фев 26, 2008 4:56 pm
Мнение 
Tuzarka написа:
:siffle: Левски, ела да се скрием в гардероба и да киризиме какви ще ги свършат тия двамата убавци :P

Такова гледна ще падне ако се намърдам при теб в гардероба че... Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Вто Фев 26, 2008 4:56 pm
Мнение 
LEVSKI написа:
Такова гледна ще падне ако се намърдам при теб в гардероба че... Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

то ще бъде гледане за чудо и приказ.. най-много да допринесете за популацията на българския народ Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 :D

Вто Фев 26, 2008 4:59 pm
Мнение 
хммм tiamaria aйде и ние в гардероба :P Там ще се запознаем и разни други неща :D

Вто Фев 26, 2008 5:01 pm
Мнение 
LEVSKI написа:
Tuzarka написа:

Пак се набутах де не трябва....ама аз ще си взема електрошок и а си ме подпрял с ......а съм ти пуснала ток...Левски...ама ич не разбираш от романтика в гардероб....както кава Иванчо от едноимените вицове "Г-жо, и багер да ми показвате....аз все за секс ще си мисля" :36_2_33:

Вто Фев 26, 2008 5:01 pm
Мнение 
CHILIEV написа:
LEVSKI написа:

то ще бъде гледане за чудо и приказ.. най-много да допринесете за популацията на българския народ Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 :D

Популация - друг път. Аз ще съм железния девствен пояс Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Вто Фев 26, 2008 5:02 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

Мнение 
LEVSKI написа:
tiamariaa написа:
m1t3t0 написа:
Абе нещо не получавам Лс... защо ли...май аз трябва да направя 1-вата крачка към запознанството. Yellow_Flash_Colorz_PDT_02
Аз чакам теб,ти мен, давай първо ти :D

После пак ще кажете че съм се намешал в разговора ви. С това темпо на запознанство, човек само може да ви помогне :P
Ти не ни бери грижата Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Вто Фев 26, 2008 5:02 pm
Профил
Мнение 
m1t3t0 написа:
хммм tiamaria aйде и ние в гардероба :P Там ще се запознаем и разни други неща :D

Моля, моля. Това не е трикрилен гардероб, няма място за всички. Помолете колегата Чилиев, да ви скове един сандък. Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Вто Фев 26, 2008 5:03 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166 ... 637  Следваща