|
|
Дата и час: Съб Дек 27, 2025 11:14 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
m1t3t0
|
Пратил съм 
|
| Вто Фев 26, 2008 4:46 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Окт 12, 2007 8:53 pm Мнения: 602 Местоположение: Костинброд
|
Tuzarka написа: tiamariaa написа: m1t3t0 написа: Няма такова нещо ние си започнахме наш разговор ти се опита да станеш воайор, но в крайна сметка се оказа, че воайора всъщност е воайорка  и не си дава правомощията таку така  Точно така,моето си е мое,а и чуждото пак е мое  И мое, и мое....ако става въпрос за мъже  Тихо,ще го прогониш  , не съм те забравила, нали сме комбина 
|
| Вто Фев 26, 2008 4:47 pm |
|
 |
|
m1t3t0
|
Оооо ма ти ме оперираш както тузарката Ангел.
Ангеле сменям съюза става въпрос за мъжка чест 
|
| Вто Фев 26, 2008 4:48 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
|
m1t3t0 написа: Оооо ма ти ме оперираш както тузарката Ангел. Ангеле сменям съюза става въпрос за мъжка чест  При нас е женска солидарност  .Много бързо се предаде 
|
| Вто Фев 26, 2008 4:50 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
 Левски, ела да се скрием в гардероба и да киризиме какви ще ги свършат тия двамата убавци 
|
| Вто Фев 26, 2008 4:51 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
tiamariaa написа: m1t3t0 написа: Абе нещо не получавам Лс... защо ли...май аз трябва да направя 1-вата крачка към запознанството.  Аз чакам теб,ти мен, давай първо ти 
После пак ще кажете че съм се намешал в разговора ви. С това темпо на запознанство, човек само може да ви помогне 
|
| Вто Фев 26, 2008 4:52 pm |
|
 |
|
m1t3t0
|
А аз не съм се предал, но не отговаряш нещо на съобщенията  . Не се предавам лесно споко. Това е за заблуда на противника 
|
| Вто Фев 26, 2008 4:53 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
|
| Вто Фев 26, 2008 4:56 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
Tuzarka написа: :siffle: Левски, ела да се скрием в гардероба и да киризиме какви ще ги свършат тия двамата убавци 
Такова гледна ще падне ако се намърдам при теб в гардероба че... 
|
| Вто Фев 26, 2008 4:56 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
LEVSKI написа: Такова гледна ще падне ако се намърдам при теб в гардероба че... 
то ще бъде гледане за чудо и приказ.. най-много да допринесете за популацията на българския народ 
|
| Вто Фев 26, 2008 4:59 pm |
|
 |
|
m1t3t0
|
хммм tiamaria aйде и ние в гардероба  Там ще се запознаем и разни други неща 
|
| Вто Фев 26, 2008 5:01 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
LEVSKI написа: Tuzarka написа: :siffle: Левски, ела да се скрием в гардероба и да киризиме какви ще ги свършат тия двамата убавци  Такова гледна ще падне ако се намърдам при теб в гардероба че... 
Пак се набутах де не трябва....ама аз ще си взема електрошок и а си ме подпрял с ......а съм ти пуснала ток...Левски...ама ич не разбираш от романтика в гардероб....както кава Иванчо от едноимените вицове "Г-жо, и багер да ми показвате....аз все за секс ще си мисля" 
|
| Вто Фев 26, 2008 5:01 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
CHILIEV написа: LEVSKI написа: Такова гледна ще падне ако се намърдам при теб в гардероба че...  то ще бъде гледане за чудо и приказ.. най-много да допринесете за популацията на българския народ 
Популация - друг път. Аз ще съм железния девствен пояс 
|
| Вто Фев 26, 2008 5:02 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
|
LEVSKI написа: tiamariaa написа: m1t3t0 написа: Абе нещо не получавам Лс... защо ли...май аз трябва да направя 1-вата крачка към запознанството.  Аз чакам теб,ти мен, давай първо ти  После пак ще кажете че съм се намешал в разговора ви. С това темпо на запознанство, човек само може да ви помогне  Ти не ни бери грижата 
|
| Вто Фев 26, 2008 5:02 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
m1t3t0 написа: хммм tiamaria aйде и ние в гардероба  Там ще се запознаем и разни други неща 
Моля, моля. Това не е трикрилен гардероб, няма място за всички. Помолете колегата Чилиев, да ви скове един сандък. 
|
| Вто Фев 26, 2008 5:03 pm |
|
|