Дата и час: Пет Дек 26, 2025 9:11 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146 ... 637  Следваща
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим! 
Автор Съобщение
Мнение 
LEVSKI написа:
CHILIEV написа:
Tuzarka написа:
Левски кажи си...отдавна не срамно да се говори за секс Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

точно така Левски .. днеска сме 18 февруари и ние ти предлагаме да си признаеш Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Буахаха, може и да ми се размине утрешното бесило, но преди две години на днешната дата не ми се размина ритуалната зала. :Angry:
Не казвам нищо аз нито за салами, нито за сос нито за някакви сланини :38_2_20: Срамежлив съм много :P

Па аз що ли не те знам срамежлив Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 другия път да покажеш скритата си страна

Що не ти се размина..напиха ли те за да кажеш -ДА Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Пон Фев 18, 2008 5:23 pm
Мнение 
LEVSKI написа:
преди две години на днешната дата не ми се размина ритуалната зала.

честито Изображение :cool:

Пон Фев 18, 2008 5:24 pm
Мнение 
CHILIEV написа:
LEVSKI написа:
Срамежлив съм много :P

видяхме на снимките от последнта среща :36_2_33:

Че какво пък има на снимките? Аз толкова безобидно си пиех биричката, дори ме беше срам да си поръчвам мезе, да помолих една другарка да го прави вместо мен Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Пон Фев 18, 2008 5:27 pm
Мнение 
LEVSKI написа:
CHILIEV написа:
LEVSKI написа:

Че какво пък има на снимките? Аз толкова безобидно си пиех биричката, дори ме беше срам да си поръчвам мезе, да помолих една другарка да го прави вместо мен Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

И всеки път като ти се натисках подскачаше като ощипана госпожица, пък като те прегръщах викаше за помощ - да, да :36_2_33:

Пон Фев 18, 2008 5:29 pm
Мнение 
Чилиев - скатаваш се за почерпка....знаем къде живееш :36_2_33:

Пон Фев 18, 2008 5:30 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

Мнение 
Tuzarka написа:
LEVSKI написа:
CHILIEV написа:
LEVSKI написа:

И всеки път като ти се натисках подскачаше като ощипана госпожица, пък като те прегръщах викаше за помощ - да, да :36_2_33:
:padane: олеее

Пон Фев 18, 2008 5:30 pm
Профил
Мнение 
Tuzarka написа:

Що не ти се размина..напиха ли те за да кажеш -ДА Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Ами не успях да драсна на време. И незнам защо гледам на случилото се все от лошата страна. Например, че всяка година на този ден трябва да се прибирам вкъщи.., а такива хубави планове имах с едни приятели и приятелки за днес... :36_2_49:

Пон Фев 18, 2008 5:31 pm
Мнение 
tiamariaa написа:
Tuzarka написа:
LEVSKI написа:
CHILIEV написа:
LEVSKI написа:

:padane: олеее

Даже и на сън се стрясках снощи, вчера през цялото време се молех да не вземеш да ме изнасилиш на масата, още мисълта за присътвието ти, ме кара да треперя и червенея 36_2_42

Пон Фев 18, 2008 5:33 pm
Мнение 
ЛЕВСКИ...историята не помни случай на мъж, изнасилен от жена Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Пон Фев 18, 2008 5:35 pm
Мнение 
Tuzarka написа:
Чилиев - скатаваш се за почерпка....знаем къде живееш :36_2_33:

черпя те с една емотка ... и ти давам пълни права върху нея ...
заповядай ... Изображение

ами ти какво ще ми подариш сега ? Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Пон Фев 18, 2008 5:35 pm
Мнение 
Tuzarka написа:
ЛЕВСКИ...историята не помни случай на мъж, изнасилен от жена Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

:38_2_20: Жена осъдена в Норвегия за изнасилване на мъж

"През юли първоинстанционният съд в Берген осъдил жената на 9 месеца затвор и обезщетение от 5140 евро"

п.п. ЛЕВСКИ познавам хора които могат да ти осигурят солидна охрана Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Пон Фев 18, 2008 5:39 pm
Мнение 
Tuzarka написа:

Олекна ми 36_2_15

Пон Фев 18, 2008 5:40 pm
Мнение 
CHILIEV написа:
Tuzarka написа:

"През юли първоинстанционният съд в Берген осъдил жената на 9 месеца затвор и обезщетение от 5140 евро"

п.п. ЛЕВСКИ познавам хора които могат да ти осигурят солидна охрана Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Кратко трая радоста ми, само няколко секунди. 36_2_19

Пон Фев 18, 2008 5:41 pm
Мнение 
LEVSKI написа:
Кратко трая радоста ми, само няколко секунди. 36_2_19
:padane:

Tuzarka се покри някъде .. може би се радва на новта си емотка и се чуди с кого да я сподели :P :P
или още стои засрамена в някой ъгъл от резултатите на теста в един друг раздел Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Пон Фев 18, 2008 5:44 pm
Мнение 
CHILIEV написа:
Tuzarka написа:

Не вярвам...сигурно не му е харесало или е отказала да му свири Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Пон Фев 18, 2008 5:50 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146 ... 637  Следваща