|
|
Дата и час: Пет Дек 26, 2025 11:13 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
Tuzarka
|
LEVSKI написа: CHILIEV написа: Tuzarka написа: Левски кажи си...отдавна не срамно да се говори за секс  точно така Левски .. днеска сме 18 февруари и ние ти предлагаме да си признаеш  Буахаха, може и да ми се размине утрешното бесило, но преди две години на днешната дата не ми се размина ритуалната зала. Не казвам нищо аз нито за салами, нито за сос нито за някакви сланини  Срамежлив съм много 
Па аз що ли не те знам срамежлив  другия път да покажеш скритата си страна
Що не ти се размина..напиха ли те за да кажеш -ДА 
|
| Пон Фев 18, 2008 5:23 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
LEVSKI написа: преди две години на днешната дата не ми се размина ритуалната зала.
честито 
|
| Пон Фев 18, 2008 5:24 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
CHILIEV написа: LEVSKI написа: Срамежлив съм много  видяхме на снимките от последнта среща 
Че какво пък има на снимките? Аз толкова безобидно си пиех биричката, дори ме беше срам да си поръчвам мезе, да помолих една другарка да го прави вместо мен 
|
| Пон Фев 18, 2008 5:27 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
LEVSKI написа: CHILIEV написа: LEVSKI написа: Срамежлив съм много  видяхме на снимките от последнта среща  Че какво пък има на снимките? Аз толкова безобидно си пиех биричката, дори ме беше срам да си поръчвам мезе, да помолих една другарка да го прави вместо мен 
И всеки път като ти се натисках подскачаше като ощипана госпожица, пък като те прегръщах викаше за помощ - да, да 
|
| Пон Фев 18, 2008 5:29 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Чилиев - скатаваш се за почерпка....знаем къде живееш 
|
| Пон Фев 18, 2008 5:30 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Окт 12, 2007 8:53 pm Мнения: 602 Местоположение: Костинброд
|
Tuzarka написа: LEVSKI написа: CHILIEV написа: LEVSKI написа: Срамежлив съм много  видяхме на снимките от последнта среща  Че какво пък има на снимките? Аз толкова безобидно си пиех биричката, дори ме беше срам да си поръчвам мезе, да помолих една другарка да го прави вместо мен  И всеки път като ти се натисках подскачаше като ощипана госпожица, пък като те прегръщах викаше за помощ - да, да   олеее
|
| Пон Фев 18, 2008 5:30 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
Tuzarka написа: Що не ти се размина..напиха ли те за да кажеш -ДА 
Ами не успях да драсна на време. И незнам защо гледам на случилото се все от лошата страна. Например, че всяка година на този ден трябва да се прибирам вкъщи.., а такива хубави планове имах с едни приятели и приятелки за днес... 
|
| Пон Фев 18, 2008 5:31 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
tiamariaa написа: Tuzarka написа: LEVSKI написа: CHILIEV написа: LEVSKI написа: Срамежлив съм много  видяхме на снимките от последнта среща  Че какво пък има на снимките? Аз толкова безобидно си пиех биричката, дори ме беше срам да си поръчвам мезе, да помолих една другарка да го прави вместо мен  И всеки път като ти се натисках подскачаше като ощипана госпожица, пък като те прегръщах викаше за помощ - да, да   олеее
Даже и на сън се стрясках снощи, вчера през цялото време се молех да не вземеш да ме изнасилиш на масата, още мисълта за присътвието ти, ме кара да треперя и червенея 
|
| Пон Фев 18, 2008 5:33 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
ЛЕВСКИ...историята не помни случай на мъж, изнасилен от жена 
|
| Пон Фев 18, 2008 5:35 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
Tuzarka написа: Чилиев - скатаваш се за почерпка....знаем къде живееш 
черпя те с една емотка ... и ти давам пълни права върху нея ...
заповядай ...
ами ти какво ще ми подариш сега ? 
|
| Пон Фев 18, 2008 5:35 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
|
| Пон Фев 18, 2008 5:39 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
Tuzarka написа: ЛЕВСКИ...историята не помни случай на мъж, изнасилен от жена 
Олекна ми 
|
| Пон Фев 18, 2008 5:40 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
Кратко трая радоста ми, само няколко секунди. 
|
| Пон Фев 18, 2008 5:41 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
LEVSKI написа: Кратко трая радоста ми, само няколко секунди. 
Tuzarka се покри някъде .. може би се радва на новта си емотка и се чуди с кого да я сподели
или още стои засрамена в някой ъгъл от резултатите на теста в един друг раздел 
|
| Пон Фев 18, 2008 5:44 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Не вярвам...сигурно не му е харесало или е отказала да му свири 
|
| Пон Фев 18, 2008 5:50 pm |
|