Дата и час: Пон Сеп 08, 2025 5:05 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 8 мнения ] 
Автомобилът като градинско украшение 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Автомобилът като градинско украшение
Колеги да са ни честити новите цени на горивата. А-95Н за 2 кинта и газ за 95ст. Не е за форум, ама искам да го туря на Буш и на !Э№$% му политика :angry:

Чет Сеп 01, 2005 10:51 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Гадна работа :evil: А аз съм се засилил да си оправям колата, то като я оправя с тия цени май пак няма да е много в движение :shock: (бе и аз ги приказвам едни не може пеша да ходим :roll: ). Поне да теглим по една майна на всички виновници за тия цени и за съответното качество, което получаваме за тях :angry:

Чет Сеп 01, 2005 11:42 pm
Профил
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST По коням
Да се качваме на конете - те поне само тревичка и водичка искат. :)
Майтап, ама на запад масово се карат колела, особено в по-малките държави. Май трябва и ние натам да се ориентираме.

Пет Сеп 02, 2005 8:35 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Колеле не, че мнго изморени ще стигаме на работа :wink: . Ама скутерчета- защо не? В Рим е обичайна гледка младо костюмирано юпи с каска възседнало 50- кубиков скутер. За градско движение е идеално, ама тук как ще се рзабираме с ония батковци с Ес500 и А8. Те колите не признават, та скутерите ли :evil: !

Пет Сеп 02, 2005 8:54 am
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Ами със това :D

Пет Сеп 02, 2005 8:58 am
Профил ICQ
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST Re: По коням
Мареата написа:
Майтап, ама на запад масово се карат колела, особено в по-малките държави. Май трябва и ние натам да се ориентираме.

отняколко дена ходя и аз на работа с колело не толкова заради газта ами ей така за раздвижване че работата ми е много еднообразна и взех да се схващам еми честно голям късмет имам че още съм жив с колело е много по трудно да отидеш жив на работа отколкото ако си пешеходец никой не те еба.а , газ и тва е, все едно че те няма на пътя та взех да се замислям дали до продължавам с колелото ,май по добре жив и схванат отколкото умрял и отпуснат :D

Пет Сеп 02, 2005 9:57 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST Re: По коням
stef написа:
Мареата написа:

отняколко дена ходя и аз на работа с колело не толкова заради газта ами ей така за раздвижване че работата ми е много еднообразна и взех да се схващам еми честно голям късмет имам че още съм жив с колело е много по трудно да отидеш жив на работа отколкото ако си пешеходец никой не те еба.а , газ и тва е, все едно че те няма на пътя та взех да се замислям дали до продължавам с колелото ,май по добре жив и схванат отколкото умрял и отпуснат :D

аз преди една година реших да ходя на работа с колело... но след 2 дни се пребих доста зле, заради един скапан таксиджия, който дори не си направи труда да ме попита как съм! само ме изгледа и си потегли... оттогава си ме е направо шубе да карам по улиците... колело де :D

а за цените... в една друга тема бях споменал че едни приятели са се заели да правят биодизел и в скоро започват да тестват за да видят как ще е вече на кола... та възлагам големи надежди да стане...
лошото според тях е че така както го правят, от изгорелите газове на колата миришело на кебапчийница... :D :D :D
но това не е проблем... само че ще ми се допива бира яко. :D :D :D

Пет Сеп 02, 2005 11:57 am
Профил
UNREAD_POST 
Нямам нищо против ходенето на работа с колело или скутер, ама офиса ни е на 7 етаж а отвън никак не е сигурно да си оставиш возилото.

А и как се пътува всеки ден по 70-80 км със скутер?
(Пътувам Ямбол-Сливен почти всеки ден)...

Чакаме с нетърпение откриването на метанова газ станция в Ямбол (айде бе, Овъргаз уж ямболска компания, пък още се мотат) и ще сменям газовото...

Пет Сеп 02, 2005 5:50 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 8 мнения ]