|
|
Дата и час: Пон Сеп 08, 2025 5:08 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|
Автомобилът като градинско украшение
Автор |
Съобщение |
Ferrari
|
 Автомобилът като градинско украшение
Колеги да са ни честити новите цени на горивата. А-95Н за 2 кинта и газ за 95ст. Не е за форум, ама искам да го туря на Буш и на !Э№$% му политика 
|
Чет Сеп 01, 2005 10:51 pm |
|
 |
blader
Кара кола
Регистриран на: Пон Май 02, 2005 2:08 pm Мнения: 326 Местоположение: София
|
Гадна работа :evil: А аз съм се засилил да си оправям колата, то като я оправя с тия цени май пак няма да е много в движение  (бе и аз ги приказвам едни не може пеша да ходим :roll: ). Поне да теглим по една майна на всички виновници за тия цени и за съответното качество, което получаваме за тях 
_________________ FIAT Bravo 1.6 16V '97
|
Чет Сеп 01, 2005 11:42 pm |
|
 |
Мареата
Кара детска количка
Регистриран на: Съб Авг 06, 2005 3:36 am Мнения: 13 Местоположение: София
|
 По коням
Да се качваме на конете - те поне само тревичка и водичка искат.
Майтап, ама на запад масово се карат колела, особено в по-малките държави. Май трябва и ние натам да се ориентираме.
|
Пет Сеп 02, 2005 8:35 am |
|
 |
koolio
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Фев 27, 2005 1:40 pm Мнения: 112 Местоположение: София 16 Студентски
|
Колеле не, че мнго изморени ще стигаме на работа  . Ама скутерчета- защо не? В Рим е обичайна гледка младо костюмирано юпи с каска възседнало 50- кубиков скутер. За градско движение е идеално, ама тук как ще се рзабираме с ония батковци с Ес500 и А8. Те колите не признават, та скутерите ли :evil: !
|
Пет Сеп 02, 2005 8:54 am |
|
 |
D_boy
Кара кола
Регистриран на: Чет Юни 23, 2005 8:32 am Мнения: 211 Местоположение: София 05 Сердика
|
Ами със това 
_________________ FIAT COUPE 1.8 16V
|
Пет Сеп 02, 2005 8:58 am |
|
 |
stef
Фиат идол
Регистриран на: Пон Май 23, 2005 4:18 pm Мнения: 1403 Местоположение: пловдив
|
 Re: По коням
Мареата написа: Да се качваме на конете - те поне само тревичка и водичка искат.  Майтап, ама на запад масово се карат колела, особено в по-малките държави. Май трябва и ние натам да се ориентираме.
отняколко дена ходя и аз на работа с колело не толкова заради газта ами ей така за раздвижване че работата ми е много еднообразна и взех да се схващам еми честно голям късмет имам че още съм жив с колело е много по трудно да отидеш жив на работа отколкото ако си пешеходец никой не те еба.а , газ и тва е, все едно че те няма на пътя та взех да се замислям дали до продължавам с колелото ,май по добре жив и схванат отколкото умрял и отпуснат 
_________________ TEMPRA 1.8 SW.SLX
UNO 1.0 FIRE
|
Пет Сеп 02, 2005 9:57 am |
|
 |
prog
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Фев 27, 2005 2:58 pm Мнения: 125 Местоположение: София
|
 Re: По коням
stef написа: Мареата написа: Да се качваме на конете - те поне само тревичка и водичка искат.  Майтап, ама на запад масово се карат колела, особено в по-малките държави. Май трябва и ние натам да се ориентираме. отняколко дена ходя и аз на работа с колело не толкова заради газта ами ей така за раздвижване че работата ми е много еднообразна и взех да се схващам еми честно голям късмет имам че още съм жив с колело е много по трудно да отидеш жив на работа отколкото ако си пешеходец никой не те еба.а , газ и тва е, все едно че те няма на пътя та взех да се замислям дали до продължавам с колелото ,май по добре жив и схванат отколкото умрял и отпуснат 
аз преди една година реших да ходя на работа с колело... но след 2 дни се пребих доста зле, заради един скапан таксиджия, който дори не си направи труда да ме попита как съм! само ме изгледа и си потегли... оттогава си ме е направо шубе да карам по улиците... колело де
а за цените... в една друга тема бях споменал че едни приятели са се заели да правят биодизел и в скоро започват да тестват за да видят как ще е вече на кола... та възлагам големи надежди да стане...
лошото според тях е че така както го правят, от изгорелите газове на колата миришело на кебапчийница...
но това не е проблем... само че ще ми се допива бира яко. 
_________________ ФИАТ ТЕМПРА 1.9TD
|
Пет Сеп 02, 2005 11:57 am |
|
 |
Immortal
|
Нямам нищо против ходенето на работа с колело или скутер, ама офиса ни е на 7 етаж а отвън никак не е сигурно да си оставиш возилото.
А и как се пътува всеки ден по 70-80 км със скутер?
(Пътувам Ямбол-Сливен почти всеки ден)...
Чакаме с нетърпение откриването на метанова газ станция в Ямбол (айде бе, Овъргаз уж ямболска компания, пък още се мотат) и ще сменям газовото...
|
Пет Сеп 02, 2005 5:50 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|