Дата и час: Пет Юли 18, 2025 6:30 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 54 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
>>> Uno Turbo i.e. - Вълк в овча кожа!!! 
Автор Съобщение
Кара кола
Кара кола
Аватар

Мнение Re: :>
я се качи в Type R ... :D :D аз съм карал на чичо ми Авенсиса 1.6 VTEC ... нема стигане ... :D

п.п:bebito^^^ - ежедневната кола да не ти е реното ... каде пак нема стигане един от моя клас има такова 115 коня казва че е ?? толкова ли е ? :o[/quote]
с много запознати хора не ми се спори 6тото много знаят..ти намери кои хонди да посочишземи се запознай първо и тогава коментирай.. за Type R има много говорено прочети го а за авенсиса нямам думи тва ще е най голямата бегачка и няма стигане определено..може с него да се пробваш срешу ежеднавката и не е 115 коня а 90..
и не ми са спори с запознати моля ви се!!!
п.п. аман от хора който си купили по една кола и после а неможе ли да се барне нещо малко да дигнеме конете..ха
за съжаление половината рацери в бг.са такива и много малко хора има който правят истенски тунинг..на коли който се използват само за гонки и за кеф :-(

Йохан фон Гьоте - Нищо не разкрива по-добре характера на човека, колкото това, на което се смее
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Чет Дек 13, 2007 10:22 pm
Профил ICQ
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

pifakiz написа:
FiatPunto1.1 написа:
Я се качете примерно на Хонда Сивик с VTEC двигател да усетите за какво става дума!
То е добре да си хвалим нашето, ама чак пък толкоз!

я се качи в Type R ... :D :D аз съм карал на чичо ми Авенсиса 1.6 VTEC ... нема стигане ... :D

п.п:bebito^^^ - ежедневната кола да не ти е реното ... каде пак нема стигане един от моя клас има такова 115 коня казва че е ?? толкова ли е ? :o

Абе колега тея Рена са страшни бе - нищо не знаеш ти :D Точно такова съм го късал до 100 км/ч. отвсякъде!Ама хайде да не задълбаваме, че дамата се връзва здраво :D

А пък кованите Унота ще изядът и Type R и всичко, каквото им падне! :D Хищница братко!!![/quote]
Пич мене целта не ми е да и се присмивам ... аз сериозно я питам .. вървежни са много ... какво и се смееш толкова за това Уно нз ... евала правим на мацката , че се занимва с нещо ако иска Уно Уно да е ... кола да я напрвиш за 3 не става :) его аз една лепенка 2-ра седмица :cool:

Изображение

Чет Дек 13, 2007 10:24 pm
Профил
Аватар

bebito^^^ написа:

п.п:bebito^^^ - ежедневната кола да не ти е реното ... каде пак нема стигане един от моя клас има такова 115 коня казва че е ?? толкова ли е ? :o

с много запознати хора не ми се спори 6тото много знаят..ти намери кои хонди да посочишземи се запознай първо и тогава коментирай.. за Type R има много говорено прочети го а за авенсиса нямам думи тва ще е най голямата бегачка и няма стигане определено..може с него да се пробваш срешу ежеднавката и не е 115 коня а 90..
и не ми са спори с запознати моля ви се!!!
п.п. аман от хора който си купили по една кола и после а неможе ли да се барне нещо малко да дигнеме конете..ха
за съжаление половината рацери в бг.са такива и много малко хора има който правят истенски тунинг..на коли който се използват само за гонки и за кеф :-([/quote]
аууу сега мене ше искара виновен .. аз само питах ... :-( :-(

Изображение

Чет Дек 13, 2007 10:27 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

Мнение 
Абе колега тея Рена са страшни бе - нищо не знаеш ти Точно такова съм го късал до 100 км/ч. отвсякъде!Ама хайде да не задълбаваме, че дамата се връзва здраво
как да пиша с хора който не знаят колко коня е 1,8 16в .и като им кажа че е 90коня ..ауууу такова сам го късалл..
знаеш ли защо в тунинг.бг има на някой теми в скобички вип.и там пишат само определени хора. хора които правят такива коли събеседват между тях. и не се появяват разбирковци да спорят с тях!!! разгледай и помисли малко..
http://www.tuning.bg/forum/index.php?si ... 080984e615
п.п. а ако разбираше толкова много щеше да се мяркаш в тез теми ...не съм те виждала :cool:

Йохан фон Гьоте - Нищо не разкрива по-добре характера на човека, колкото това, на което се смее

Чет Дек 13, 2007 10:37 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
както винаги нищо не разбрах мене ме изкарахте виновния ... аз се оттеглям от тая тема ... И да подчертаем НЕ РАЗБИРАМ ОТ КОЛИ ... уча КТТ Компютърни техники и технологий ...

п.п: аз те питах колко коня е реното .. щото не знаех :-(

Изображение

Чет Дек 13, 2007 10:43 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

FiatPunto1.1 написа:
pifakiz написа:
FiatPunto1.1 написа:
Я се качете примерно на Хонда Сивик с VTEC двигател да усетите за какво става дума!
То е добре да си хвалим нашето, ама чак пък толкоз!

Абе колега тея Рена са страшни бе - нищо не знаеш ти :D Точно такова съм го късал до 100 км/ч. отвсякъде!Ама хайде да не задълбаваме, че дамата се връзва здраво :D

А пък кованите Унота ще изядът и Type R и всичко, каквото им падне! :D Хищница братко!!!

Пич мене целта не ми е да и се присмивам ... аз сериозно я питам .. вървежни са много ... какво и се смееш толкова за това Уно нз ... евала правим на мацката , че се занимва с нещо ако иска Уно Уно да е ... кола да я напрвиш за 3 не става :) его аз една лепенка 2-ра седмица :cool:[/quote]

Абе колега, нали и аз това казвам за унотата - та аз съм карал такова 3 години!!!Найстина вървят!!!Чети внимателно преди да пишеш!
И вообще не се присмивам, просто изказвам своето мнение по въпроса!

Последна промяна pifakiz на Чет Дек 13, 2007 10:49 pm, променена общо 1 път

Чет Дек 13, 2007 10:45 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

Мнение 
bebito^^^ написа:
Абе колега тея Рена са страшни бе - нищо не знаеш ти Точно такова съм го късал до 100 км/ч. отвсякъде!Ама хайде да не задълбаваме, че дамата се връзва здраво
как да пиша с хора който не знаят колко коня е 1,8 16в .и като им кажа че е 90коня ..ауууу такова сам го късалл..
знаеш ли защо в тунинг.бг има на някой теми в скобички вип.и там пишат само определени хора. хора които правят такива коли събеседват между тях. и не се появяват разбирковци да спорят с тях!!! разгледай и помисли малко..
п.п. а ако разбираше толкова много щеше да се мяркаш в тез теми ...не съм те виждала :cool:

Между другото съм го късал с Уното, а то си вървеше доста!Вече не си падам по тези неща, затова и си взех Мареа с 1.6 двигател, а не с 2.0 20V!Хайде стига безсмислени спорове!

Чет Дек 13, 2007 10:49 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

Мнение 
:D

Последна промяна pifakiz на Чет Дек 13, 2007 11:02 pm, променена общо 1 път

Чет Дек 13, 2007 11:00 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

Мнение 
bebito^^^ написа:

Абе ти много знаеш, ама щом казваш ,че рено 19 1.8 16V е 90 коня, значи си супер знаеща просто!Вече добивам много ясна представа :D
А случайно да изглежда така двигателя на твоето ренот/на снимката долу/, защото ако не знаеш - именно това е двигател 1.8 16V и не е 90 к.с. а 136!!!Но едва ли имаш това под капака! :D

Сега ми става ясно колко достоверна информация пишеш във форума!!!

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Последна промяна pifakiz на Чет Дек 13, 2007 11:04 pm, променена общо 1 път

Чет Дек 13, 2007 11:00 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

Мнение 
Слагаме точка ,стига толкова!Приятна вечер на всички

Чет Дек 13, 2007 11:01 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

Мнение 
казах че колата е 90 коня щото колегата не знае нищо а само пише прекрасно знам колата колко коня е и освен че иам такова не6то под капака е със чип, регулатор, спортна генерация , къса скоростна кутия спортен съединител..както са и преготвени дузи който търсиме от толкова време ако та интересува 270cc са както и помпа с по голям дебит ,а и спортен филтур к&н... окачване кони регурируемо ,кожен салон, климатик,oзвучаване jbl.. :D
ако трябва да будем точни!!!

Чет Дек 13, 2007 11:12 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

Мнение 
bebito^^^ написа:

Къде отиде пък сега, тук казваш, че 1.8 16V е 90 к.с., сега пък друго!Направо не се усещаш вече какво пишеш!Разбирачка си няма какво!!!Вече стана ясно на всички
Добре, че в Tuning.bg всички не са разбирачи като теб!!!
И изведнъж, обикновенната ти народна кола се превърна и тя в тунингован звяр!Мисля ,че само ни баламосваш просто!Чула - недочула, и разчиташ, че хората не знаят нищо и ще ги впечатлиш :D :D :D Нямам думи!Поне спри да пишеш вече, че стана за смях!!!

THE END

Чет Дек 13, 2007 11:39 pm
Профил
Мнение 
Колеги успокойте се! Темата не само, че изби в нежелана посока, ами си няма и нищо общо със заглавието, и се превърна в междуличностни престрелки. Моя съвет, е да си отворите една друга тема, и там може да си коментирате всичко. Умолявам ви да се спрете, на никой не му е приятно да чете караници.

Чет Дек 13, 2007 11:43 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

Мнение 
LEVSKI написа:
Колеги успокойте се! Темата не само, че изби в нежелана посока, ами си няма и нищо общо със заглавието, и се превърна в междуличностни престрелки. Моя съвет, е да си отворите една друга тема, и там може да си коментирате всичко. Умолявам ви да се спрете, на никой не му е приятно да чете караници.

Сори колега!За първи път се спускам в такъв спор, ама не издържах!Извинявам се на всички!Сега може и колежката да се извини за "чудесийте", които написа, и да стиснем ръцете :beer: Ние от един отбор ли сме или какво!!!Поздрави на всички!

Чет Дек 13, 2007 11:46 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

Мнение 
С колежката изгладихме нещата!Всичко е ОК!

Пет Дек 14, 2007 12:41 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 54 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща