|
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 6:26 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
>>> Uno Turbo i.e. - Вълк в овча кожа!!!
Автор |
Съобщение |
bebito^^^
Кара кола
Регистриран на: Пет Сеп 08, 2006 11:09 pm Мнения: 279 Местоположение: Варна 02 Приморски
|
 Re: :>
я се качи в Type R ...  аз съм карал на чичо ми Авенсиса 1.6 VTEC ... нема стигане ...
п.п:bebito^^^ - ежедневната кола да не ти е реното ... каде пак нема стигане един от моя клас има такова 115 коня казва че е ?? толкова ли е ? :o[/quote]
с много запознати хора не ми се спори 6тото много знаят..ти намери кои хонди да посочишземи се запознай първо и тогава коментирай.. за Type R има много говорено прочети го а за авенсиса нямам думи тва ще е най голямата бегачка и няма стигане определено..може с него да се пробваш срешу ежеднавката и не е 115 коня а 90..
и не ми са спори с запознати моля ви се!!!
п.п. аман от хора който си купили по една кола и после а неможе ли да се барне нещо малко да дигнеме конете..ха
за съжаление половината рацери в бг.са такива и много малко хора има който правят истенски тунинг..на коли който се използват само за гонки и за кеф 
_________________ uno turbo 1.3 i.e
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo
Йохан фон Гьоте - Нищо не разкрива по-добре характера на човека, колкото това, на което се смее

|
Чет Дек 13, 2007 10:22 pm |
|
 |
FiatPunto1.1
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:35 pm Мнения: 409 Местоположение: Перник
|
pifakiz написа: FiatPunto1.1 написа: Я се качете примерно на Хонда Сивик с VTEC двигател да усетите за какво става дума! То е добре да си хвалим нашето, ама чак пък толкоз! я се качи в Type R ...  аз съм карал на чичо ми Авенсиса 1.6 VTEC ... нема стигане ...  п.п:bebito^^^ - ежедневната кола да не ти е реното ... каде пак нема стигане един от моя клас има такова 115 коня казва че е ?? толкова ли е ? :o Абе колега тея Рена са страшни бе - нищо не знаеш ти  Точно такова съм го късал до 100 км/ч. отвсякъде!Ама хайде да не задълбаваме, че дамата се връзва здраво  А пък кованите Унота ще изядът и Type R и всичко, каквото им падне!  Хищница братко!!![/quote]
Пич мене целта не ми е да и се присмивам ... аз сериозно я питам .. вървежни са много ... какво и се смееш толкова за това Уно нз ... евала правим на мацката , че се занимва с нещо ако иска Уно Уно да е ... кола да я напрвиш за 3 не става  его аз една лепенка 2-ра седмица 
_________________ Fiat Punto 1.1 SPI Benzin '96 55 hP
Fiat Speed ----> http://zazz.bg/play:7377411e
|
Чет Дек 13, 2007 10:24 pm |
|
 |
FiatPunto1.1
|
bebito^^^ написа: я се качи в Type R ...  аз съм карал на чичо ми Авенсиса 1.6 VTEC ... нема стигане ...  п.п:bebito^^^ - ежедневната кола да не ти е реното ... каде пак нема стигане един от моя клас има такова 115 коня казва че е ?? толкова ли е ? :o с много запознати хора не ми се спори 6тото много знаят..ти намери кои хонди да посочишземи се запознай първо и тогава коментирай.. за Type R има много говорено прочети го а за авенсиса нямам думи тва ще е най голямата бегачка и няма стигане определено..може с него да се пробваш срешу ежеднавката и не е 115 коня а 90.. и не ми са спори с запознати моля ви се!!! п.п. аман от хора който си купили по една кола и после а неможе ли да се барне нещо малко да дигнеме конете..ха за съжаление половината рацери в бг.са такива и много малко хора има който правят истенски тунинг..на коли който се използват само за гонки и за кеф  [/quote]
аууу сега мене ше искара виновен .. аз само питах ... 
|
Чет Дек 13, 2007 10:27 pm |
|
 |
bebito^^^
Кара кола
Регистриран на: Пет Сеп 08, 2006 11:09 pm Мнения: 279 Местоположение: Варна 02 Приморски
|
Абе колега тея Рена са страшни бе - нищо не знаеш ти Точно такова съм го късал до 100 км/ч. отвсякъде!Ама хайде да не задълбаваме, че дамата се връзва здраво
как да пиша с хора който не знаят колко коня е 1,8 16в .и като им кажа че е 90коня ..ауууу такова сам го късалл..
знаеш ли защо в тунинг.бг има на някой теми в скобички вип.и там пишат само определени хора. хора които правят такива коли събеседват между тях. и не се появяват разбирковци да спорят с тях!!! разгледай и помисли малко..
http://www.tuning.bg/forum/index.php?si ... 080984e615
п.п. а ако разбираше толкова много щеше да се мяркаш в тез теми ...не съм те виждала 
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo
Йохан фон Гьоте - Нищо не разкрива по-добре характера на човека, колкото това, на което се смее

|
Чет Дек 13, 2007 10:37 pm |
|
 |
FiatPunto1.1
|
както винаги нищо не разбрах мене ме изкарахте виновния ... аз се оттеглям от тая тема ... И да подчертаем НЕ РАЗБИРАМ ОТ КОЛИ ... уча КТТ Компютърни техники и технологий ...
п.п: аз те питах колко коня е реното .. щото не знаех 
|
Чет Дек 13, 2007 10:43 pm |
|
 |
pifakiz
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Яну 20, 2006 4:40 pm Мнения: 140 Местоположение: София
|
FiatPunto1.1 написа: pifakiz написа: FiatPunto1.1 написа: Я се качете примерно на Хонда Сивик с VTEC двигател да усетите за какво става дума! То е добре да си хвалим нашето, ама чак пък толкоз! я се качи в Type R ...  аз съм карал на чичо ми Авенсиса 1.6 VTEC ... нема стигане ...  п.п:bebito^^^ - ежедневната кола да не ти е реното ... каде пак нема стигане един от моя клас има такова 115 коня казва че е ?? толкова ли е ? :o Абе колега тея Рена са страшни бе - нищо не знаеш ти  Точно такова съм го късал до 100 км/ч. отвсякъде!Ама хайде да не задълбаваме, че дамата се връзва здраво  А пък кованите Унота ще изядът и Type R и всичко, каквото им падне!  Хищница братко!!! Пич мене целта не ми е да и се присмивам ... аз сериозно я питам .. вървежни са много ... какво и се смееш толкова за това Уно нз ... евала правим на мацката , че се занимва с нещо ако иска Уно Уно да е ... кола да я напрвиш за 3 не става  его аз една лепенка 2-ра седмица  [/quote]
Абе колега, нали и аз това казвам за унотата - та аз съм карал такова 3 години!!!Найстина вървят!!!Чети внимателно преди да пишеш!
И вообще не се присмивам, просто изказвам своето мнение по въпроса!
_________________ Fiat Marea 1.6 16V ELX - на Ив/анч/о Марийката
Последна промяна pifakiz на Чет Дек 13, 2007 10:49 pm, променена общо 1 път
|
Чет Дек 13, 2007 10:45 pm |
|
 |
pifakiz
Кара Фиатче 126
|
bebito^^^ написа: Абе колега тея Рена са страшни бе - нищо не знаеш ти Точно такова съм го късал до 100 км/ч. отвсякъде!Ама хайде да не задълбаваме, че дамата се връзва здраво как да пиша с хора който не знаят колко коня е 1,8 16в .и като им кажа че е 90коня ..ауууу такова сам го късалл.. знаеш ли защо в тунинг.бг има на някой теми в скобички вип.и там пишат само определени хора. хора които правят такива коли събеседват между тях. и не се появяват разбирковци да спорят с тях!!! разгледай и помисли малко.. http://www.tuning.bg/forum/index.php?si ... 080984e615п.п. а ако разбираше толкова много щеше да се мяркаш в тез теми ...не съм те виждала 
Между другото съм го късал с Уното, а то си вървеше доста!Вече не си падам по тези неща, затова и си взех Мареа с 1.6 двигател, а не с 2.0 20V!Хайде стига безсмислени спорове!
|
Чет Дек 13, 2007 10:49 pm |
|
 |
pifakiz
Кара Фиатче 126
|
Последна промяна pifakiz на Чет Дек 13, 2007 11:02 pm, променена общо 1 път
|
Чет Дек 13, 2007 11:00 pm |
|
 |
pifakiz
Кара Фиатче 126
|
bebito^^^ написа: Абе колега тея Рена са страшни бе - нищо не знаеш ти Точно такова съм го късал до 100 км/ч. отвсякъде!Ама хайде да не задълбаваме, че дамата се връзва здраво как да пиша с хора който не знаят колко коня е 1,8 16в .и като им кажа че е 90коня ..ауууу такова сам го късалл.. знаеш ли защо в тунинг.бг има на някой теми в скобички вип.и там пишат само определени хора. хора които правят такива коли събеседват между тях. и не се появяват разбирковци да спорят с тях!!! разгледай и помисли малко.. http://www.tuning.bg/forum/index.php?si ... 080984e615п.п. а ако разбираше толкова много щеше да се мяркаш в тез теми ...не съм те виждала 
Абе ти много знаеш, ама щом казваш ,че рено 19 1.8 16V е 90 коня, значи си супер знаеща просто!Вече добивам много ясна представа
А случайно да изглежда така двигателя на твоето ренот/на снимката долу/, защото ако не знаеш - именно това е двигател 1.8 16V и не е 90 к.с. а 136!!!Но едва ли имаш това под капака!
Сега ми става ясно колко достоверна информация пишеш във форума!!!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна pifakiz на Чет Дек 13, 2007 11:04 pm, променена общо 1 път
|
Чет Дек 13, 2007 11:00 pm |
|
 |
pifakiz
Кара Фиатче 126
|
Слагаме точка ,стига толкова!Приятна вечер на всички
|
Чет Дек 13, 2007 11:01 pm |
|
 |
bebito^^^
Кара кола
|
казах че колата е 90 коня щото колегата не знае нищо а само пише прекрасно знам колата колко коня е и освен че иам такова не6то под капака е със чип, регулатор, спортна генерация , къса скоростна кутия спортен съединител..както са и преготвени дузи който търсиме от толкова време ако та интересува 270cc са както и помпа с по голям дебит ,а и спортен филтур к&н... окачване кони регурируемо ,кожен салон, климатик,oзвучаване jbl..
ако трябва да будем точни!!!
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo

|
Чет Дек 13, 2007 11:12 pm |
|
 |
pifakiz
Кара Фиатче 126
|
Къде отиде пък сега, тук казваш, че 1.8 16V е 90 к.с., сега пък друго!Направо не се усещаш вече какво пишеш!Разбирачка си няма какво!!!Вече стана ясно на всички
Добре, че в Tuning.bg всички не са разбирачи като теб!!!
И изведнъж, обикновенната ти народна кола се превърна и тя в тунингован звяр!Мисля ,че само ни баламосваш просто!Чула - недочула, и разчиташ, че хората не знаят нищо и ще ги впечатлиш  Нямам думи!Поне спри да пишеш вече, че стана за смях!!!
THE END
|
Чет Дек 13, 2007 11:39 pm |
|
 |
LEVSKI
|
Колеги успокойте се! Темата не само, че изби в нежелана посока, ами си няма и нищо общо със заглавието, и се превърна в междуличностни престрелки. Моя съвет, е да си отворите една друга тема, и там може да си коментирате всичко. Умолявам ви да се спрете, на никой не му е приятно да чете караници.
|
Чет Дек 13, 2007 11:43 pm |
|
 |
pifakiz
Кара Фиатче 126
|
LEVSKI написа: Колеги успокойте се! Темата не само, че изби в нежелана посока, ами си няма и нищо общо със заглавието, и се превърна в междуличностни престрелки. Моя съвет, е да си отворите една друга тема, и там може да си коментирате всичко. Умолявам ви да се спрете, на никой не му е приятно да чете караници.
Сори колега!За първи път се спускам в такъв спор, ама не издържах!Извинявам се на всички!Сега може и колежката да се извини за "чудесийте", които написа, и да стиснем ръцете  Ние от един отбор ли сме или какво!!!Поздрави на всички!
|
Чет Дек 13, 2007 11:46 pm |
|
 |
pifakiz
Кара Фиатче 126
|
С колежката изгладихме нещата!Всичко е ОК!
|
Пет Дек 14, 2007 12:41 am |
|
|