|
|
Дата и час: Сря Юни 18, 2025 4:03 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
И още снимки от срещата на 02.12.07г. София - Люлин-О'Шипка
Автор |
Съобщение |
Thea
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Ное 10, 2007 7:01 pm Мнения: 115 Местоположение: София Дружба 1
|
Аз пак имам въпрос. Значи, последно да не ги качвам, защото вече ги има, така ли?
(чувствам се като блондинка под прекритие :?)
|
Сря Дек 05, 2007 1:01 am |
|
 |
Thea
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Ное 10, 2007 7:01 pm Мнения: 115 Местоположение: София Дружба 1
|
Ясно разбрах
За следващия път ще знам, направо ги качвам в темата за въпросната среща 
|
Сря Дек 05, 2007 1:06 am |
|
 |
Paparac
|
Thea написа: (чувствам се като блондинка под прекритие :?)
Под кестеняво - черно прикритие, а? 
|
Сря Дек 05, 2007 1:09 am |
|
 |
m1t3t0
|
Ми то има една приказка много баби хилаво бебе. Тука същото важи много шефове пълна бъркотия по форума 
|
Сря Дек 05, 2007 1:11 am |
|
 |
LEVSKI
|
Thea написа: Аз пак имам въпрос. Значи, последно да не ги качвам, защото вече ги има, така ли? (чувствам се като блондинка под прекритие :?)
Демек си руса по рождение, но сега си боядисана...изкуствен интелект.  Колежке, наистина снимките се постват в темата за срещата, за първи път ти е, няма да правим истории от това. Той колегата м1т3т0 знае само давай, без значение за къде и какво :mrgreen:
|
Сря Дек 05, 2007 1:12 am |
|
 |
m1t3t0
|
Ми да всичко да е точно. Прави се тема за снимките и се постват там. Ако се качат 1-вите в темата след срещата всичките се слагат там. Но тук като се отвори нова тема не виждам нищо лошо всички снимки да са тук 
|
Сря Дек 05, 2007 1:14 am |
|
 |
LEVSKI
|
На колежката Thea все пак и е за пръв път. Колежке, давай все така, видиш ли фиат-ка, снимай и после пак тук
Но ти колега, давай малко по адекватни съвети като модератор. Винаги в темата за срещата, са се поствали и снимките от нея.
|
Сря Дек 05, 2007 1:35 am |
|
 |
m1t3t0
|
Да знам, но като е отворило момичето нова тема защо да не се сложат тука??? Като е започнато нещо се върши докрай!
|
Сря Дек 05, 2007 1:40 am |
|
 |
Paparac
|
m1t3t0 написа: Да знам, но като е отворило момичето нова тема защо да не се сложат тука??? Като е започнато нещо се върши докрай!
Нова тема не значи "стари снимки", колежката може с лекота да ги пусне в темата от последната среща, където е снимала! 
|
Сря Дек 05, 2007 1:44 am |
|
 |
Thea
Кара Фиатче 126
|
Ще кача снимките които ги няма в "НОВА СРЕЩА НЕДЕЛЯ 02.12 СОФИЯ О'Шипка в Люлин - проведена".
Извинете ме за новата тема със старите снимки! (обещавам няма да се повтори, честна пионерска  )
Ако успея да дойда на новата среща в неделя, вече знам къде трябва да кача снимките 
|
Сря Дек 05, 2007 10:57 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Извинявам с за забавянето на моите снимки. Най-късно до 2 дни ще ги обработя и кача. Хубави са.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Чет Дек 06, 2007 9:03 am |
|
 |
m1t3t0
|
LEVSKI написа: Но ти колега, давай малко по адекватни съвети като модератор. Винаги в темата за срещата, са се поствали и снимките от нея.
Ето едно мнение по тази тема  . Има и още няколко  , но те са само съвети че няма смисъл да се пускат едни и същи снимки ;)
|
Пет Дек 07, 2007 1:46 am |
|
 |
LEVSKI
|
m1t3t0 написа: LEVSKI написа: Но ти колега, давай малко по адекватни съвети като модератор. Винаги в темата за срещата, са се поствали и снимките от нея. Ето едно мнение по тази тема  . Има и още няколко  , но те са само съвети че няма смисъл да се пускат едни и същи снимки ;)
Да го разчете някой умен, и компетентен, аз лично не схващам смисъла на поста...
|
Пет Дек 07, 2007 1:53 am |
|
 |
m1t3t0
|
Нали питаше къде си пускал мнения (сме спорили) по тази тема? Май ти се спи или не знам 
|
Пет Дек 07, 2007 1:57 am |
|
 |
LEVSKI
|
m1t3t0 написа: Нали питаше къде си пускал мнения (сме спорили) по тази тема? Май ти се спи или не знам 
М...хайде да не коментираме, все пак представляваш форума. Изобщо не ми се рови да видя какво съм писал.
|
Пет Дек 07, 2007 2:00 am |
|
|