Дата и час: Сря Юни 18, 2025 4:55 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 49 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
И още снимки от срещата на 02.12.07г. София - Люлин-О'Шипка 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Аз пак имам въпрос. Значи, последно да не ги качвам, защото вече ги има, така ли?
(чувствам се като блондинка под прекритие :?)

Сря Дек 05, 2007 1:01 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Ясно разбрах :)
За следващия път ще знам, направо ги качвам в темата за въпросната среща :cool:

Сря Дек 05, 2007 1:06 am
Профил
UNREAD_POST 
Thea написа:

Под кестеняво - черно прикритие, а? :wink:

Сря Дек 05, 2007 1:09 am
UNREAD_POST 
Ми то има една приказка много баби хилаво бебе. Тука същото важи много шефове пълна бъркотия по форума :P :D

Сря Дек 05, 2007 1:11 am
UNREAD_POST 
Thea написа:
Аз пак имам въпрос. Значи, последно да не ги качвам, защото вече ги има, така ли?

Демек си руса по рождение, но сега си боядисана...изкуствен интелект. :D Колежке, наистина снимките се постват в темата за срещата, за първи път ти е, няма да правим истории от това. Той колегата м1т3т0 знае само давай, без значение за къде и какво :mrgreen:

Сря Дек 05, 2007 1:12 am
UNREAD_POST 
Ми да всичко да е точно. Прави се тема за снимките и се постват там. Ако се качат 1-вите в темата след срещата всичките се слагат там. Но тук като се отвори нова тема не виждам нищо лошо всички снимки да са тук :cool:

Сря Дек 05, 2007 1:14 am
UNREAD_POST 
На колежката Thea все пак и е за пръв път. Колежке, давай все така, видиш ли фиат-ка, снимай и после пак тук :36_2_25:

Но ти колега, давай малко по адекватни съвети като модератор. Винаги в темата за срещата, са се поствали и снимките от нея.

Сря Дек 05, 2007 1:35 am
UNREAD_POST 
Да знам, но като е отворило момичето нова тема защо да не се сложат тука??? Като е започнато нещо се върши докрай!

Сря Дек 05, 2007 1:40 am
UNREAD_POST 
m1t3t0 написа:
Да знам, но като е отворило момичето нова тема защо да не се сложат тука??? Като е започнато нещо се върши докрай!

Нова тема не значи "стари снимки", колежката може с лекота да ги пусне в темата от последната среща, където е снимала! :wink:

Сря Дек 05, 2007 1:44 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Ще кача снимките които ги няма в "НОВА СРЕЩА НЕДЕЛЯ 02.12 СОФИЯ О'Шипка в Люлин - проведена".
Извинете ме за новата тема със старите снимки! (обещавам няма да се повтори, честна пионерска :wink:)
Ако успея да дойда на новата среща в неделя, вече знам къде трябва да кача снимките :-D

Сря Дек 05, 2007 10:57 pm
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Извинявам с за забавянето на моите снимки. Най-късно до 2 дни ще ги обработя и кача. Хубави са.

Чет Дек 06, 2007 9:03 am
Профил ICQ YIM
UNREAD_POST 
LEVSKI написа:
Но ти колега, давай малко по адекватни съвети като модератор. Винаги в темата за срещата, са се поствали и снимките от нея.

Ето едно мнение по тази тема :). Има и още няколко :), но те са само съвети че няма смисъл да се пускат едни и същи снимки ;)

Пет Дек 07, 2007 1:46 am
UNREAD_POST 
m1t3t0 написа:
LEVSKI написа:

Ето едно мнение по тази тема :). Има и още няколко :), но те са само съвети че няма смисъл да се пускат едни и същи снимки ;)

Да го разчете някой умен, и компетентен, аз лично не схващам смисъла на поста...

Пет Дек 07, 2007 1:53 am
UNREAD_POST 
Нали питаше къде си пускал мнения (сме спорили) по тази тема? Май ти се спи или не знам :D

Пет Дек 07, 2007 1:57 am
UNREAD_POST 
m1t3t0 написа:
Нали питаше къде си пускал мнения (сме спорили) по тази тема? Май ти се спи или не знам :D

М...хайде да не коментираме, все пак представляваш форума. Изобщо не ми се рови да видя какво съм писал.

Пет Дек 07, 2007 2:00 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 49 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща