Здравейте колеги.преди 2 месеца се сдобих с Браво 1.4 и се почнаха неволите/нали е чисто нова нововноска колата

-рахат ще си тегля /.Оказа се че съм си купил ламята Спаска/15-16 бензин в града .Пробвах различно каране -все тая /слезе на 13 л/100км но надолу не ще.Последва варианта -монтаж на газово.Имах си от старата кола и го занесох в сервиз след прилично обикаляне/ошушках се до дупка по разбираеми причини/ ми го монтираха на прилична цена .Колата си тръгна на газ .........ама пак ламя.Разрових се във форума и прочетох за гарнитурката над смесителя-сложих я и стана малко по добре.Сега на ред е да сложа и аванс коректор,та белким още свали разхода.Дотук добре.........ама колата спря да работи пък на бензин./след неуспешни диагностики при ходене по нови доктори

и уверения ,че колата нищо и няма/-жена ми каза ,че на газ няма да кара и иска да я оправя. Последва Ново ровене във форума ...............аха-чистене на натрупани грешки и рестарт на компа веднъж седмично с откачане на акумулатора.Пробвах и стана.........ама на втория ден пак иска рестарт.Мой познат каза ,че на сеата си сложил реле ,което изключва паметта на компа когато угаси двигателя и така решил проблема.Моето возило е с Бош комп.Питането ми е-ще може ли така да реша проблема и аз и ако е възможно .........кой кабел да клъцна с релето,та най сетне да покарам тая кола

и да и се порадвам.........ако ли не ............някой друг да тегли с нея. :evil: :evil: :evil: