Дата и час: Нед Сеп 07, 2025 9:39 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 61 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Предпочитана марка мобилни телефони 
Автор Съобщение
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Go Nokia go!!! 5-парчета нокиа са ми минали през ръцете, имал съм и 4 сименса 1-моторола 1-саджем(първия ми ГСМ) гажето има сега един самсунег, и от тая цялата равносметка освен че се осъзнах колко много телефона съм имал, мога да кажа че само нокиите не съм ги сменил поради дефекти ,а поради желание да имам следващия модел!

ааа имал съм и пейджър моторола и мобифон дето даже не го помня и каква марка беше, ама беше много ЯК!

Сега съм с 6600 следващия ще е Е50 или Е61!

Пон Фев 19, 2007 1:07 pm
Профил WWW
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
doofiat написа:
rustson написа:
Go Nokia go!!! 5-парчета нокиа са ми минали през ръцете, имал съм и 4 сименса 1-моторола 1-саджем(първия ми ГСМ) гажето има сега един самсунег, и от тая цялата равносметка освен че се осъзнах колко много телефона съм имал, мога да кажа че само нокиите не съм ги сменил поради дефекти ,а поради желание да имам следващия модел!

ааа имал съм и пейджър моторола и мобифон дето даже не го помня и каква марка беше, ама беше много ЯК!

Сега съм с 6600 следващия ще е Е50 или Е61!

Вземи си N72 или N73!
Много добър е!

Много шарен нещо! Искам по-семпъл!

Пон Фев 19, 2007 2:47 pm
Профил WWW
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Най-добрите са на Сони Ериксон Т и Е сериите. Р също, но са прекалено скъпи.
Сега съм със сименс сх65, нарочно купен на старо. Перфектен телефон.
Новите Сименс - бенк никога няма да си купя.
Следващият ми телефон със сигурност ще е Сони Ериксон.
За нокия ... за мен е все едно да предпочета мерцедес, без екстри. Висока цена, 0 функионалност.

Пон Фев 19, 2007 3:12 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
ами аз може би бях най-заклетия фен на нокиа преди 2-3 години ...
имах един от първите 6110 купени в бг защото беше служебен и ми го взеха като бонус за годината ... цената тогава беше умопомрачителна на тоя телефон ... после бяг на самсунг - стабилен сигнал и красив обаче пълна липса на софтуерна поддръжка.
сега вече ползвам моторола а1000 ... но той малко не е съвсем в клас телефони ... тъчскриина му просто няма как да го сравняваш с нормална навигация на друг телефон защото то си е все едно с мишка боравиш ... доволен съм ... батерията на смартфоните с този симбиан не държи повече от 4 дни принципно ... не ползвам и 1/3 от възможносттите на телефона реално ама пусти келешлък ...

на родителите си купих мотороли за подарък които имат 2 пъти повече екстри от нокия примерно в техния клас а цената е тройно по-ниска ... нокия взе да пада в очите ми от много време насам ... с непрекъснатото им закъсняване спрямо технологиите ... и излишно високите цени за предлаганата стока ...
за мен марката е Сони Ериксън ... не исках п900 по ред причини и може би сгреших но те са почти идентични с а1000 - сони ериксън винаги са напред в екстрите и технологиите спрямо останалите марки ... моторола пускат голяма част от военните си комуникационни шукарии и в сериините си телефони но по-рядко и няма как да ги сложа на една плоскост ... сонитата са най-близо до японските телефони - който е гледал филми за тамошното ниво на техника и предлагани екстри знае че пазара там технологично е 1-2 години напред.

Пон Фев 19, 2007 5:04 pm
Профил
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
Immortal това че няма повтаряща аларма нокиата е голяма изцепка :wink:

Пон Фев 19, 2007 5:56 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Гласувам за "MOTOROLA" :)

Пон Фев 19, 2007 8:30 pm
Профил
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
Сега съм със Siemens M65 (от както излезе като модел) и съм адски доволен като цяло, само той си знае къде какво е преживял...
А иначе, като любими SONY J70 и SONY Z7, просто невероятни телефони даже и за наши дни! :mrgreen:

edit: Забравих да се похваля. И двете SONY-та съм ги имал, като и двата ги знам къде са, J70 е в жената на един бивш колега, а Z7 (все още мой) в един мой френд, като и двата са на 6 и си работат :D

Последна промяна bubachko на Пон Фев 19, 2007 9:50 pm, променена общо 1 път

Пон Фев 19, 2007 9:03 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
bubachko написа:
Сега съм със Siemens M65 (от както излезе като модел) и съм адски доволен като цяло, само той си знае къде какво е преживял...
А иначе, като любими SONY J70 и SONY Z7, просто невероятни телефони даже и за наши дни! :mrgreen:

Ето това е ценител. Имаш бира от мен :beer:

Пон Фев 19, 2007 9:31 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
имам самсунг д-900 и предишния ми беше самсунг фен съм им нямат толкова удобства за игри и някой др неща по му е слаба камерата от се-то и нокята с 3мп ама си ми е лек и стилен взел съм го за разговори и да се снима нещо интересно понякога тва е :)

Пон Фев 19, 2007 11:29 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 61 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща