|
|
Дата и час: Нед Сеп 07, 2025 9:42 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Предпочитана марка мобилни телефони
Автор |
Съобщение |
rustson
Фиат фанатик
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 3:48 pm Мнения: 844 Местоположение: София
|
Go Nokia go!!! 5-парчета нокиа са ми минали през ръцете, имал съм и 4 сименса 1-моторола 1-саджем(първия ми ГСМ) гажето има сега един самсунег, и от тая цялата равносметка освен че се осъзнах колко много телефона съм имал, мога да кажа че само нокиите не съм ги сменил поради дефекти ,а поради желание да имам следващия модел!
ааа имал съм и пейджър моторола и мобифон дето даже не го помня и каква марка беше, ама беше много ЯК!
Сега съм с 6600 следващия ще е Е50 или Е61!
_________________ Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
бръм -м
|
Пон Фев 19, 2007 1:07 pm |
|
 |
rustson
Фиат фанатик
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 3:48 pm Мнения: 844 Местоположение: София
|
doofiat написа: rustson написа: Go Nokia go!!! 5-парчета нокиа са ми минали през ръцете, имал съм и 4 сименса 1-моторола 1-саджем(първия ми ГСМ) гажето има сега един самсунег, и от тая цялата равносметка освен че се осъзнах колко много телефона съм имал, мога да кажа че само нокиите не съм ги сменил поради дефекти ,а поради желание да имам следващия модел!
ааа имал съм и пейджър моторола и мобифон дето даже не го помня и каква марка беше, ама беше много ЯК!
Сега съм с 6600 следващия ще е Е50 или Е61! Вземи си N72 или N73! Много добър е!
Много шарен нещо! Искам по-семпъл!
_________________ Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
бръм -м
|
Пон Фев 19, 2007 2:47 pm |
|
 |
GTipo
Фиат идол
Регистриран на: Вто Мар 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1060 Местоположение: София Бели Брези
|
Най-добрите са на Сони Ериксон Т и Е сериите. Р също, но са прекалено скъпи.
Сега съм със сименс сх65, нарочно купен на старо. Перфектен телефон.
Новите Сименс - бенк никога няма да си купя.
Следващият ми телефон със сигурност ще е Сони Ериксон.
За нокия ... за мен е все едно да предпочета мерцедес, без екстри. Висока цена, 0 функионалност.
|
Пон Фев 19, 2007 3:12 pm |
|
 |
VirenEngel
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Дек 29, 2006 3:24 pm Мнения: 60 Местоположение: София
|
ами аз може би бях най-заклетия фен на нокиа преди 2-3 години ...
имах един от първите 6110 купени в бг защото беше служебен и ми го взеха като бонус за годината ... цената тогава беше умопомрачителна на тоя телефон ... после бяг на самсунг - стабилен сигнал и красив обаче пълна липса на софтуерна поддръжка.
сега вече ползвам моторола а1000 ... но той малко не е съвсем в клас телефони ... тъчскриина му просто няма как да го сравняваш с нормална навигация на друг телефон защото то си е все едно с мишка боравиш ... доволен съм ... батерията на смартфоните с този симбиан не държи повече от 4 дни принципно ... не ползвам и 1/3 от възможносттите на телефона реално ама пусти келешлък ...
на родителите си купих мотороли за подарък които имат 2 пъти повече екстри от нокия примерно в техния клас а цената е тройно по-ниска ... нокия взе да пада в очите ми от много време насам ... с непрекъснатото им закъсняване спрямо технологиите ... и излишно високите цени за предлаганата стока ...
за мен марката е Сони Ериксън ... не исках п900 по ред причини и може би сгреших но те са почти идентични с а1000 - сони ериксън винаги са напред в екстрите и технологиите спрямо останалите марки ... моторола пускат голяма част от военните си комуникационни шукарии и в сериините си телефони но по-рядко и няма как да ги сложа на една плоскост ... сонитата са най-близо до японските телефони - който е гледал филми за тамошното ниво на техника и предлагани екстри знае че пазара там технологично е 1-2 години напред.
_________________ : Der Engel ist Viren :
|
Пон Фев 19, 2007 5:04 pm |
|
 |
Uneek
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 2:51 am Мнения: 368 Местоположение: Благоевград
|
Immortal това че няма повтаряща аларма нокиата е голяма изцепка 
Пон Фев 19, 2007 5:56 pm |
|
 |
Iwan
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Яну 14, 2006 1:06 am Мнения: 181 Местоположение: Пловдив 04 Северен
|
Гласувам за "MOTOROLA" 
|
Пон Фев 19, 2007 8:30 pm |
|
 |
bubachko
Член на клуба
Регистриран на: Сря Ное 09, 2005 10:00 pm Мнения: 173 Местоположение: Варна - където падне; София, Лозенец/Хладилника
|
Сега съм със Siemens M65 (от както излезе като модел) и съм адски доволен като цяло, само той си знае къде какво е преживял...
А иначе, като любими SONY J70 и SONY Z7, просто невероятни телефони даже и за наши дни! :mrgreen:
edit: Забравих да се похваля. И двете SONY-та съм ги имал, като и двата ги знам къде са, J70 е в жената на един бивш колега, а Z7 (все още мой) в един мой френд, като и двата са на 6 и си работат 
_________________ Мойто TIPO - Най-хубавото!
149.С2.046 - Злата Чибурашка
Последна промяна bubachko на Пон Фев 19, 2007 9:50 pm, променена общо 1 път
|
Пон Фев 19, 2007 9:03 pm |
|
 |
Stilo
|
bubachko написа: Сега съм със Siemens M65 (от както излезе като модел) и съм адски доволен като цяло, само той си знае къде какво е преживял... А иначе, като любими SONY J70 и SONY Z7, просто невероятни телефони даже и за наши дни! :mrgreen:
Ето това е ценител. Имаш бира от мен 
|
Пон Фев 19, 2007 9:31 pm |
|
 |
nasty
Кара кола
Регистриран на: Нед Яну 22, 2006 4:42 pm Мнения: 287 Местоположение: Костинброд
|
имам самсунг д-900 и предишния ми беше самсунг фен съм им нямат толкова удобства за игри и някой др неща по му е слаба камерата от се-то и нокята с 3мп ама си ми е лек и стилен взел съм го за разговори и да се снима нещо интересно понякога тва е 
_________________ Punto 1.2 16v Sporting
|
Пон Фев 19, 2007 11:29 pm |
|
|