|
|
Дата и час: Нед Сеп 07, 2025 1:57 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
МНОГО ВАЖНО относно потребителските профили
Автор |
Съобщение |
deqnak__
Кара кола
Регистриран на: Пон Мар 26, 2007 9:40 am Мнения: 260 Местоположение: София 13 Надежда
|
 МНОГО ВАЖНО относно потребителските профили
Уважаеми, потребители на форум Фиат България, уведомяваме ви че до края на месец май 2005 година всички непопълнили в профилите си полето "местоживеене" ще бъдат изтрити. Както и тези, които са попълнени на латиница или с неверно съдържание!
Остават 10 дни. Моля променете си профилите. Може да се свързвате с модератори и администратори за съдействие чрез лични съобщения или директно тук, Прочетете също и раздела ВАЖНО.
Благодарим ви.
Администратор Деян
Нека пестим времето си и пишем на кирилица!
_________________ Lancia Lybra - италиянската S класа. Lybra 1.9 JTD 105 HP
|
Пет Май 20, 2005 6:22 pm |
|
 |
pugsy
|
защо тези които не са попълнили метожителство ще бъдат изтрити.
Само любопитство
|
Пет Май 20, 2005 7:01 pm |
|
 |
Tempra SX
Кара кола
Регистриран на: Чет Яну 13, 2005 2:42 pm Мнения: 282 Местоположение: София 06 Подуяне
|
pugsy написа: защо тези които не са попълнили метожителство ще бъдат изтрити.
Само любопитство Защото така без да се знае примерно ти от къде си не е хубаво :roll: Иначе можеш да получиш повече помощ, ще те знаят в кой град си и ще знаят какво да ти препоръчат :lol:
КУПУВАМ: Спортен волан
http://www.tempra-clube.hit.bg
http://www.tempras.myfreebb.com
|
Пет Май 20, 2005 7:16 pm |
|
 |
Petrov
|
A на мен ми е интересно, защо трябва да е на кирилица задължително??? Не че е проблем да го променя, но дали ще е написано Varna или BapHa (пак на латиница), или Варна, все пак важното е че го има нали??? И най-важното - Че е Реално!!!
Защо не вземете да поопрайте малко php-то и темплейта, а също така можете да помислите и върху тоя въпрос:
viewtopic.php?t=1249
http://wk.kredor.com/og.php?op=kbexampl ... le=webform
http://wk.kredor.com/og.php?op=kbexampl ... bform-auto
|
Пет Май 20, 2005 11:43 pm |
|
 |
DEYAN IYI
Кара кола
Регистриран на: Нед Мар 27, 2005 3:41 am Мнения: 324 Местоположение: ПЛОВДИВ
|
Абе,Петров,я ако ти го шляпнем постинго на глаголица добре ли ще се чувстваш?Най-истинската българска азбука. Мене на глаголица ми е приятно, ама ше си чатим сам.
С арабски йероглифи също не е зле! Завранкулки, чекиджеци, абе красива работа...
Що вместо да питаш: "но дали ще е написано Varna или BapHa (пак на латиница), или Варна, все пак важното е че го има нали???", не вземеш да ми приемеш "в аванс" поздрава "Честит 24 май!" ???
Ай със здраве!!! 
_________________ Бай Фичо - ега ти пауъра!!!
|
Съб Май 21, 2005 12:26 am |
|
 |
Petrov
|
Между постовете и Местожителство в профила има голяма разлика. А ти що ми четеш половината отговор, вземи отношение и по другия въпрос
Честит празник и от мен!!!
|
Съб Май 21, 2005 10:26 am |
|
 |
Selqatin
Фиат маниак
Регистриран на: Пон Яну 24, 2005 1:14 am Мнения: 667 Местоположение: Божурище
|
 Re: МНОГО ВАЖНО относно потребителските профили
deqnak__ написа: Уважаеми, потребители на форум Фиат България, уведомяваме ви че до края на месец май 2005 година всички непопълнили в профилите си полето "местоживеене" ще бъдат изтрити. Както и тези, които са попълнени на латиница или с неверно съдържание! Остават 10 дни. Моля променете си профилите. Може да се свързвате с модератори и администратори за съдействие чрез лични съобщения или директно тук, Прочетете също и раздела ВАЖНО. Благодарим ви. Администратор Деян Нека пестим времето си и пишем на кирилица!
Sorry ama ne mi trygwa kirilicata....
_________________ _______________________________________
0885261834
|
Нед Май 22, 2005 7:51 pm |
|
 |
Petrov
|
Мисля, че админите трябва да сложат 1-во Кредора и чак след това да искат от потребители да пишат на кирилица и Местожителството в профила да е на кирилица.
Все пак ако на вас не ви предоставят необходимите условия на работното ви място как ще работите ???
|
Нед Май 22, 2005 9:35 pm |
|
 |
Ferrari
|
Petrov написа: Мисля, че админите трябва да сложат 1-во Кредора и чак след това да искат от потребители да пишат на кирилица и Местожителството в профила да е на кирилица. Все пак ако на вас не ви предоставят необходимите условия на работното ви място как ще работите ???
Това, че няма Kredor е пропуск и ще го оправя. Аз не съм толкова остър за ползването на кирилица, но все пак съм Българин. Как ви изглежда това:
Wyrwi narode vazrodeni
kym svetli bydnini varvi
.... за мен лично е много грозно. И честит празник на всички.
|
Пон Май 23, 2005 12:11 am |
|
 |
Petrov
|
Съгласен съм, че трябва да се пише на кирилица!!! Обаче Нека да има Кредор, така няма да има извинения от рода на нямам кирилица и т.н.
Смятам че това ще улисни и работата на модерторите, като няма да си играят да "превеждат" от латиница на кирилица ами направо ще трият 
|
Пон Май 23, 2005 2:48 am |
|
 |
ivo
Фиат фанатик
Регистриран на: Чет Ное 18, 2004 7:09 pm Мнения: 961 Местоположение: Русе
|
Гледай внимателно реда с бутони срещу надписа Писане на съобщение
_________________ Tempra 1.6 i.e. Lybra 1.8 vvt Lybra 1.8 vvt Delta III 1.9 mjett 088 9 242 369
|
Вто Юли 05, 2005 4:58 pm |
|
 |
ivo
Фиат фанатик
|
Petrov написа: Съгласен съм, че трябва да се пише на кирилица!!! Обаче Нека да има Кредор, така няма да има извинения от рода на нямам кирилица и т.н. Смятам че това ще улисни и работата на модерторите, като няма да си играят да "превеждат" от латиница на кирилица ами направо ще трият 
Гледай внимателно реда с бутони срещу надписа Писане на съобщение
_________________ Tempra 1.6 i.e. Lybra 1.8 vvt Lybra 1.8 vvt Delta III 1.9 mjett 088 9 242 369
|
Вто Юли 05, 2005 5:01 pm |
|
 |
ivo
Фиат фанатик
|
Ами ... сори .... все пак чета и гледам внимателно за разлика от някой .......... :lol: Те пък сега да не вземат да ми се обидят ............. :cry:
|
Чет Юли 07, 2005 8:56 am |
|
 |
Petrov
|
Иво за кво да ти се обидя, вземи виж от кога са моите съобщения и кога си писал ти. 1-вият ми пост е на 20-ти Май, вторият на 23-ти, а ти ми отговаряш чак на 5-ти Юли.
Та за моите постове тва което си ми написал :"Гледай внимателно реда с бутони срещу надписа Писане на съобщение" не важи.
|
Чет Юли 07, 2005 10:48 am |
|
 |
ivo
Фиат фанатик
|
Petrov написа: Иво за кво да ти се обидя, вземи виж от кога са моите съобщения и кога си писал ти. 1-вият ми пост е на 20-ти Май, вторият на 23-ти, а ти ми отговаряш чак на 5-ти Юли. Та за моите постове тва което си ми написал :"Гледай внимателно реда с бутони срещу надписа Писане на съобщение" не важи.
Това го видех .... ама исках да обърна внимамие че вече има кирилизатор ..... та всички да видят ....
|
Чет Юли 07, 2005 2:22 pm |
|
|