Дата и час: Пет Юли 18, 2025 6:26 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 26 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Мислите ли че сбърках? 
Автор Съобщение
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Ами честито, чакаме снимки. :wink:

Чет Окт 12, 2006 9:53 pm
Профил
UNREAD_POST 
kiler_4o написа:
Съжалявам, въобще не съм видял надписа 80 к.с. :)

Много пишеш и малко четеш! Умната!!! Изразих предположения, но то си е написано.

Чет Окт 12, 2006 11:08 pm
UNREAD_POST 
Честито Виолинке,
Не се връзвай на приказките за Фолксваген, Опел и тем подобни.
И преди не ги обичах, но от известно време имам възможност да сравнявам обективно. Ми какво да ти кажа. То не може да става дума за сравнение. В нито един аспект.
А и факта че е Кабрио... обожавам ги. Блазе ти!

Чет Окт 12, 2006 11:17 pm
UNREAD_POST 
честито и от мен!!!

много безаварийни!!!

и какъв фолцваген и опел ще си купиш за тези пари??? нито можеш да си купиш, нито си струва!!! от такива разбирачи, дето са създали такъв имидж на марката караме най-хубавите и най-евтините коли в класа си!!!

Пет Окт 13, 2006 8:14 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Когато си купих колата ми казаха същото..."не си я купувай Фиат слаби са на окачване скъпи са и частите и тия Жабари коли немогат да правят и т.н.". Само че в града имаше 2-3 фиата -Типо. След като я взех мойта започнаха да я обикалят (все пак малко градче) и един от познатите който ме навиваше да не си купувам Фиат след две седмици си купи същия като моя. Трябва да ти кажа че окачването поне за сега е 6. В сравнение с Рено е много по стабилно. Частите поне се оказаха дори по евтини ( говорим за амортесьори, филтри, ремъци, носачи) от Рено и VW. В момента в града има 4 Брави, 3 Пунто, 1-Браво а за Типото просто не съм сигурен като бройка. Така че тези приказки не ги взимай на сериозно. За мен като цена- екстри- год. на производство-подръжка Фиат е добър избор.

Пет Окт 13, 2006 11:32 am
Профил
UNREAD_POST 
Българина не е глупав. ФИАТ постепенно се превръща в най-масовата кола у нас. Причината е идеалното съотношение цена/качество. Никой друг автомобил на старо не го предлага. Докато немските фенове хулят, ние ще караме добри коли на много прилични цени.

Пет Окт 13, 2006 11:39 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Да ти е честито и от мен... Yellow_Flash_Colorz_PDT_20

Пет Окт 13, 2006 3:23 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Честито ФИАТ не са лоши коли и определено не си сбъркала.

Съб Окт 14, 2006 7:33 pm
Профил
UNREAD_POST 
Честито и от мен,
Приятни преживявания с новата кола!
Р

Пон Окт 16, 2006 6:23 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Здравейте,
Опитах се няколко пъти да кача снимки на бонбончето (както аз го наричам:), но не мога явно може би формата не отговаря на изискванията не знам. ще опитам пак. Искам да благодаря на всички за отзивчивостта и на създателите на този сайт, защото е хубаво, когато човек срещне подкрепа и разбиране. Още веднъж благодаря и ако някой има информация за изискванията за снимките, моля да ми каже, още веднъж мерси :)))

Сря Окт 18, 2006 1:56 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
violina написа:
Здравейте,
Опитах се няколко пъти да кача снимки на бонбончето (както аз го наричам:), но не мога явно може би формата не отговаря на изискванията не знам. ще опитам пак. Искам да благодаря на всички за отзивчивостта и на създателите на този сайт, защото е хубаво, когато човек срещне подкрепа и разбиране. Още веднъж благодаря и ако някой има информация за изискванията за снимките, моля да ми каже, още веднъж мерси :)))

Изискването е да не са много големи като обем

Сря Окт 18, 2006 2:04 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 26 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2