Дата и час: Чет Юли 17, 2025 5:01 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 26 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Мислите ли че сбърках? 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST Мислите ли че сбърках?
Преди седмица станах горда собственичка на ФИАТ Пунто 1.2 16V кабрио. Колата я видях случайно в една автокъща и се влюбих в нея от пръв поглед. Не разбирам от коли и като поразпитах малко получих предимно отрицателни мнения за марката, но "количката" не ми излизаше от главата и след кратки пазарлъци с управителя на автокъщата я купих. Повечето хора с които споделих за това обикновенно не одобряват избора ми и дават мнения от сорта - "за същите пари можеше да купиш Фолксваген, Опел, Хонда......" и тн. На мен лично колата много ми харесва и ще бъда благодарна ако ме окуражите :roll: .
PS.Бихте ли ми препоръчали добър сервиз или майстор за смяна на ремъци, консумативи, диагностика и всичко останало което трябва да се свърши по новозакупена кола втора употреба, защото аз не разбирам много от тези неща.

Чет Окт 12, 2006 6:31 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST БРАВО!!!
Добре дошла в отбора и честито за покупката! Не слушай какво ти говорят разни "разбирачи" и "майстори", ти сама ще се убедиш в достойнствата на марката ФИАТ и митовете, които се носят за нея.
Сигурен съм, че колегите от София ще ти препоръчат добър сервиз!!!
Пожелавам ти безаварийно каране!!!

http://new.omegabg.net/index.php?mforum=fiatunobg

Чет Окт 12, 2006 6:41 pm
Профил ICQ YIM
UNREAD_POST 
Супер е количката, честито! :wink:

Чет Окт 12, 2006 6:45 pm
UNREAD_POST 
Предполам, че говориш за ПУНТО - II... т.е тези след 99 г. ->
Не, определено не си сбъркала, колата е с много здраво окачване и чудесен двигател... 1.2/16V - 80 кс.Като недостатък, твърдата возия, но повечето съвременни коли от клас "В" са така.Аз също карам подобно но с дизелов двигател... по окачването не съм сменял нищо, всичко е оригинално както е излязло от завода. :mrgreen:
За смяна на ремъци,ролки,масла и диагностика ти препоръчвам Ванто-трейд.Телефоните са тук.
viewtopic.php?t=3510
Желателно е да си запишеш час предварително.

Чет Окт 12, 2006 6:49 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
ако колата е гледана добре от предишния собственик бих казал че покупката е супер и няма да има разочарования пожелавам да имаш късмет с колата

Чет Окт 12, 2006 7:53 pm
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST Re: Мислите ли че сбърках?
violina написа:
Преди седмица станах горда собственичка на ФИАТ Пунто 1.2 16V кабрио. Колата я видях случайно в една автокъща и се влюбих в нея от пръв поглед. Не разбирам от коли и като поразпитах малко получих предимно отрицателни мнения за марката, но "количката" не ми излизаше от главата и след кратки пазарлъци с управителя на автокъщата я купих. Повечето хора с които споделих за това обикновенно не одобряват избора ми и дават мнения от сорта - "за същите пари можеше да купиш Фолксваген, Опел, Хонда......" и тн. На мен лично колата много ми харесва и ще бъда благодарна ако ме окуражите :roll: .
PS.Бихте ли ми препоръчали добър сервиз или майстор за смяна на ремъци, консумативи, диагностика и всичко останало което трябва да се свърши по новозакупена кола втора употреба, защото аз не разбирам много от тези неща.

Милата как са те напитили!!! Не ги слушай ама никак те просто ти завиждат щото за тези пари си си взела супер кола с много екстри! Да си я караш със здраве и безаварийно! За сервизите послушай колегата Вантотрейд най-разбират от фиати!
Успехи!

Чет Окт 12, 2006 8:07 pm
Профил WWW
Член на клуба
Член на клуба

UNREAD_POST 
Nino написа:
Не, определено не си сбъркала, колата е с много здраво окачване и чудесен двигател... 1.2/16V - 80 кс.Като недостатък, твърдата возия, но повечето съвременни коли от клас "В" са така.Аз също карам подобно но с дизелов двигател... по окачването не съм сменял нищо, всичко е оригинално както е излязло от завода. :mrgreen:
За смяна на ремъци,ролки,масла и диагностика ти препоръчвам Ванто-трейд.Телефоните са тук.
viewtopic.php?t=3510

защо да говори за Пунто II ? има и от по-старите кабрио и тук в бургас има поне 2-3 минимум (аз толкова съм виждал) ...

Чет Окт 12, 2006 8:42 pm
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
kiler_4o написа:
Nino написа:
viewtopic.php?t=3510

защо да говори за Пунто II ? има и от по-старите кабрио и тук в бургас има поне 2-3 минимум (аз толкова съм виждал) ...

От новите би трябвало да е тъй като Пунто 1 1,2 16v е 85 кончета, а тук гледам колежката е посочила 80 к.с колкото са при Пунто 2 с 1,2 литровите двигатели.

А инъче количката е супер. Нека Violina не слуша хора които не са се докасвали никога до Фиат, а го плюят само защото така са чували от някого.

Пожелавам и много безаварийни километри и хубави мигове с новата количка и добре дошла в отбора. :wink:

Чет Окт 12, 2006 8:53 pm
Профил
Член на клуба
Член на клуба

UNREAD_POST 
Съжалявам, въобще не съм видял надписа 80 к.с. :)

Чет Окт 12, 2006 8:56 pm
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
kiler_4o написа:
Съжалявам, въобще не съм видял надписа 80 к.с. :)

Е няма за какво да съжаляваш :D . Пък и докато не видим снимки на красавицата не можем да бъдем сигурни на 100 % дали е Пунто І или ІІ. То като се замисля май въобще няма кабрио с новото купе - тоес 2-ката. Някъде бях срещал че са се произвеждали 96-03 г.

Така че чакаме снимки. :D

Последна промяна Punto SX на Чет Окт 12, 2006 9:21 pm, променена общо 1 път

Чет Окт 12, 2006 9:04 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
И според мен не си сбъркала. Аз преди седмица видях такова Пунто и изглежда много симпатично! Остава да я покажеш!

Чет Окт 12, 2006 9:13 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
кабриото не ми допада - лично мнение !
Относно мнението за марката Фиат - пълни врели не кипели и то всичко , когато колата е стегната както трябва няма да имаш проблеми , както се отнасяш с колата - така и тя ще се отнесе ! Пунто е изпитан модел :wink:

Изображение

Чет Окт 12, 2006 9:14 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Благодаря ви за милите думи, започвате да ми оправяте настроението и самочуствието! :D Колата е произведена в края на 97 и регистрирана юни 98год; не знам колко кончета е , ама върви прекрасно, даже и според мъжът ми, който кара Ситроен. Имам и две снимки, но не знам как да ги кача тука, ако дадете акъл как става ги пускам. Поздрави!!!

Чет Окт 12, 2006 9:18 pm
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
violina написа:
Благодаря ви за милите думи, започвате да ми оправяте настроението и самочуствието! :D Колата е произведена в края на 97 и регистрирана юни 98год; не знам колко кончета е , ама върви прекрасно, даже и според мъжът ми, който кара Ситроен. Имам и две снимки, но не знам как да ги кача тука, ако дадете акъл как става ги пускам. Поздрави!!!

Прикачането е лесно - под полето където пишеш мнението има поле Add Attacment - там даваш Browse и качваш файл от компютъра.

Чет Окт 12, 2006 9:24 pm
Профил
Член на клуба
Член на клуба

UNREAD_POST 
е, май наистина няма за какво да съжалявам :)

Чет Окт 12, 2006 9:26 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 26 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща