|
|
Дата и час: Пон Сеп 08, 2025 2:11 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Рецепта за безаварийно каране
Автор |
Съобщение |
tenio hf
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Пон Ное 29, 2004 1:26 am Мнения: 33 Местоположение: Пловдив
|
_________________ Който нищо не го боли и няма никакви проблеми,значи не е ЖИВ!!!
|
Вто Дек 07, 2004 11:37 pm |
|
 |
Blade
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Нед Дек 12, 2004 2:38 am Мнения: 30 Местоположение: София
|
И аз като неук и още нов управлятел на каручка вече имам произшествия. Първия път бях аз виновен понеже се изживявах като състезател и не прецених, че след като е валяло скоро може да съм минал през локва 2 и да съм напоил хубаво гумите с водица :( Резултата беше изкривена броня на шкода от старите, поне добре че успях достатъчно да намаля (и понеже на Типо-то му нямаше нищо много се съмнявах дали наистина аз съм ъкривил бронята на моята жертва). Е няма значка взех си поуката и започнах да карам по нормално.
И от тогава като се почна една.... Първо един междуградски автобус се правеше на самолет и се престрояваше от най-дясно в най-ляво и обратно по бул. Сливница (счупен страничен мигач и одраскана страна в мантинелата в която ме наби). После един таксиджия на електромер зави без мигач и без оглед на очевадния факт че бързаше за някаде взе, че ми шляпна едно секси дупе в предния калник, въртеики се спря след няколко метра и понеже наистина бързаше направо се шмугна в една пряка (преден десен калник и мигач за смяна). И за капак на всичко както си стоя на светофарчето на бул. Евлоги Георгиев и си се кефя на готиния червен цвят, Един циганин с неква трошка, щайга и кашон пред мен, забравя да си държи спирачката докато си чака, чуква ме отпред, слиза от колата, врътва си няколко хиляди оборота на турбината наречена уста и започва да ми бучи що съм го бил блъснал ?! Еи издивях.
Това са само интересните моменти от тоя сериал дето го живееме тука:) Ако не всеки ден то почти всеки ми тровят нервите разни маршрутки, таксита, японци камикадзета, и некви дето имаш чувството че докато карат гледат телевизор в колата.
Поздрави ;)
|
Пон Дек 13, 2004 1:32 am |
|
 |
null
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Дек 14, 2004 4:59 pm Мнения: 73 Местоположение: София
|
 Една весела случка
Една весела случка:
Карам си аз на руски паметник - идвам от пирогов и трябва да направя ляв завой и да изляза по опълченска (за тези дето не знаят това е кръгово с малко странно измислено предимство)
та само на този ляв завой докато си чаках предимството една мацка се удари в мен ТРИ пъти. Нямаше поражения - пластмасовите брони поемат
Обаче факта си остава и ще го помня и ще го разказвам на всички.
|
Вто Дек 28, 2004 12:19 pm |
|
 |
BO
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Дек 20, 2004 11:55 am Мнения: 757 Местоположение: София, кв. Овча Купел
|
Да прав си и аз попринцип гледам да карам без тъпотии и жена ми до мен сам тя ги псува всички и само ми вика как може да се толкова спокоен.
Само от време на време си изпускам нервите и казвам няколко приказки ама толкова!
Аз имам една катастрофа с колата на един мой приятел-той си караше и ТЪПОТО следва:
Понеже на ония нямало знака(онзи ден са копали нещо за водопровода и махнали знака) и вече важи правилото на десностоящия-а ние сме такива:??!
Представете си карате си по бул. България(става въпрос за София нали) и от една едва ли не черна улица излиза един от дясно и ни удра ама стабилно ние се завъртаме удряме се в друга кола после в стълб и опп..... НИЕ СМЕ ВИНОВНИ ЗАЩОТО ОНЗИ НЯМАЛ ЗНАК ЗА ДАЙ ПЪТ С ПРЕДИМСТВО И СЪОТВЕТНО НИЕ СМЕ ОТ ДЯСНО И НИЕ СМЕ ВИНОВНИ!!!!!
Е това не е ли тъпотия а????
А нарушавам малко в 3 часа сутринта на една пряка от моя блок един знак СТОП не съм бил минал през нулева скорост - т.е. не съм бил спрял и опппп аз съм виновен- Е ТОВА Е ТЪПОТИЯТА!!!
И неможе да си караш с 50 км и всички да карат с 80 и да те псуват- а пак нарушаваш правилата по принцип- ето защо неможе да си караш винаги по правилата-поне в София!
Поне това е мойто мнение!
Аиде и безаварийна!
_________________ 839А5.000 - 135hp - Лукс до безкрай - Либра '00
176A5.000 - 72hp - "Пупи е върха" - Пунто '95
Х 182В4.000 - 105hp - хубава печка - Брава '99
Х 834B2.000 - 150hp - "лошият" Капоне - Х Тема '90
Х 159A3.046 - 78hp - елегантната АЯ - Типо '92
Х 146А.000 - 45hp - Панда '85
|
Вто Дек 28, 2004 3:19 pm |
|
|