|
 |
 |
|
Дата и час: Пон Сеп 08, 2025 9:22 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|
Хайде по-сериозно отношение
Автор |
Съобщение |
Ferrari
|
 Хайде по-сериозно отношение
Хайде да отправя един призив. Виждате колко бързо се развива форума и скоро по бройка ще настигнем Alfa Romeo. Това което искам да ви призова е за по-сериозна активност по срещите. Ако целта беше да си чатим има си места и програми за тази работа. Може ли 80% от регистрираните да са от София а на редовните срещи да се събираме все едни и същи с по 2-3 коли от любимата ни марка. Айде вземете се в ръце. Още веднъж казвам, че ако целта а да си чатим и чупим пръстите си има други места.
|
Чет Апр 21, 2005 12:58 am |
|
 |
FiFo
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Яну 05, 2005 1:16 am Мнения: 153 Местоположение: София
|
Вярно че аз сигурно не съм човека който триабва да го каже защото досега съм дошъл само на една среща, но просто нямах възможността а иначе исках,но НАПЪЛНО съм съгласен с Митко.Ако ще е клуб да е клуб.
_________________ Fiat Uno 1.1 60SX 92г.
Fiat Bravo 1.9 TD100 97г.
|
Чет Апр 21, 2005 1:08 am |
|
 |
Selqatin
Фиат маниак
Регистриран на: Пон Яну 24, 2005 1:14 am Мнения: 667 Местоположение: Божурище
|
 Re: Хайде по-сериозно отношение
Mitko написа: Хайде да отправя един призив. Виждате колко бързо се развива форума и скоро по бройка ще настигнем Alfa Romeo. Това което искам да ви призова е за по-сериозна активност по срещите. Ако целта беше да си чатим има си места и програми за тази работа. Може ли 80% от регистрираните да са от София а на редовните срещи да се събираме все едни и същи с по 2-3 коли от любимата ни марка. Айде вземете се в ръце. Още веднъж казвам, че ако целта а да си чатим и чупим пръстите си има други места.
Еми за в сряда аз вече съм започнал да запивам и се не мога да дойда на екото....апа в неделя или съм на работа,или спа цел ден :roll:
Обештавам да дойда при следващата среща :lol:
_________________ _______________________________________
0885261834
|
Чет Апр 21, 2005 9:41 am |
|
 |
TORINO_MOTOR
Кара кола
Регистриран на: Съб Яну 08, 2005 11:28 am Мнения: 205 Местоположение: София/Дружба-2
|
И аз убещавам ,че най накрая ще дойда вече да се запозняс вас.Чесно да си кажа все забравях ,че в сряда има среща  ,но вече ще идвам 100%
_________________ FIAT MAREA 1.9TD
|
Чет Апр 21, 2005 12:27 pm |
|
 |
emdless4
Кара кола
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 11:40 am Мнения: 227 Местоположение: София
|
 Re: Хайде по-сериозно отношение
Mitko написа: Хайде да отправя един призив. Виждате колко бързо се развива форума и скоро по бройка ще настигнем Alfa Romeo. Това което искам да ви призова е за по-сериозна активност по срещите. Ако целта беше да си чатим има си места и програми за тази работа. Може ли 80% от регистрираните да са от София а на редовните срещи да се събираме все едни и същи с по 2-3 коли от любимата ни марка. Айде вземете се в ръце. Още веднъж казвам, че ако целта а да си чатим и чупим пръстите си има други места.
Аз напоследък пак си идвам, като междувременно правя пъклени планове за нова кола :twisted: :twisted: :twisted: дотогава - с 94.... 
Чет Апр 21, 2005 2:27 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|