|
|
Дата и час: Пон Сеп 08, 2025 12:10 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|
Внимавайте,когато купувате коли от Горубляне!
Автор |
Съобщение |
Иво
Кара велосипед
Регистриран на: Пет Яну 07, 2005 4:52 pm Мнения: 20 Местоположение: София
|
 Внимавайте,когато купувате коли от Горубляне!
Така се случи,че четирима мои колеги купиха тази зима коли "нов внос" от Горубляне /от различни търговци/.Сега и четиримата се оплакват с проблеми в километражите. Преди продажбата са въртяни жестоко.И естествено са ги повредили.Всички знаят,че в България това е нормално за такава ненормална страна,но все-пак-внимавайте когато купувате!
|
Чет Мар 31, 2005 3:31 pm |
|
 |
1.4SXBravo
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Пет Фев 18, 2005 2:54 pm Мнения: 38 Местоположение: София
|
Всички коли които са на Горубляне освен че са нов внос, а предишните им собственици са били некакви баби пенсионерки които почти не са ги карали, държали са ги в гараж, не са удряни. И за това колиметри от рода на 115 000 за 15 годишна кола са съвсем нормални. :lol: :lol: . И токлова са убедителни че сами си вярват.
За сравнение в мобиле.де, аналогични коли са на по 200 - 250К.
Преди един месец гледах едно Ауди А4 1.9тд 2001г. което беше на 198000км, само че беше в Мюнхен, ако го предлагаха на Горубляне, същото щеше да е най-много на 30 000км.
|
Чет Мар 31, 2005 4:35 pm |
|
 |
Ferrari
|
 Re: Внимавайте,когато купувате коли от Горубляне!
Иво написа: Така се случи,че четирима мои колеги купиха тази зима коли "нов внос" от Горубляне /от различни търговци/.Сега и четиримата се оплакват с проблеми в километражите. Преди продажбата са въртяни жестоко.И естествено са ги повредили.Всички знаят,че в България това е нормално за такава ненормална страна,но все-пак-внимавайте когато купувате!
Абе нека въртят ама поне да му разбираха. На моето таблу му бяха !@#$ мамата 
|
Чет Мар 31, 2005 8:57 pm |
|
 |
me_to_u
|
Аве те бабите в Германия са си е...и м....а ве! Я някое малко спойлерче тук-там, двигатели по 100 кв, музички и др, аве яки баби!! Аз съм свидетел на Клио на година и половина, което от 100 000 км. изведнъж по някакъв магически начин стана 12 000. Аз съм правил по 95 км свеки ден в Германия 5 дни в седмицата, а имам приятели, които пътуват двойно повече до работа всеки ден. Ама нека 10 годишните коли да са на по 100-тина хиляди, нека! Ама има хора, които гледат и се вързват на глупостите на "добросъвестните" продавачи, ама не е виновен оня с баницата...(пък че са гадни палачори е друг въпрос :evil: ) На мен са ми много смешни онея барота с бежови "А"класи Аудита и "Ц" и "еС" Мерцедеси, дето си мислят, че са на по 50 000 км.! :lol: :lol:
|
Чет Мар 31, 2005 9:44 pm |
|
 |
Ferrari
|
me_to_u написа: Аве те бабите в Германия са си е...и м....а ве! Я някое малко спойлерче тук-там, двигатели по 100 кв, музички и др, аве яки баби!! Аз съм свидетел на Клио на година и половина, което от 100 000 км. изведнъж по някакъв магически начин стана 12 000. Аз съм правил по 95 км свеки ден в Германия 5 дни в седмицата, а имам приятели, които пътуват двойно повече до работа всеки ден. Ама нека 10 годишните коли да са на по 100-тина хиляди, нека! Ама има хора, които гледат и се вързват на глупостите на "добросъвестните" продавачи, ама не е виновен оня с баницата...(пък че са гадни палачори е друг въпрос :evil: ) На мен са ми много смешни онея барота с бежови "А"класи Аудита и "Ц" и "еС" Мерцедеси, дето си мислят, че са на по 50 000 км.! :lol: :lol:
Само дето в щатите за подобна интервенция може да чуеш как щракват белезниците.
|
Чет Мар 31, 2005 9:52 pm |
|
 |
NLO
Кара велосипед
Регистриран на: Съб Мар 26, 2005 8:39 am Мнения: 25 Местоположение: София
|
Освен "Гаражните коли" гледах и един голф 3 идва продавача и ми вика:
"момче колата е 98г. и е с двигател от 4-ка тия двигатели започват да ги слагат от 97г. и т.н."
Кво да му кажа бяхме отишли там с голф 3 95г. с двигател от 4-ка тия двигатели започват да ги слагат до колкото знам от края на 94 а не от 97
или само тая кола не съм я мил виж колко е чиста а по двигателя следи от няква според мен стоманена четка следи от стичалатасе от акумолатора киселина и пак същата четка и най-готиния момент на задната седалка скасана тапицерията и продавача вика важното е предната да е здрава ако тя не е значи е скъсана от каране следващия момент гледам предната седалка - дупка и 1 педия разпорено викам тая кола е пазена личи!!!!
ДАДАДАДАДАДАДАДАДАДА :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
|
Чет Мар 31, 2005 10:23 pm |
|
 |
me_to_u
|
Цитат: Само дето в щатите за подобна интервенция може да чуеш как щракват белезниците.
Незнам дали обаче във всички щати е така. Както и да е, факт е ,че колите без пълна сервизна история са меко казано по-нетърсени в "нормалните" страни. Но докато сме част от "отрепките" ще е така. :roll: Просто трябва хората да си правят сметката, че ефтинджока често излиза скъпо.
|
Чет Мар 31, 2005 10:24 pm |
|
 |
damianoff
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Чет Фев 24, 2005 4:36 pm Мнения: 363 Местоположение: Елин Пелин, София
|
Абе разхождам се и аз от време навреме из Горубляне:)Много обичам да ми казват,че колата е много запазена-а вътре-таблото изподрано,гумите на педалите изтъркани до желязо,кожата около скор.лост накъсана,а за тапицериите да не говорим :evil: Ама то това не карало колата,важно било че двигателчето е на 90 хил.км.Викам си-възможно е,но само ако собственика и е живял в нея!  Надявам се моята да е на реални км-взех я 2003 на 115 000,а сега е на 145 000.Има някаква вероятност,защото е купена 05.94г. а до 10.97 по сервизна книжка е на 32 000,а е и била ударена(леко в шофьорската врата и прага) и е постояла някъде по паркингите в Германия :(
_________________ PUNTO 1.2 MPI ELX '94 г. :twisted:
|
Пет Апр 01, 2005 10:41 am |
|
 |
Zaphod
Член на клуба
Регистриран на: Сря Фев 02, 2005 3:41 pm Мнения: 677 Местоположение: София 20 Връбница
|
И сервизната книжка не е доказателство за изминати километри - и дори когато собственикът е само един.
Най-доброто доказателство за качествата на един автомобил е Вантотрейд или подобни /не е реклама, само веднъж съм ходил до там, но ме убедиха/ - Там майсторите да си кажат колко пари трябва да се дадат по автомобила докато стане читав и това е...
Иначе - на колко ТОЧНО километра е, никак не може да се разбере - тъмна Индия си е, но пък е вярно и обратното - коли на повече километри, но по-запазени от такива на по 100-ина хиляди, които са 'ръчкани' като за последно... Иначе има едно пожелание, което може да се приложи за такива коли - 'пожелавам ти още 100 години да живееш - 50 в затвора, 50 в болница'....
_________________ Alles in Ordnung
|
Пет Апр 01, 2005 11:41 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|