|
|
Дата и час: Сря Юли 16, 2025 9:01 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Какво сте направили за фиатката си до сега
Автор |
Съобщение |
Abarth.
|
Sven написа: Fire 999 написа: Къде ги намери тези лайсни :?: :?: И мен много ме итересува? 
Преди месец ходих да търся в илиенци и имаше само гадни червени...Оня ден отивам да гледам за дрехи и викам я да разгледам да се посмея и гледам ама лайсни все едно свалени от седичи  4 метра и 50см взех,лев на метър и ми стигнаха точно,ама взех последната  Ама може и да са получили 
|
Чет Апр 20, 2006 5:45 pm |
|
 |
pugsy
|
това е мойта
задния капак трябва да се боядиса
|
Вто Май 02, 2006 12:24 am |
|
 |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
Колеги, извинете за тъпия въпрос, но как с едно съобщение успявате да публикувате по няколко снимки ? Като дам на Browse, ми дава възможност да прикача само един файл. Къде бъркам ? Пък като ми отговорите, ще ви покажа и моя фиат. Но нищо не съм правил по него, просто си беше с перфектен външен вид още като го купих 
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Вто Май 02, 2006 12:16 pm |
|
 |
Ferrari
|
snake написа: Колеги, извинете за тъпия въпрос, но как с едно съобщение успявате да публикувате по няколко снимки ? Като дам на Browse, ми дава възможност да прикача само един файл. Къде бъркам ? Пък като ми отговорите, ще ви покажа и моя фиат. Но нищо не съм правил по него, просто си беше с перфектен външен вид още като го купих 
Даваш browse и после натискаш бутона Add attachment. Снимката се появява долу в списъка на прикачени файлове и после може да ползваш browse за да прикачиш нова снимка.
|
Вто Май 02, 2006 12:22 pm |
|
 |
Deyan Marinov
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Ное 01, 2005 7:09 pm Мнения: 108 Местоположение: Добрич-Град
|
Ето и мойта скромна количка
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Сря Май 03, 2006 9:39 pm |
|
 |
O_g_i_
Регистриран на: Вто Май 02, 2006 10:51 am Мнения: 4 Местоположение: Плевен
|
аз за сега съм сложил само прагове  тая седмица ще слагам по голямо анти крило а другата седмица ще слагам джанти 16" и после едно фолио и приключвам със козметиките  като стане ще го кача и ще ви го покажа
м/у другото колата е Браво 
_________________ е тия фиати големи бегачки бе
|
Вто Май 09, 2006 12:41 pm |
|
 |
Reaperr
Кара детска количка
Регистриран на: Пон Фев 13, 2006 9:47 pm Мнения: 12 Местоположение: София
|
grishav твойто типо го видях пред "Хенри Форд" . Имаш ли нещо общо с училището че аз уча там ?
|
Вто Май 09, 2006 3:40 pm |
|
 |
me_to_u
|
Като си купих колата беше така-
С 15" серийни джанти, "кънтри" окачване, черни прагове и долни части на броните. Последва веднага, преди да я регистрирам още боядисване на черните части в цвета на купето и махане на емблемите на предния и задния капак-
Смених и джантите с 16" "Антера", много стар, класически дори модел, ама ми бяха останали от старата кола и бяха определено по-хубави (според мен) от серийните. Обаче не стояха достатъчно добре, все пак бяха произведени '92година...
Последваха нови джанти 17" ЕТ30+гуми-
Колата обаче изглеждаше ужасно със серийните пружини!
Поръчах по същото време пружини от "Новитек", -40мм
Междувременно бях поръчал и "Лимитед едишън" комплект прагове-
В последствие колата придоби този вид-
Следва продължение... :mrgreen:
|
Нед Май 14, 2006 8:11 pm |
|
 |
$ abarth $
Кара кола
Регистриран на: Съб Апр 01, 2006 11:43 am Мнения: 246 Местоположение: София 09 Лозенец
|
Колата обаче изглеждаше ужасно със серийните пружини!
Поръчах по същото време пружини от "Новитек", -40мм
от къде поръчваш ''NOVITEC'' ? :?:
|
Пон Май 15, 2006 12:51 am |
|
 |
me_to_u
|
$ abarth $ написа: от къде поръчваш ''NOVITEC'' ? :?:
e-bay.de
|
Пон Май 15, 2006 9:33 am |
|
 |
tzetzo_slavista
Кара кола
Регистриран на: Пет Авг 19, 2005 5:56 pm Мнения: 287 Местоположение: Бъкстон
|
Не мога да се нарадвам че най-сетне снимах колата та ще покажа и аз малко снимки 
_________________ Fiat Punto 1.7 TD
|
Пон Май 15, 2006 6:51 pm |
|
 |
tzetzo_slavista
Кара кола
|
Сложих джанти,бели мигачи отпред и отстрани,боядисъх броните и им сложих лайсни на тях и на вратите,при боядисванито на капака го оставих без емблема,сложих дясно огледало.
|
Пон Май 15, 2006 7:15 pm |
|
 |
tzetzo_slavista
Кара кола
|
Така лека полека придоби вида който исках 
|
Пон Май 15, 2006 7:17 pm |
|
 |
divaka
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 29, 2005 1:52 am Мнения: 561 Местоположение: София 02 Красно Село
|
Преди>
_________________ FIAT BRAVO 1.6 16V
Последна промяна divaka на Пон Май 15, 2006 8:34 pm, променена общо 1 път
|
Пон Май 15, 2006 8:09 pm |
|
 |
divaka
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 29, 2005 1:52 am Мнения: 561 Местоположение: София 02 Красно Село
|
След промените...
_________________ FIAT BRAVO 1.6 16V
|
Пон Май 15, 2006 8:27 pm |
|
|