Дата и час: Сря Яну 15, 2025 3:06 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 21 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Fiat Punto Gt 250+ 
Автор Съобщение

UNREAD_POST леле ти кво каза
taq kola li e za gonki be bate...nali she se oburnesh nedai si boje nema da mojesh za skrap da q prodadesh shot she se razpadne...za gonki bilo to...supermini-to...za maniaci ahaha...250 konq AHAHAHAH!!!kwi 250 konq be bate kwo 13 secundi...dedowiq 13 nomer znaesh li go...meril li si go na dino neshto ili po predcenka...sorry za obidata na italianskite KOLI ama taq si e bangiq ot sekade...nai dobriq maistor ot E li q e prawil mani nachi e super rezachka nema spor ako i maistorite wi sa kato shofiorite deto tuka sqka wtora zasechka e tqhna nachi spor nqma ahah

Колега писането на КИРИЛИЦА във форума е задължително. Fire 999

Сря Май 03, 2006 9:25 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Speedster написа:
... 0-400 метра 13 секунди ...
Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 :36_2_49:

колегата обаче за някой неща е наистина прав.неможем да сравняваме кола от един клас с кола от друг клас пук било и то на почти еднакви цени.
Speedster успех в продажбата.както има една приказка, че "за всеки влак си има пътници".

Сря Май 03, 2006 10:32 pm
Профил ICQ

UNREAD_POST 
опа съжалявам не сам забелязал изобщо :| sorry

Чет Май 04, 2006 1:47 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST Re: леле ти кво каза
nasodotcom написа:
taq kola li e za gonki be bate...nali she se oburnesh nedai si boje nema da mojesh za skrap da q prodadesh shot she se razpadne...za gonki bilo to...supermini-to...za maniaci ahaha...250 konq AHAHAHAH!!!kwi 250 konq be bate kwo 13 secundi...dedowiq 13 nomer znaesh li go...meril li si go na dino neshto ili po predcenka...sorry za obidata na italianskite KOLI ama taq si e bangiq ot sekade...nai dobriq maistor ot E li q e prawil mani nachi e super rezachka nema spor ako i maistorite wi sa kato shofiorite deto tuka sqka wtora zasechka e tqhna nachi spor nqma ahah

Колега писането на КИРИЛИЦА във форума е задължително. Fire 999

Абе тъп ти кво ми ръсиш мозък бе :?: на гонка ще се обърне викаш а Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 абе ти прост ли си или така ти изнася ЦУНАМИ ТУНИНГ прави колата :mrgreen: ако ти говори нещо но явно не :wink: ти си прост кат руски веф бе кривчо сигурно караш някоя лада и си дигал 120 по склона на Тодорка с нея и са си компетентен :yahoo 4: аре кво ти обяснявам на загубен тапир кат теб :!: :!: :!: :!: :!: :!:
П.п как ще се обърнеш на драг състезание ме светни само пубер :baby:

Чет Май 04, 2006 3:50 am
Профил WWW

UNREAD_POST тъпа си ти с бангията ти
нещо се издразни а явно има защо хаха...цунами тунинг ако не знаеш отдавна са най-големите смешници щото цунамито е нема такава хиена...то секи знае да купува хубави части и да ги завинтва хуйчо...а относно драга ама ти сигурно не знаеш там от сЕло че наскоро Явор се обърна с м3ката по таван колко пати а съм убеден че кара повече от всичките безсмъртни Благоевградски -цензурирано- като тебе аре трай и си зарви пунтака селски отзад...цунами тунинг било нема ли да се осъзнаете вече големи хора като малките деца мислят

Чет Май 04, 2006 10:28 am
Профил
UNREAD_POST 
Надявам се да не ме питате защо темата е в "Премахнати". Такъв език е допустим за един друг форум

Чет Май 04, 2006 4:42 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 21 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2