|
 |
 |
|
Дата и час: Съб Авг 30, 2025 10:25 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 10 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
pugsy
|
 Удължение на броня
някой слагал ли си е удълвението за задната броня на типо и ако някой е слагал нека да каже дали става хубаво и къде ги има
|
Пон Мар 21, 2005 11:03 am |
|
 |
Selqatin
Фиат маниак
Регистриран на: Пон Яну 24, 2005 1:14 am Мнения: 667 Местоположение: Божурище
|
 Re: Удължение на броня
pugsy написа: някой слагал ли си е удълвението за задната броня на типо и ако някой е слагал нека да каже дали става хубаво и къде ги има
карал ли си кола с престилка,или мислиж да е държиш само пред блока :?:
_________________ _______________________________________
0885261834
|
Пон Мар 21, 2005 1:05 pm |
|
 |
pugsy
|
:?: :?: :?:
нещо не те разбирам за седенето
Карал съм с удължението една алфа.
|
Пон Мар 21, 2005 9:22 pm |
|
 |
me_to_u
|
Предполагам Selqatin иска да те предупреди, че е трудно да не счупиш "удължението" в някоя дупка/бордюр. Моето Сеатче има не повече от педя отпред и трябва да се съобразяваш малко как караш. Затова и още се колебая за спортно окачване на Фиата...
|
Пон Мар 21, 2005 9:43 pm |
|
 |
pugsy
|
еми щом питам значи искам да си сложа пък ще му бера грижата.Та някои зняе ли нещо по въпроса
|
Пон Мар 21, 2005 10:04 pm |
|
 |
me_to_u
|
Споко pugsy, не ни бий! :lol: Що не отидеш при оня Сиджи, той има за Типо някои работи. Може даже да има готови и да наложите да видиш как ще стои. За качеството на изработка обаче...
|
Пон Мар 21, 2005 10:28 pm |
|
 |
pugsy
|
от него не ми се ще,и по скоро ме интересува ако някои знае цена на това удължение
|
Вто Мар 22, 2005 3:57 am |
|
 |
Capoeira
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 8:39 pm Мнения: 179 Местоположение: София
|
мИ що не фанеш да минеш през магазина им до пазара Красна поляна Не хапят питаш ако ти кажат че нямат отиваш в работилницата им и готово.. ОД колкото си спомням не си толкова далече от Красна поляна
|
Вто Мар 22, 2005 8:00 am |
|
 |
me_to_u
|
Погледни тук-
http://www.lion-tuning.com/fiat/fiat.htm
Тоя бачка със Сиджи, цените са на едно. А когато изделието ти е направено за Типо точно, значение има само начина на захващане, кит и боя. Можеш да го оставиш на някой твой бояджия да до китне и боядиса.
|
Вто Мар 22, 2005 9:42 am |
|
 |
pugsy
|
Capoeira написа: мИ що не фанеш да минеш през магазина им до пазара Красна поляна Не хапят питаш ако ти кажат че нямат отиваш в работилницата им и готово.. ОД колкото си спомням не си толкова далече от Красна поляна сега съм по близо до работилницата им ама не се сетих Абе там работи една кака и може и да ме ухаме me_to_u написа: Погледни тук- http://www.lion-tuning.com/fiat/fiat.htmТоя бачка със Сиджи, цените са на едно. А когато изделието ти е направено за Типо точно, значение има само начина на захващане, кит и боя. Можеш да го оставиш на някой твой бояджия да до китне и боядиса.
много ти мерси точно това ме интересуваше
|
Вто Мар 22, 2005 1:21 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 10 мнения ] |
|