|
|
Дата и час: Пет Юли 04, 2025 5:27 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Кой какво и къде работи ....
Кой какво и къде работи ....
Автор |
Съобщение |
georgiarg
Кара кола
Регистриран на: Пет Юни 24, 2005 11:46 am Мнения: 323 Местоположение: Пловдив
|
Ръководител на звено за поддръжка на въздушни електропроводи.
|
Пет Фев 17, 2006 4:09 pm |
|
 |
Vladim
|
georgiarg написа: Ръководител на звено за поддръжка на въздушни електропроводи.
Фен си на ромите май... 
|
Пет Фев 17, 2006 5:00 pm |
|
 |
stenli
Кара кола
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 8:33 pm Мнения: 310 Местоположение: Велико Търново
|
Съвсем обикновен автомоньор в фирмен сервиз на SEАТ и никога не бих си купил автомобил от тая марка 
|
Пет Фев 17, 2006 9:00 pm |
|
 |
killertoon
|
Имам си боягжийна за прахово боядисване и работя там, а по дефалт съм студент електроника и сега завършвам.
|
Съб Фев 18, 2006 1:02 am |
|
 |
Shefa
Кара балканче
Регистриран на: Съб Мар 19, 2005 12:50 pm Мнения: 48 Местоположение: София 04 Оборище
|
Май и военните станахме бая  . Аз съм авиотехник на Враждебна, а като втора специалност съм автомонтьор в собствения си сервиз.
_________________ Италианските коли са номер 1
|
Съб Фев 18, 2006 1:46 am |
|
 |
x 1/9
|
Shefa написа: Май и военните станахме бая  . Аз съм авиотехник на Враждебна, а като втора специалност съм автомонтьор в собствения си сервиз.
малко офтопик
а какво може да си правим в твоя сервиз ????
каква техника имаш и какво предлагаш
|
Съб Фев 18, 2006 3:12 pm |
|
 |
hit-ko
Член на клуба
Регистриран на: Нед Мар 06, 2005 3:12 pm Мнения: 2046 Местоположение: Ямбол
|
Май, аз съм на ред:
Автосервиз ФИАТ-АЛФА-ЛАНЧИЯ, внос и дистрибуция на авточасти, дилър на ФИАТ.
Професия - даскал по Физика, ДВГ.
_________________ FIAT-SPORT
|
Съб Фев 18, 2006 10:01 pm |
|
 |
Yavor
|
Ех сега разбирам защо не стават нещата със събиране на пари, стикери и т.н - много програмисти, инженери, студенти, юристи - а засега май само аз съм с икономическо образование. МИО в Пловдив.
В момента пета година началник на външнотърговски отдел в ДЕРОНИ Хасково - вносче-износче, това онова.
|
Пон Фев 20, 2006 9:50 am |
|
 |
Ferrari
|
Yavor написа: ... вносче-износче, това онова.
Далаверка да става 
|
Пон Фев 20, 2006 10:01 am |
|
 |
hit-ko
Член на клуба
Регистриран на: Нед Мар 06, 2005 3:12 pm Мнения: 2046 Местоположение: Ямбол
|
Yavor написа: Ех сега разбирам защо не стават нещата със събиране на пари, стикери и т.н - много програмисти, инженери, студенти, юристи - а засега май само аз съм с икономическо образование. МИО в Пловдив. В момента пета година началник на външнотърговски отдел в ДЕРОНИ Хасково - вносче-износче, това онова.
Яворе, на това Дерони, ако знаеш какъв оборот му правим.... ще почерпиш!
_________________ FIAT-SPORT
|
Пон Фев 20, 2006 10:04 pm |
|
 |
Stilo
|
Ето инфо и за мен - автомобилен журналист, който по задължение изпълнява ролята и на главен редактор на технологично списание. 
|
Пон Фев 20, 2006 10:38 pm |
|
 |
2fast
Кара кола
Регистриран на: Вто Ное 01, 2005 12:10 pm Мнения: 200 Местоположение: София 01 Средец
|
Гл. експерт -международно сътрудничество, програми и европейска интеграция, Министерство на труда и социалната политика. Образование - МИО, Маркетинг - УНСС
(вече двама икономисти - МИО  )
_________________ The world belongs to those who dare to be first
|
Вто Фев 21, 2006 11:00 am |
|
 |
Yavor
|
hit-ko написа: Яворе, на това Дерони, ако знаеш какъв оборот му правим.... ще почерпиш!
Ще кажа на шефа - ако отпусне нещо - ще почерпя :twisted: :twisted:
Дай боже да се видим - тогава ще нося мострички. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
|
Вто Фев 21, 2006 1:50 pm |
|
 |
GTipo
Фиат идол
Регистриран на: Вто Мар 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1060 Местоположение: София Бели Брези
|
irena написа: Иво, остава да пуснем анкета колко от администраторите караме темпра ;)
ако има и други (адмиистратори)
Още един но с Типо
Не веднъж съм ви казвал по срещите че компютърните специалисти и инжинерите си взимат италианки защото знаят потенциала им. Освен това, ако се замислите ще откриете че повечето сме търсили колите си по интернет и сме избирали статистически, чрез мнения от форуми.
|
Вто Фев 21, 2006 3:16 pm |
|
 |
saa27
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Сря Ное 30, 2005 6:36 pm Мнения: 31 Местоположение: София 16 Студентски
|
Студент Стоматология
|
Вто Фев 21, 2006 4:04 pm |
|
|