Дата и час: Пон Юли 14, 2025 12:38 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 31 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Fiat-bg Изоставаме, момчета! 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST Fiat-bg Изоставаме, момчета!
Онзи ден на срещата в Пловдив момчетата от Ланча си залепиха стикерчета ние с Фиатите - нъцки. Давайте да направим нещо по въпроса за магданоса. По принцип смаятам, че е тъпо да се делим по марки, ама вече е факт, така че останахме ние и фераритата. Помислета и предложете!!!

Вто Фев 08, 2005 11:22 am
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST Re: Fiat-bg ИЗОСТАВАМЕ МОМЧЕТА!!!
icko PB7932XB написа:
Онзи ден на срещата в Пловдив момчетата от Ланча си залепиха стикерчета ние с Фиатите - нъцки. Давайте да направим нещо по въпроса за магданоса. По принцип смаятам, че е тъпо да се делим по марки, ама вече е факт, така че останахме ние и фераритата. Помислета и предложете!!!

Аз на ферарито си сложих стикер вече, :lol: :lol: :lol:
сега остава и за Фиатката - спокойно, мисли се по въпроса и скоро ще има развитие :D предлагам да пуснем една тема с анкета кой какви иска да бъдат стикерите....

Вто Фев 08, 2005 11:45 am
Профил ICQ WWW
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Идеята е много добра! Особено като гледам, че от Русе сме само аз и ivo ... а в града има мнооого Фиати. Не мога да повярвам, че ниой от собствениците им не е запален фен на марката... просто най-вероятно не са попаднали на форума.
Наскоро даже симислех да си разпечатам нещо като брошурки и да ги слагам под чистачките като видя някъде паркиран Фиат... но със стикери май ще стане по-лесно :wink:

Вто Фев 08, 2005 12:17 pm
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
z написа:
Идеята е много добра! Особено като гледам, че от Русе сме само аз и ivo ... а в града има мнооого Фиати. Не мога да повярвам, че ниой от собствениците им не е запален фен на марката... просто най-вероятно не са попаднали на форума.
Наскоро даже симислех да си разпечатам нещо като брошурки и да ги слагам под чистачките като видя някъде паркиран Фиат... но със стикери май ще стане по-лесно :wink:

Стикери, и визитки! В клуба на Пежо например раздават визитки на форума и сайта си. Но предлагам първо да се постегне сайта, и тогава да извадим картички

Вто Фев 08, 2005 12:34 pm
Профил ICQ WWW
UNREAD_POST Re: Fiat-bg ИЗОСТАВАМЕ МОМЧЕТА!!!
icko PB7932XB написа:

Стикер вече има и някоi са го виждали на моя Fiat. Работата е, че файла е в kremator-а. Трябва него да помолим да разпечата още.

Вто Фев 08, 2005 8:01 pm
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
Време е и ние да кичнеме нещо по колите.

www.locksmith-bg.com

Вто Фев 08, 2005 8:25 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Аз съм много Изображениеза лепенки по колата ми,но за клуба с кеф ще се прежаля!Изображение Мисля,че не голям като транспарант надпис е добра идея! Дори ако е ок може да се направи анкетка с предложения и идеи.Дори сега като гледам логото в горния ляв ъгъл ''Фен клуб Фиат България'' би залепнало доста добре на страничния ми джам!Изображение

Вто Фев 08, 2005 9:13 pm
UNREAD_POST 
:!:

Последна промяна mariobg на Вто Мар 14, 2006 3:24 pm, променена общо 1 път

Вто Фев 08, 2005 9:38 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
mariobg написа:
me_to_u написа:
...Дори сега като гледам логото в горния ляв ъгъл ''Фен клуб Фиат България'' би залепнало доста добре на страничния ми джам!Изображение

Логото в горният ляв ъгъл всъщност е разработено точно за стикер, такава ми беше идеята, правих го заедно със предложениата ми за нашите стикери, но тогава всичко се разискваше в нашия форум и после никой не се нае да го печата... Както и да е де, имам го проекта направен на Илюстратор, които иска ще му го предоставя за по нататъшни действия по него и печат.

Щом има проект давайте да видим какво ще струва и да го правим НЯМА ВРЕМЕ ЗА ГУБЕНЕ!!! Фиатите в България са най-много от Италянските коли, така че имаме реален шанс да разширим много клуба. А относно логото това в сайта е супер.

Тук в Неделя един приятел предложи на задното стъкло да пише с големи печатни букви - ГАЗ - ГАЗ - ГАЗ - МАЙКА ИТАЛИЯ!!! :D :D :D :D :D :D

Сря Фев 09, 2005 9:43 am
Профил
UNREAD_POST 
Ще дойдете на мойта най-накрая... (виж аватара).
Надписа не е правен с фотошоп (за разлика от номера :) ). Някои колеги са го виждали на срещата в Карнобат.
viewtopic.php?t=128

В интерес на истината този надпис вече го няма, защото сложих под номера www.tuning.bg/forum оригинален, та ми се стори много грозно с два надписа, при това фиатския беше с много големи букви. Ще направя нещо по-фино, като ми остане време и пак ще го снимам.

Чет Фев 10, 2005 5:11 pm
Кара Симсонка
Кара Симсонка
Аватар

UNREAD_POST 
Трябва да видя, как стои новия стикер. На 26/27 февруари, на срещата в Сливен, който дойде и на него ще дам такъв стикер: www.tuning.bg/forum
:D Immortal , видя ли , как стикера свети нощно време?

Чет Фев 10, 2005 11:07 pm
Профил WWW
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Дайте верно да се организира ме и да си направи стикери за фиатчетата ни :wink: Ама да са семпли примерно като на tuning.bg/forum

Пет Фев 11, 2005 12:37 am
Профил ICQ WWW
UNREAD_POST 
street_vagabont написа:
Трябва да видя, как стои новия стикер. На 26/27 февруари, на срещата в Сливен, който дойде и на него ще дам такъв стикер: www.tuning.bg/forum
:D Immortal , видя ли , как стикера свети нощно време?

Още веднъж благодаря за стикера. А дали свети не съм видял, щото цялата кола е потънала в мръсотия, включително и стикера :twisted:
Не бързам да я измия, щото при този студ ще замръзне цялата...

Пет Фев 11, 2005 12:56 pm

UNREAD_POST 
добре сега аз откъде да си набавя стикера ??

Пет Мар 18, 2005 7:37 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Има ли готови стикери вече, и от къде ще можем да получим такива ???
:lol: :P

Нед Мар 20, 2005 12:24 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 31 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща