|
|
Дата и час: Пон Юли 14, 2025 12:38 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Fiat-bg Изоставаме, момчета!
Автор |
Съобщение |
icko PB7932XB
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Ное 25, 2004 11:00 am Мнения: 82 Местоположение: Пловдив
|
 Fiat-bg Изоставаме, момчета!
Онзи ден на срещата в Пловдив момчетата от Ланча си залепиха стикерчета ние с Фиатите - нъцки. Давайте да направим нещо по въпроса за магданоса. По принцип смаятам, че е тъпо да се делим по марки, ама вече е факт, така че останахме ние и фераритата. Помислета и предложете!!!
_________________ Почиствам пътни знаци.
|
Вто Фев 08, 2005 11:22 am |
|
 |
emdless4
Кара кола
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 11:40 am Мнения: 227 Местоположение: София
|
 Re: Fiat-bg ИЗОСТАВАМЕ МОМЧЕТА!!!
icko PB7932XB написа: Онзи ден на срещата в Пловдив момчетата от Ланча си залепиха стикерчета ние с Фиатите - нъцки. Давайте да направим нещо по въпроса за магданоса. По принцип смаятам, че е тъпо да се делим по марки, ама вече е факт, така че останахме ние и фераритата. Помислета и предложете!!!
Аз на ферарито си сложих стикер вече, :lol: :lol: :lol:
сега остава и за Фиатката - спокойно, мисли се по въпроса и скоро ще има развитие  предлагам да пуснем една тема с анкета кой какви иска да бъдат стикерите....
Вто Фев 08, 2005 11:45 am |
|
 |
z
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Дек 30, 2004 4:43 pm Мнения: 73 Местоположение: Русе
|
Идеята е много добра! Особено като гледам, че от Русе сме само аз и ivo ... а в града има мнооого Фиати. Не мога да повярвам, че ниой от собствениците им не е запален фен на марката... просто най-вероятно не са попаднали на форума.
Наскоро даже симислех да си разпечатам нещо като брошурки и да ги слагам под чистачките като видя някъде паркиран Фиат... но със стикери май ще стане по-лесно 
_________________ TEMPRA 1.6 i.e. S
|
Вто Фев 08, 2005 12:17 pm |
|
 |
emdless4
Кара кола
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 11:40 am Мнения: 227 Местоположение: София
|
z написа: Идеята е много добра! Особено като гледам, че от Русе сме само аз и ivo ... а в града има мнооого Фиати. Не мога да повярвам, че ниой от собствениците им не е запален фен на марката... просто най-вероятно не са попаднали на форума. Наскоро даже симислех да си разпечатам нещо като брошурки и да ги слагам под чистачките като видя някъде паркиран Фиат... но със стикери май ще стане по-лесно 
Стикери, и визитки! В клуба на Пежо например раздават визитки на форума и сайта си. Но предлагам първо да се постегне сайта, и тогава да извадим картички
Вто Фев 08, 2005 12:34 pm |
|
 |
Ferrari
|
 Re: Fiat-bg ИЗОСТАВАМЕ МОМЧЕТА!!!
icko PB7932XB написа: Онзи ден на срещата в Пловдив момчетата от Ланча си залепиха стикерчета ние с Фиатите - нъцки. Давайте да направим нещо по въпроса за магданоса. По принцип смаятам, че е тъпо да се делим по марки, ама вече е факт, така че останахме ние и фераритата. Помислета и предложете!!!
Стикер вече има и някоi са го виждали на моя Fiat. Работата е, че файла е в kremator-а. Трябва него да помолим да разпечата още.
|
Вто Фев 08, 2005 8:01 pm |
|
 |
Alexius
Член на клуба
Регистриран на: Чет Ное 04, 2004 3:34 pm Мнения: 743 Местоположение: София 11 Красна Поляна
|
Време е и ние да кичнеме нещо по колите.
_________________ Alfa 156 SW 2.4 JTD
Fiat Brava 1.6 16V

www.locksmith-bg.com
|
Вто Фев 08, 2005 8:25 pm |
|
 |
me_to_u
|
Аз съм много  за лепенки по колата ми,но за клуба с кеф ще се прежаля!  Мисля,че не голям като транспарант надпис е добра идея! Дори ако е ок може да се направи анкетка с предложения и идеи.Дори сега като гледам логото в горния ляв ъгъл ''Фен клуб Фиат България'' би залепнало доста добре на страничния ми джам! 
|
Вто Фев 08, 2005 9:13 pm |
|
 |
mariobg
|
:!:
Последна промяна mariobg на Вто Мар 14, 2006 3:24 pm, променена общо 1 път
|
Вто Фев 08, 2005 9:38 pm |
|
 |
icko PB7932XB
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Ное 25, 2004 11:00 am Мнения: 82 Местоположение: Пловдив
|
mariobg написа: me_to_u написа: ...Дори сега като гледам логото в горния ляв ъгъл ''Фен клуб Фиат България'' би залепнало доста добре на страничния ми джам!  Логото в горният ляв ъгъл всъщност е разработено точно за стикер, такава ми беше идеята, правих го заедно със предложениата ми за нашите стикери, но тогава всичко се разискваше в нашия форум и после никой не се нае да го печата... Както и да е де, имам го проекта направен на Илюстратор, които иска ще му го предоставя за по нататъшни действия по него и печат.
Щом има проект давайте да видим какво ще струва и да го правим НЯМА ВРЕМЕ ЗА ГУБЕНЕ!!! Фиатите в България са най-много от Италянските коли, така че имаме реален шанс да разширим много клуба. А относно логото това в сайта е супер.
Тук в Неделя един приятел предложи на задното стъкло да пише с големи печатни букви - ГАЗ - ГАЗ - ГАЗ - МАЙКА ИТАЛИЯ!!! 
_________________ Почиствам пътни знаци.
|
Сря Фев 09, 2005 9:43 am |
|
 |
Immortal
|
Ще дойдете на мойта най-накрая... (виж аватара).
Надписа не е правен с фотошоп (за разлика от номера  ). Някои колеги са го виждали на срещата в Карнобат.
viewtopic.php?t=128
В интерес на истината този надпис вече го няма, защото сложих под номера www.tuning.bg/forum оригинален, та ми се стори много грозно с два надписа, при това фиатския беше с много големи букви. Ще направя нещо по-фино, като ми остане време и пак ще го снимам.
|
Чет Фев 10, 2005 5:11 pm |
|
 |
street_vagabont
Кара Симсонка
Регистриран на: Чет Ное 04, 2004 10:23 am Мнения: 57 Местоположение: Карнобат
|
Трябва да видя, как стои новия стикер. На 26/27 февруари, на срещата в Сливен, който дойде и на него ще дам такъв стикер: www.tuning.bg/forum
 Immortal , видя ли , как стикера свети нощно време?
_________________ Fiat 132 ie, 1982г,
|
Чет Фев 10, 2005 11:07 pm |
|
 |
Selqatin
Фиат маниак
Регистриран на: Пон Яну 24, 2005 1:14 am Мнения: 667 Местоположение: Божурище
|
Дайте верно да се организира ме и да си направи стикери за фиатчетата ни  Ама да са семпли примерно като на tuning.bg/forum
_________________ _______________________________________
0885261834
|
Пет Фев 11, 2005 12:37 am |
|
 |
Immortal
|
street_vagabont написа: Трябва да видя, как стои новия стикер. На 26/27 февруари, на срещата в Сливен, който дойде и на него ще дам такъв стикер: www.tuning.bg/forum  Immortal , видя ли , как стикера свети нощно време?
Още веднъж благодаря за стикера. А дали свети не съм видял, щото цялата кола е потънала в мръсотия, включително и стикера :twisted:
Не бързам да я измия, щото при този студ ще замръзне цялата...
|
Пет Фев 11, 2005 12:56 pm |
|
 |
odolam
Регистриран на: Пет Мар 18, 2005 6:46 pm Мнения: 1 Местоположение: София
|
добре сега аз откъде да си набавя стикера ??
_________________ Карай разумно, глупаците не винаги живеят дълго.
|
Пет Мар 18, 2005 7:37 pm |
|
 |
net_scooter
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Ное 14, 2004 11:22 am Мнения: 91 Местоположение: Burgas
|
Има ли готови стикери вече, и от къде ще можем да получим такива ???
:lol: 
_________________ Lancia Y 1.2 16v 86++ HP
176B9.000
|
Нед Мар 20, 2005 12:24 am |
|
|