|
 |
 |
|
Дата и час: Съб Юли 12, 2025 5:01 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Проблем с захранването на безиновата помпа
Автор |
Съобщение |
expsvetly
Кара детска количка
|
Така, казаха ми че компютъра е оправен (била изгоряла някаква част). Но някъде из кабелите давало на късо и тази сменената част греела и можело пак да изгори. Така че сега ще чакам догодина да проверят ел. инсталацията. Стана цяла епопея 
|
Пет Дек 30, 2005 11:41 am |
|
 |
vesko
Фиат маниак
|
Човече, или ти ни спестяваш инфо, или на теб ти го спестяват. Коя е тая "някаква част" от "компютъра" която е изгоряла, та и са я сменили?
Не забравяй, че условно "някаква част" от "компютъра", която да изгори и да бъде сменена може да е и бушон
Искай да ти обяснят какво е изгоряло, абе колкото повече питаш - толкова по-добре за теб.
|
Пет Дек 30, 2005 2:41 pm |
|
 |
emopeev
Кара балканче
Регистриран на: Пон Дек 05, 2005 11:24 pm Мнения: 45 Местоположение: Бургас
|
И аз имах подобен проблем, бензиновата помпа спираше да работи когато си поиска, чух 10-тина идеи от майстори накрая намерих проблема - буксата на масата преди инерционния прекъсвач.
Така че най - добре започни с предпазителя и релето и после с буксите.
|
Вто Яну 03, 2006 2:25 am |
|
 |
expsvetly
Кара детска количка
|
Честно казано аз питам, но не сам получил конкретен отговор какво точно е изгоряло. Колата за жалост е още в сервиза. Ще изчакам да я оправят и когато ще плащам ще искам подробна информация. (по време на празниците не са имали време-ок, но сега....) . Ако някой има подробна ел. схема на Пунто нека ми я прати, или да каже къде мога да я намерия (за всеки случай да си я имам). Мерси!!!
|
Вто Яну 03, 2006 11:01 am |
|
 |
NPD
Кара кола
Регистриран на: Вто Дек 13, 2005 1:56 am Мнения: 291 Местоположение: Бургас
|
Както каза emopeev може проблема да е в инерционния прекъсвач.Той служи да спре захранването на помпата при удар на колата (не го пожелавам на никой) за да предотврати изтичане на бензин и запалването му.

|
Вто Яну 03, 2006 1:58 pm |
|
 |
NPD
Кара кола
Регистриран на: Вто Дек 13, 2005 1:56 am Мнения: 291 Местоположение: Бургас
|
Тази информация я предостави "m to u" за което сме му много благодарни!!! 
|
Вто Яну 03, 2006 2:03 pm |
|
 |
viperecords
|
 .
Aбе човече ти чувал ли си че ако само ти откачена буксата на ЕКУ-то и дадеш контакт което значи и да имаш акумулатор и се заключва от всякъде тоя ми ти компютър защото си мисли че някой се опитва да краде колата та поради тази причина ми се струва че тея те будалкат нещо помисли!!!
|
Вто Яну 03, 2006 6:07 pm |
|
|