Дата и час: Вто Юли 15, 2025 1:57 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 54 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Да си поговорим за качеството на ФИАТ... 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Alexius написа:
:flush: Абе не е ли ГОЛФ не ми го фали :flush:

Аз по стечение на обстоятелствата тая седмица карам една III-ка нямам думи какво дърво е
Само дето липсва коня отпреде, иначе си е абсолютна каруца

Вто Дек 20, 2005 8:07 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Абе хвани едно ауди и го карай като каруца и то ще здаде багажа...
Аз Типото го карам малко, пазя го, проблеми с инсталацията не съм имал...обаче колата си е гледана, кавото видях в началото не на място-термосвиваем шлаух, свинска опашка и изолирбанд. Проблеми с двигателя и окачването също нямах сериозни, щото пазя колата. Това са си стари коли, какво искате от тях?

Вто Дек 20, 2005 10:47 pm
Профил ICQ
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
Цитат:
Абе не е ли ГОЛФ не ми го фали

А, бе ГОЛФА си е ГОЛФ...., ама иска много свободно време....!!! :) :) :)

Вто Дек 20, 2005 11:14 pm
Профил WWW
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
geshabeli написа:
........ Това са си стари коли, какво искате от тях?

Не че нещо,ама БМВ-та със 7-8 години по стари от мойта и на 2-3пъти повече километри се държат пъти по добре и са много по здрави,и са ако ми кажеш че има БМВ дето дае карано бавно,а аз не влизам със 180 във дупките,но просто нямам нерви да карам с 50 градско и 80 извънградско :roll:

Сря Дек 21, 2005 12:17 am
Профил ICQ WWW
UNREAD_POST 
blondy_driver написа:
Фиатите са динамични и красиви коли, но които каже, че няма проблеми с тях явно е твърде спокоен непукист :wink:. Доскоро и аз бях от тях, но в последния месец тая кола ми разказа играта :evil: Нищо де аз не се предавам въпреки сменената гарнитура на глава, въпреки сменените биалетки и тампон на носача,а сега и почистване на стъпково моторче...... Yellow_Flash_Colorz_PDT_34
Напоследък като чуя Фиат и :angdevil: , но си обичам нафърфорката :wub:

ти пак си добре
аз като набих преди 1 година за 1 месец 1000лв да я стегна,и кво след 3 месеца пак почна да дрънка,мнооооогоооо ме хвана яд за тези пари,ама кво да се прави,да се надявам че няма да сбъркам пак с избора на кола

купих 4 амортисьора,2 пружини(предни),биалетки,2 мосача,преден мост,рейка,накрайници,тампони на двигателят и скоростите,смених всички възможни гарнитури и сегментите са сменени

преден ляв амортисьор,носачите,накрайниците и биалетките изкараха точно 3 месеца

Сря Дек 21, 2005 1:43 am
UNREAD_POST За здравината на фиата...
То не е седмица да не се скапе нещо.От началото на годината съм сменил
-Предни амортесьори ,предни носачи,дясно каре,десен лагер,дистрибуторна капачка(вече втора)
Релерегулатор на динамото,ремонт на маркуч на хидравликата.
А за смяна сазадните амортисьори ипочти всички гарнитури по двигателя защото тече масло отвсякъде,отделно разхода койтоси ми е висок от как съм я взел.Ивъпреки всичко си обичам
темпричката и нямам намерение да я сменям :) :)

Сря Дек 21, 2005 11:22 am
UNREAD_POST 
И все пак си мисля, че за да говорим за качеството на ФИАТ трябва да караме нови коли, а не
такива на по 15 и кусур години, или на по 200 000 и нагоре километри.

Сря Дек 21, 2005 11:39 am
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Selqatin написа:
geshabeli написа:

Не че нещо,ама БМВ-та със 7-8 години по стари от мойта и на 2-3пъти повече километри се държат пъти по добре и са много по здрави,и са ако ми кажеш че има БМВ дето дае карано бавно,а аз не влизам със 180 във дупките,но просто нямам нерви да карам с 50 градско и 80 извънградско :roll:

тука май виждам още един фен на БМВ и фиат едновремено също като мен :D и аз изкам БМВ за лятото и панда 4Х4 за зимата ама нема пари за мое най голямо съжеление Yellow_Flash_Colorz_PDT_33

Сря Дек 21, 2005 11:53 am
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
stef написа:
Selqatin написа:
geshabeli написа:

тука май виждам още един фен на БМВ и фиат едновремено също като мен :D и аз изкам БМВ за лятото и панда 4Х4 за зимата ама нема пари за мое най голямо съжеление Yellow_Flash_Colorz_PDT_33

Лично аз не съм ФЕН на БМВ,нищо че сега се изказвам така,защото те за мен са невърващи неикономични коли,но здрави...друг е въпроса че имам много приятели които карат БМВ и те ме убеждават че за мене тва е колата,имайки предвит начина ми на шофиране...Лично аз бях много запален фиатаджия,но колата ми почна да правви номера по големи от старата ми жилугула от преди години и почнах вече да не се нервирам(лятото Пунтото ми беше възможно най стегнатото,без да тропне нищо,със готина оптика салон тунинг навсякъде,готини 15-ки...) и в момента гледам колата да е подържам колкото да върви....
Аз си оставям Фиатаджия поне до лятото-есента,пък после ще му мислиме :wink:

Сря Дек 21, 2005 1:44 pm
Профил ICQ WWW
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
да споделя и аз моите впечатления...За 9 месеца и над 12 хил.км единствените ми проблеми са със скоростите :? Този проблем,който се появи преди известно време с трудното включване на някои скорости е единственото,което ме е притеснило до сега.По окачването мога да кажа само хубави неща,никакви проблеми но и си я и пазя :) от колата съм предоволен и мога само да кажа че думите които говорят за италиянските коли,могат само да си .. :twisted: видял съм какво представлява и "немско качество" на 15 хил се сменят амортисъори,шарнири...да не говорим пак за спирачките... :roll: така че за фиатчето мога само добри неща да кажа,освен тези скорости,които така упорито ме измъчват :?

Сря Дек 21, 2005 1:53 pm
Профил
Кара Симсонка
Кара Симсонка
Аватар

UNREAD_POST 
Ако искате да имате кола дето да много бърза, да вози комфортно, да гази зимата като танк,да не се чупи, да е с евтина подръжка и да гори 6-7 на сто. НЯМА ТАКАВА Като искате да сте бързи си купувате италианска кола. Като искате да вози меко - френска. Като искате да не се чупи немска. Но с красотата и бързината италианките нямат равни. Нищо лично :beer:

Сря Дек 21, 2005 10:08 pm
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Selqatin написа:
geshabeli написа:

Почети форума на БМВ....
А ако си с запазена кола за тия 10тина години дето са и минали няма да е толкова яд да я поддържаш. И важи за всяка кола. Имам приятел дето е от години с БМВ 325 и си взе фиат за града. Пунто 1.1 Е, мога да кажа че си се чупят точно еднакво по неговите думи!

Чет Дек 22, 2005 12:32 am
Профил ICQ
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
geshabeli написа:
Selqatin написа:
geshabeli написа:

Почети форума на БМВ....
А ако си с запазена кола за тия 10тина години дето са и минали няма да е толкова яд да я поддържаш. И важи за всяка кола. Имам приятел дето е от години с БМВ 325 и си взе фиат за града. Пунто 1.1 Е, мога да кажа че си се чупят точно еднакво по неговите думи!

Колега, не си много прав тук 4-5 години карах БМВ и съм сменил само 1 съединител. Като се има в предвид че колата беше 90год. и аз и сменин оригиналния (фабричен) съединител!!!

Чет Дек 22, 2005 12:14 pm
Профил
UNREAD_POST 
bademino написа:
Като искате да не се чупи немска. :beer:

Дрън-дрън. Кажи от коя марка. Имам наблюдения от служебно БМВ 318i и Мерцедес Ц класа дизел и от
два Голфа 3-ки и един 2-ка на съседи. От служебните автомобили почти винаги единия е в бокса, то вярно
че се карат зверски - който се качи на тях им взима душата, ама нали въпроса беше за "душманско каране".
Пък за Голфовете, не ми се говори дори. Като си говорим с притежателите кой какво е сменил, те си мислят, че ги
лъжа щото виждаш ли "не могло Типото да е по здраво". Да пасат трева тогава. :mrgreen:

Чет Дек 22, 2005 12:15 pm
UNREAD_POST 
val_mcrae написа:
geshabeli написа:
Selqatin написа:
geshabeli написа:

Почети форума на БМВ....

Колега, не си много прав тук 4-5 години карах БМВ и съм сменил само 1 съединител. Като се има в предвид че колата беше 90год. и аз и сменин оригиналния (фабричен) съединител!!!

Ами значи следващия собственик ще ремонтира :)
То и бившото БМВ на баща ми, беше на 4 години като го взехме и сме му сменили само барабаните (а е 96-та година) и накладките, но да не казвам как го пазеше бащата, може би както пазеше Темпрата преди аз да я лепна :)
Но дори и да се пази една кола, караш ли я по лоши пътища...
вижте 1-вия ми пост в темата...

Чет Дек 22, 2005 8:18 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 54 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща