|
|
Дата и час: Нед Ное 10, 2024 10:43 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
FIATAGIA
Кара детска количка
|
Искам да се оплача
Колеги така повече не може. Какво става с нашата автомобилна марка? Регистриран съм и в другия Форум на FIAT http://-забранена фраза- в него по принцип се пише предимно за марката FIAT с някои изключения. Но не мога да разбера как така някой си купува Alfa Romeo 156 комби 2.4 JTD и започва да се ежи и пъчи от рода кой съм аз кви сте Вие ве с тия чупени Фиати. След проведен разговор по най - културен начин във другия Форум получавам за отговор, че FIAT са най - голямите боклуци и аз съм ГЛУПАК. Нито администратора нито модератора реагират. Тъй като впоследствие ми писна и ми се вдигна кръвното от този и понеже аз също карам FIAT му написах, че е Простак на другия ден след като направих опит да влезна във Форума вижте какво съобщение получих: Вие имате бан и не можете да посещавате форума! 1.2. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани. 4.5. Изключение на правилото за 3-те предупреждения има ако потребител тормози, обижда или използва вулгарни изрази към други потребители, Модератор или Администратор - това ще доведе до постоянен и незабавен бан. Бан от nikolce на Пон, 08 Сеп 2014 23:56:13. Изтича: Вто, 08 Сеп 2015 23:56:13
_________________ ФАНТАЗИЯ ИНДИВИДУАЛНОСТ АВТЕНТИЧНОСТ ТРАДИЦИЯ
|
Вто Сеп 23, 2014 9:28 pm |
|
|
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Re: Искам да се оплача
Някой пак се е правил на строгата "моля другарка". Нищо ново под слънцето. А за другото, много хора не могат да разберат, че някои си купуваме FIAT защо ни харесва, а не защото е евтин.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Вто Сеп 23, 2014 11:11 pm |
|
|
FIATAGIA
Кара детска количка
|
Добре сега като е така по въпроса нищо ли не може да се направи? Няма ли някакъв начин да се върна във Форума на FIAT http://-забранена фраза- и да се махне този назаслужен и пресилен очивидно БАН?
|
Сря Сеп 24, 2014 8:08 pm |
|
|
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Тук няма кой да ти помогне за другия форум. Двата форума изобщо не се долюбват и с част от причините сам си се сблъскал. Банът обикновено е със срок и трябва да изчакаш да изтече. Може да бъде свален от администратор, но как де се свържеш с такъв не знам.
|
Чет Сеп 25, 2014 9:08 am |
|
|
di75
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Апр 22, 2010 11:43 pm Мнения: 115 Местоположение: София
|
Българина е номер едно, когато трябва да демонстрира простотия. И аз си харесвам Фиат и изобщо не ми пука кой какво мисли.
Пон Сеп 29, 2014 12:46 pm |
|
|
FIATAGIA
Кара детска количка
|
И аз харесвам FIAT и за това си купих чисто нов FIAT. Обаче още не мога да разбера как стана това? Влезнах за чисто ново PUNTO а си тръгнах с чисто ново 500L. А сега като гледам какво става това сега посмъртно не може да стане. Вярно, че всичко това стана след като ми изкупиха обратно старата кола която не беше FIAT, а друга марка. Сега, обаче като отворя официалния сайт на FIAT България с основен вносител Ауто Италия и ми става лошо. Първо вече не е това което беше, защото са му сменили целия интерфейс и са го направили почти същия като този на Италианския сайт на FIAT който е и най-точен и най-оригинален. Второ цените вътре направо са ужас за България и с ДДС не е като преди. Не им знам в момента на Ауто Италия ценовата листа на предлаганите от тях налични автомобили на склад каква е обаче от това което виждам в сайта вече евтин FIAT няма освен моделе PANDA който мисля че при следващото си издание ще струва много повече от това което е сега. Не може FIAT 500 Classic да се продава от Ауто Италия за 23 100 лв. с ДДС и то като начална цена на базовия модел с най-ниско ниво на оборудване. От там нататъка просто незнам цените хвърчат нагоре. И като се види каква е стартовата цена на модела FREEMONT и просто на човек лошо да му стане. FIAT отдавна вече не са сред най-евтините автомобили.
|
Вто Сеп 30, 2014 4:47 pm |
|
|
Ferrari
Фиат идол
|
Грандето си купих за 24 300 по фактура. Сега с подобни екстри едно Пунто си отива на 30 бона. Няма как да стане. Една Октавия 3 е на цена около 32 000, а превъзхожда Пунтото по много показатели. Пунтото вече направи 6 години, а скоро ще ми трябва и семейно комби. От италианските за тази цел ми допада само Freemont, а той не е за всеки джоб.
|
Сря Окт 01, 2014 11:47 am |
|
|
FIATAGIA
Кара детска количка
|
Ferrari написа: Грандето си купих за 24 300 по фактура. Сега с подобни екстри едно Пунто си отива на 30 бона. Няма как да стане. Една Октавия 3 е на цена около 32 000, а превъзхожда Пунтото по много показатели. Пунтото вече направи 6 години, а скоро ще ми трябва и семейно комби. От италианските за тази цел ми допада само Freemont, а той не е за всеки джоб. Аз Ferrari моето 500L си го купих за 25 602 по фактура. Обаче това твое виждане малко ме изненадва след като ти трябва семейно комби да търсиш вариант само и изцало във Freemont! Може да потърсиш същия вариант и в 500L Leaving той е голям по - голям и от моя и е с 7 места както и в Doblo Van също 7 места.
|
Чет Окт 02, 2014 1:44 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|