моля ви собственици на мултипла-прочетете и ми помогнете
Здравейте на всички горди собственици на фият Мултипла 1,9 дизел!Закупих си фият мултипла който си кръстих грозилчо
но много си го харесвам и обичам тази кола.Имам обаче няколко въпроса и много ще се радвам ако се съгласите да подновим темата и да ми помогнете с каквото можете за което предварително Ви благодаря!.Перката на радиатора още като дам контакт почва да върти дали е нормално? На ключа за запалването има лампичка която свети но не ми се заключва колата....
На книжката има показана тайна ключалка която ми включва алармата ама не мога да я намеря-някой да знае къде е ?Моля тези който имат такъв модел от по-дълго време да споделят с мен често ли се разбива ходовата част?Всички ме нападнаха че бил тежък двигател и незнам какво си щяла съм всяка година да сменям ходова част която в интерес на истината смених веднага щом я взех и беше солено.А някой да знае как мога да се сдобия с горен багажник за моя грозилчо
?Звънях на хиляди морги но така и не можах да се сдобия а ми трябва.Въобще МОЛЯ ВИ каквото въобще можете да споделите с мен да го направите!БЛАГОДАРЯ ВИ ОЩЕ ВЕДНЪЖ!