|
 |
 |
|
Дата и час: Пон Сеп 08, 2025 11:28 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|
Нормативни документи ....
Автор |
Съобщение |
ivo
Фиат фанатик
Регистриран на: Чет Ное 18, 2004 7:09 pm Мнения: 961 Местоположение: Русе
|
 Нормативни документи ....
Колeги и колежки ... на някого може да потрябват ....
http://fiat-ruse.hit.bg/normativ.htm
Ако някой се сеща за други неща да пише тук или на Q-то или на мейла ...........
_________________ Tempra 1.6 i.e. Lybra 1.8 vvt Lybra 1.8 vvt Delta III 1.9 mjett 088 9 242 369
|
Вто Сеп 27, 2005 6:08 pm |
|
 |
ivo
Фиат фанатик
|
Колеги и колежки, освен това да управляваме добре лщбимите си автомобили си мисля, че от време на време трябва и да препрочитаме законите и правилниците ..... за да няма като случките описани в този форум и в другите - кой за какво и как са го спрели и най-вече глобили ....
Както в първото мнение по горе ето Ви и тук нормативните документи свързани с движението по пътищата ....
_________________ Tempra 1.6 i.e. Lybra 1.8 vvt Lybra 1.8 vvt Delta III 1.9 mjett 088 9 242 369
|
Нед Ное 13, 2005 12:46 am |
|
 |
toko
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Чет Апр 07, 2005 8:50 pm Мнения: 412 Местоположение: София
|
ivo написа: Колеги и колежки, освен това да управляваме добре лщбимите си автомобили си мисля, че от време на време трябва и да препрочитаме законите и правилниците ..... за да няма като случките описани в този форум и в другите - кой за какво и как са го спрели и най-вече глобили .... Както в първото мнение по горе ето Ви и тук нормативните документи свързани с движението по пътищата .... поздравления!
колега ти юрист ли си? бтв аз съм възпитаник на юридическия факултет на РУ 
_________________ "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
|
Нед Ное 13, 2005 8:06 pm |
|
 |
ivo
Фиат фанатик
|
toko написа: колега ти юрист ли си? бтв аз съм възпитаник на юридическия факултет на РУ 
 Не ... но съм завършил също РУ ...автоматизация на производството, а сега в момента компютърни системи и технологии  но още не съм го завършил ...
|
Пон Ное 14, 2005 8:58 am |
|
 |
toko
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Чет Апр 07, 2005 8:50 pm Мнения: 412 Местоположение: София
|
ivo написа: toko написа: колега ти юрист ли си? бтв аз съм възпитаник на юридическия факултет на РУ   Не ... но съм завършил също РУ ...автоматизация на производството, а сега в момента компютърни системи и технологии  но още не съм го завършил ... значи може някъде из русе заедно да сме 
_________________ "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
|
Пон Ное 14, 2005 10:55 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|