|
 |
 |
|
Дата и час: Пет Май 09, 2025 6:03 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|
Неработеща задна чистачка на типо
Автор |
Съобщение |
naihubavia
|
 Неработеща задна чистачка на типо
Здравйте колеги. Имам следното питане.Спря ми изведнъж задната чистачка моторчето го чувам че работи на интервали като я пусна,но самата чистачка непомръдва.Моля дайте съвети какъв може да е проблема.Благодаря!
|
Пет Ное 20, 2009 9:09 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
 Re: Неработеща задна чистачка на типо
naihubavia написа: Здравйте колеги. Имам следното питане.Спря ми изведнъж задната чистачка моторчето го чувам че работи на интервали като я пусна,но самата чистачка непомръдва.Моля дайте съвети какъв може да е проблема.Благодаря! Или е превъртяло рамото на чистачката или червячната предавка вътре в електромотора.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Пет Ное 20, 2009 9:42 pm |
|
 |
naihubavia
|
Ferrari написа: naihubavia написа: Здравйте колеги. Имам следното питане.Спря ми изведнъж задната чистачка моторчето го чувам че работи на интервали като я пусна,но самата чистачка непомръдва.Моля дайте съвети какъв може да е проблема.Благодаря! Или е превъртяло рамото на чистачката или червячната предавка вътре в електромотора. Мерси много за експресният отговор колега.Мисля че не от рамото защото на ръка като го врътна се върти самата ос на която е закачено.Вече за червячната предавка,незнам дори какво представлява.Само да те попитам тя заслужава ли си да се отремонтира или по добре ново моторче.Мерси.
|
Пет Ное 20, 2009 10:07 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Моторчето се разглобява, но зъбното колело вътре е пластмасово и надали ще може да се направи много. Свали го и погледни. Така или иначе от отварянето на багажната врата няма да избягаш.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Пет Ное 20, 2009 10:14 pm |
|
 |
naihubavia
|
Мерси,утре ще го погледна.
|
Пет Ное 20, 2009 10:25 pm |
|